Todor Stoyanov Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Здравейте, интересуваме кой и къде може да направи някакъв тунинг на Ховъра? Говорил съм с няколко фирми за тунинг, но никоя не прави за тази марка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Считай този ми пост за специална забележка. Ще те помоля да пускаш теми със заглавие с нормален шрифт, а не с изцяло главни букви. Да не говорим че заглавието ти "ТУНИНГ НА H5" е крайно подвеждащо (за това го редактирах) - искаш да видиш тунинг, искаш да ти направят тунинг или искаш да покажеш тунинг? Аз се надявах да видя снимки на тунингован H5 и останах разочарован. Също така като пускаш такава тема, покажи малко уважение към останалите потребители - не чакай на готово и на час по лъжичка да разберат какво искаш, ами кажи например: Какъв конкретно "тунинг" те интересува? Да си налепиш затъмняващо фолио на стъклата е тунинг. Да ти сменят двигателя с двойно по-мощен също е тунинг. За кой град става дума? Например мога да ти препоръчам добър тенекеджия в Приморско, където ми оправи калника едно лято преди 2 години. Мога да ти препоръчам и бояджия в София. Но ако си от Русе може би и двата няма да ти свършат работа... На кои "няколко" фирми си се обадил, какво си ги питал? ПС: Следващи такива теми, които е вероятно да доведат до офтопик, ще бъдат изтривани. Не го приемай персонално, вероятно си съгласен с мен, че от написаното от теб всичкото съдържание в темата ще е безполезно налучкване, което няма да е от полза на никой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todor Stoyanov Posted April 6, 2012 Author Share Posted April 6, 2012 (edited) Считай този ми пост за специална забележка. Ще те помоля да пускаш теми със заглавие с нормален шрифт, а не с изцяло главни букви. Да не говорим че заглавието ти "ТУНИНГ НА H5" е крайно подвеждащо (за това го редактирах) - искаш да видиш тунинг, искаш да ти направят тунинг или искаш да покажеш тунинг? Аз се надявах да видя снимки на тунингован H5 и останах разочарован. Също така като пускаш такава тема, покажи малко уважение към останалите потребители - не чакай на готово и на час по лъжичка да разберат какво искаш, ами кажи например: Какъв конкретно "тунинг" те интересува? Да си налепиш затъмняващо фолио на стъклата е тунинг. Да ти сменят двигателя с двойно по-мощен също е тунинг. За кой град става дума? Например мога да ти препоръчам добър тенекеджия в Приморско, където ми оправи калника едно лято преди 2 години. Мога да ти препоръчам и бояджия в София. Но ако си от Русе може би и двата няма да ти свършат работа... На кои "няколко" фирми си се обадил, какво си ги питал? ПС: Следващи такива теми, които е вероятно да доведат до офтопик, ще бъдат изтривани. Не го приемай персонално, вероятно си съгласен с мен, че от написаното от теб всичкото съдържание в темата ще е безполезно налучкване, което няма да е от полза на никой. Става дума за град София, трябва ми бояджия и някой, който да ми направи нова радиаторна решетка, накратко, ето какво искам да направя - в линка има две снимки. Колкото до темата и до това кой как я разбира, смятам, че всеки средно интелигентен човек няма да се подведе и ще разбере за какво иде реч. http://www.google.bg...r:2,s:142,i:117 Edited April 6, 2012 by Говедо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen680 Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 А пък мен ме интересува възможна ли е да се сложи чип на двигателя на Н5 и къде в София? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emorodev Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Здравейте колеги,аз също съм заинтересован от възможноста за добавяне на няколко C.P. в повече на двигателя на моя HOVER 5(Струва ми се малко слаб) ! Единственото което ме спира е гаранцията на автомобила!Бих искал да знам дали ще продължи да бъде гаранционен или не !? Моля някой да ми отговори,в случай че знае нещо ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snipi Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Това ще го пробвам на моя. https://www.youtube.com/watch?v=4CvuDk_kmMs#t=806.655061 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss1 Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 On 11.02.2016 г. at 8:12 PM, snipi said: Това ще го пробвам на моя. https://www.youtube.com/watch?v=4CvuDk_kmMs#t=806.655061 Колега,ако си направил опита сподели резултата и има ли възможност за закупуване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snipi Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Още не му е дошло ред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki.A. Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Да ,се похваля аз се "ЧИПОСАХ" сам. След като писах на няколко фирми за тунниг в БГ и казаха ,че за това ЕКУ нямат нищо и не могат да ми помогнат . Си поръчах платена програма и платен софтуер и си качих последната разработка от Руснаците. Минах преди да сложа чипа на Диностенд и показа 122кс, предполагам толкоз малко заради по тежките гуми и джанти 20" с които съм. Сега , ще ходя пак на Дино някъде към средата на Юни. Четох по руските форуми ,че и Ламда сондите давали проблем без да свети чек на таблото просто не мерели вярно. И естествено реших да я сменя и нея, за 70лв си струваше опита. След двете манипулации сега колата върви много допре изчезна глъхненето при ускорение.Тръгва много добре още от ниски обороти. Сега ще ходим на далеко и ще засека и разхода на къде се е променил. Като събера повече инфо ще пиша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasimirr Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Здравей Ники, Не мога да качвам вече снимки и молбата ми е да дадеш мейл или вайбър за да ти изпратя данните/снимка/ от гърба на бензиновия комп. Благодаря, Красимир Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan T Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Аз също бих се възползвал от услугите Ти Niki.Иван -0885891532.Поздрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
газаджията Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 On 29.05.2017 г. at 2:34 PM, Niki.A. said: Да ,се похваля аз се "ЧИПОСАХ" сам. След като писах на няколко фирми за тунниг в БГ и казаха ,че за това ЕКУ нямат нищо и не могат да ми помогнат . Си поръчах платена програма и платен софтуер и си качих последната разработка от Руснаците. Минах преди да сложа чипа на Диностенд и показа 122кс, предполагам толкоз малко заради по тежките гуми и джанти 20" с които съм. Сега , ще ходя пак на Дино някъде към средата на Юни. Четох по руските форуми ,че и Ламда сондите давали проблем без да свети чек на таблото просто не мерели вярно. И естествено реших да я сменя и нея, за 70лв си струваше опита. След двете манипулации сега колата върви много допре изчезна глъхненето при ускорение.Тръгва много добре още от ниски обороти. Сега ще ходим на далеко и ще засека и разхода на къде се е променил. Като събера повече инфо ще пиша. Сподели малко повече информация интересувам се. От къде софтуера ? Разхода как е ,ако още караш колата имал ли си проблеми след чипа ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasimir Balabanov Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Привет, аз също се чипосах при Ники А. Разхода дори и ми се намали по планините, Градско в София също, Красимир Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefo Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 И тва кви пари е ники Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivailo81 Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Колеги бихте ли дали номера на този Ники, нещо не го намирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nork Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 На 18.10.2019 г. at 23:47, Ivailo81 написа: Колеги бихте ли дали номера на този Ники, нещо не го намирам Пиши му на лс да ти го даде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts