Jump to content

Ivailo81

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ivailo81

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Няма проблем намерих го но не е от него, сега чакам този с единия пин
 2. Колеги този с двата пина по нагоре в темата не е същия, току що го купих и не става резбата му е по голяма и буксата по различна
 3. Възможно е, първо ще пробвам с температурния датчик защото е по евтин и може да е от него а и позовавайки се от това че и перката на радйатора се включва много често, ще пиша като го сменя за резултата.
 4. Да извинявам се че не го споменах
 5. Колега този с двата пина ли е температурния на компютъра, джипката и като е студена и след като е по застинала след шофиране прекъсва погръмва в гърнето и не ще да върви, всичко това изчезва като загрее и аз си го обяснявам с некоректни данни към компа.
 6. Колеги търся джанти 17ки алуминиеви ако някой има да пише
 7. Колеги датите номер на този датчик за който приказвате по нагоре в темата, става въпрос за температурния до термостата
 8. Да имам интерес ще ти звънна благодаря
 9. Трябва да се сменят защото някой малоумен жабар ги е прецакал най вероятно с гайковерт за няколко става въпрос. Джипа е на 17 цола алуминиеви и става въпрос за района на София и да ще проверя в представителството, то въпроса стана исторически, на мен мисълта ми бе ако някой случайно знае дали има взаймозаменяеми да отида в Евро 07 за да не си губя времето, извинете ме за дреболията с която ви занимавам.
 10. Джипове те h3 и h5 дори не знам по какво се различават,,моят е внос от Италия.
 11. Да колега прав си е искам лесно да достигна до информация, извинявам се ако те дразня, съвсем от скоро имам джипа даже още не е регистриран, просто мислех че този форум е създаден за да си помагаме, ето за съединителя ми помогна ти за което съм много благодарен, не задължавам никой да ми прави живота лесен, аз имам много опит но с други марки и никога не бих се замислил да помогна с това на някой дори и непознат за мен.
 12. А и ми трябват и шпилки и гайки.
 13. За тази кола нищо не е под път и над път. Под "какво" имам в предвид от каква кола са взаймо заменяеми за да мога да отида примерно в Евро 07 и да ги купя.
 14. Здравейте колеги, кажете от какво стават шпилките и гайките за колелата на ховърчето?
×
×
 • Create New...