Kan4o Отговорено 6 Юли, 2018 Share Отговорено 6 Юли, 2018 Да ти е честита, безавариино каране. Сподели нещо за нея-км, цена и прочие.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mladen7105 Отговорено 6 Юли, 2018 Share Отговорено 6 Юли, 2018 Купих я за 9000лв. километрите са 86000???? което много силно ме съмнява да е реално но ще мина през компютърна диагностика дано се разбере истинското състояние на двигателя.Годината на производство е21/12/2011 има газова уредба слагана допълнително която не включваше след преглед при съотвения доктор се оказа че някакъв контактор не прави добра връзка почисти го и проблема се реши.Свети ми лампичка на двигателя дано на компютъра да покаже какъв е проблема ,като мина ще се разбере. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 6 Юли, 2018 Share Отговорено 6 Юли, 2018 Вервай им в Италия са верни тия километри, гарантирам ти!!!!Карай я със здраве. какъв е газовия инжекцион-. важно е!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 22 Юли, 2018 Share Отговорено 22 Юли, 2018 Най накрая монтирана. Вчера я тествах - до сега по удобно на палатка не съм спал 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Явор Отговорено 22 Юли, 2018 Share Отговорено 22 Юли, 2018 браво ,,,,,,,,,със здраве да я ползваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 22 Юли, 2018 Share Отговорено 22 Юли, 2018 Браво Венци, със здраве да я ползваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 7 Септември, 2018 Share Отговорено 7 Септември, 2018 Базов лагер на морето. На метър от див плаж. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 7 Септември, 2018 Share Отговорено 7 Септември, 2018 Мамууу и палатка.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 9 Септември, 2018 Share Отговорено 9 Септември, 2018 Хей сега и аз да се похваля....Дефлектор/ мухобойка/ и ветробрани за четирите врати и то специално за Хувър Н3.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dargov Отговорено 27 Септември, 2018 Share Отговорено 27 Септември, 2018 Ето го и моят, купен вчера. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 28 Септември, 2018 Share Отговорено 28 Септември, 2018 На 9.09.2018 г. at 13:09, Kan4o написа: Хей сега и аз да се похваля....Дефлектор/ мухобойка/ и ветробрани за четирите врати и то специално за Хувър Н3.. Супер а каква е цената на ветробраните?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 30 Септември, 2018 Share Отговорено 30 Септември, 2018 EДното бе 70 другото 78 , но кое точно...чаках ги 2 месеца да ги изпратят от Русия...ако искаш тел или ел. поща... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dargov Отговорено 30 Септември, 2018 Share Отговорено 30 Септември, 2018 Надявам се не е реклама, но все пак https://deflectors.eu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 1 Октомври, 2018 Share Отговорено 1 Октомври, 2018 хахаха само продуктово позициониране ви се привижда и реклама...нали виждаш как изглежда , не е на сайта, а реален, ако искаш ела го пипни . Може и завойче да си изпрасиш, зависи от разположението на духа ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev Отговорено 2 Октомври, 2018 Share Отговорено 2 Октомври, 2018 На 1.10.2018 г. at 5:10, Kan4o написа: хахаха само продуктово позициониране ви се привижда и реклама...нали виждаш как изглежда , не е на сайта, а реален, ако искаш ела го пипни . Може и завойче да си изпрасиш, зависи от разположението на духа ми. На 1.10.2018 г. at 5:10, Kan4o написа: хахаха само продуктово позициониране ви се привижда и реклама...нали виждаш как изглежда , не е на сайта, а реален, ако искаш ела го пипни . Може и завойче да си изпрасиш, зависи от разположението на духа ми. Много добра визия,браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev Отговорено 2 Октомври, 2018 Share Отговорено 2 Октомври, 2018 На моята каляска преди два месеца и затумних предните съкла и стоповете стана много добре,по късно ще пусна и снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 2 Октомври, 2018 Share Отговорено 2 Октомври, 2018 Предните стъкла са подсъдни не е трябвало!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 3 Октомври, 2018 Share Отговорено 3 Октомври, 2018 9 hours ago, Kan4o said: Предните стъкла са подсъдни не е трябвало!!! Зависи колко си ги затъмнил. До някакъв процент може. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 3 Октомври, 2018 Share Отговорено 3 Октомври, 2018 Накратко: управлението на моторни превозни средства с предни стъкла, които не са фабрично затъмнени от производителя, е нарушение и то може да доведе до издаване на заповед за принудително спиране на возилото и до налагане на глоба от 20 лева. Основанията затова се съдържат в чл. 105 от Закона за движение по пътищата, където се казва следното: Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им. (2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила. В първата алинея на текста забраната е абсолютна. Ако обаче имате кола с фабрично затъмнени стъкла, трябва да притежавате документ, с който да докажете това пред КАТ. В случай, че въпреки производственото затъмняване решите да сложите допълнително и фолио, то това лесно може да бъде установено и пак да попаднете под ударите на закона. Според Спогодбата за приемане на еднакви технически предписания на превозните средства фабрично затъмнените стъкла трябва да имат 75% светлопропускливост на предно и задно стъкло и 70% на странични стъкла. Това е посочено и в Правило № 43/1988г. на ООН. Във втората алинея на чл. 105 от ЗДвП забраната е условна – ограничаването на видимостта и намаляване на прозрачността на стъклата на задните врати е допустима. Затъмняването трябва да е до определено процентно съдържание, а не напълно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 10 Октомври, 2018 Share Отговорено 10 Октомври, 2018 Така чакания дефлектор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 10 Октомври, 2018 Share Отговорено 10 Октомври, 2018 Хубав, даже прекрасен..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kty Отговорено 19 Октомври, 2018 Share Отговорено 19 Октомври, 2018 Това е моят Ховър , от Плевен съм , ако има и други от града с удоволствие бих приел среща на по бира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir Balabanov Отговорено 19 Ноември, 2018 Share Отговорено 19 Ноември, 2018 Здравейте, Скоро и аз ще кача снимки, Горд собственик съм на Hover H5 2012 2,4 Ако има желаещи за среща в София, хайде да се видим и да си направим обща снимка? 0897 87 87 79 - Красимир Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 20 Ноември, 2018 Share Отговорено 20 Ноември, 2018 Аз имах среща с дърво, може би към средата на декември ще е готов джипа и тогава може Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dargov Отговорено 24 Декември, 2018 Share Отговорено 24 Декември, 2018 Ето го моя с така мечтаните джанти 15ки. Обух го с руски гуми Forward Safari 530 и мисля, че направих добър избор за района в който живея. Джантите са от Митсубиши Паджеро с параметри 7J ET 10, 15 цола. Имах малък проблем с гайките на джантите, но срещу 100лв. бъркане в джоба се реши. Напролет ще се вдига, нещо все ниско ми се вижда... Пожелавам ви весели празници! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts