Jump to content

Ivailo81

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ivailo81

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колеги някой знае ли номер на горната помпа на съединителя за Н3?
 2. Няма проблем намерих го но не е от него, сега чакам този с единия пин
 3. Колеги този с двата пина по нагоре в темата не е същия, току що го купих и не става резбата му е по голяма и буксата по различна
 4. Възможно е, първо ще пробвам с температурния датчик защото е по евтин и може да е от него а и позовавайки се от това че и перката на радйатора се включва много често, ще пиша като го сменя за резултата.
 5. Да извинявам се че не го споменах
 6. Колега този с двата пина ли е температурния на компютъра, джипката и като е студена и след като е по застинала след шофиране прекъсва погръмва в гърнето и не ще да върви, всичко това изчезва като загрее и аз си го обяснявам с некоректни данни към компа.
 7. Колеги търся джанти 17ки алуминиеви ако някой има да пише
 8. Колеги датите номер на този датчик за който приказвате по нагоре в темата, става въпрос за температурния до термостата
 9. Да имам интерес ще ти звънна благодаря
 10. Трябва да се сменят защото някой малоумен жабар ги е прецакал най вероятно с гайковерт за няколко става въпрос. Джипа е на 17 цола алуминиеви и става въпрос за района на София и да ще проверя в представителството, то въпроса стана исторически, на мен мисълта ми бе ако някой случайно знае дали има взаймозаменяеми да отида в Евро 07 за да не си губя времето, извинете ме за дреболията с която ви занимавам.
 11. Джипове те h3 и h5 дори не знам по какво се различават,,моят е внос от Италия.
 12. Да колега прав си е искам лесно да достигна до информация, извинявам се ако те дразня, съвсем от скоро имам джипа даже още не е регистриран, просто мислех че този форум е създаден за да си помагаме, ето за съединителя ми помогна ти за което съм много благодарен, не задължавам никой да ми прави живота лесен, аз имам много опит но с други марки и никога не бих се замислил да помогна с това на някой дори и непознат за мен.
 13. А и ми трябват и шпилки и гайки.
 14. За тази кола нищо не е под път и над път. Под "какво" имам в предвид от каква кола са взаймо заменяеми за да мога да отида примерно в Евро 07 и да ги купя.
×
×
 • Create New...