Jump to content

Ivailo81

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ivailo81

  1. Благодаря тук го има, лошото е че е свързано с много чакане но с тази кола няма как, писнало ми е с тея части.😃
  2. Колеги помагайте моля ако някой знае номерче на ремонтния комплект заедно с буталата за предния спирачен апарат, джипа е H3 , благодаря предварително
  3. Колеги някой знае ли номер на горната помпа на съединителя за Н3?
  4. Няма проблем намерих го но не е от него, сега чакам този с единия пин
  5. Колеги този с двата пина по нагоре в темата не е същия, току що го купих и не става резбата му е по голяма и буксата по различна
  6. Възможно е, първо ще пробвам с температурния датчик защото е по евтин и може да е от него а и позовавайки се от това че и перката на радйатора се включва много често, ще пиша като го сменя за резултата.
  7. Да извинявам се че не го споменах
  8. Колега този с двата пина ли е температурния на компютъра, джипката и като е студена и след като е по застинала след шофиране прекъсва погръмва в гърнето и не ще да върви, всичко това изчезва като загрее и аз си го обяснявам с некоректни данни към компа.
  9. Колеги търся джанти 17ки алуминиеви ако някой има да пише
  10. Колеги датите номер на този датчик за който приказвате по нагоре в темата, става въпрос за температурния до термостата
  11. Да имам интерес ще ти звънна благодаря
  12. Трябва да се сменят защото някой малоумен жабар ги е прецакал най вероятно с гайковерт за няколко става въпрос. Джипа е на 17 цола алуминиеви и става въпрос за района на София и да ще проверя в представителството, то въпроса стана исторически, на мен мисълта ми бе ако някой случайно знае дали има взаймозаменяеми да отида в Евро 07 за да не си губя времето, извинете ме за дреболията с която ви занимавам.
  13. Джипове те h3 и h5 дори не знам по какво се различават,,моят е внос от Италия.
  14. Да колега прав си е искам лесно да достигна до информация, извинявам се ако те дразня, съвсем от скоро имам джипа даже още не е регистриран, просто мислех че този форум е създаден за да си помагаме, ето за съединителя ми помогна ти за което съм много благодарен, не задължавам никой да ми прави живота лесен, аз имам много опит но с други марки и никога не бих се замислил да помогна с това на някой дори и непознат за мен.
  15. А и ми трябват и шпилки и гайки.
  16. За тази кола нищо не е под път и над път. Под "какво" имам в предвид от каква кола са взаймо заменяеми за да мога да отида примерно в Евро 07 и да ги купя.
  17. Здравейте колеги, кажете от какво стават шпилките и гайките за колелата на ховърчето?
  18. Ivailo81

    Съединител

    Колеги бихте ли споделил от какво става съединител за ховър 2,4 бензин
  19. Колеги бихте ли дали номера на този Ники, нещо не го намирам
×
×
  • Създай нов...