Jump to content

kty

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

kty last won the day on May 30 2020

kty had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About kty

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

587 profile views
 1. На този от последната снимка като му дръпнеш буксата и перките тръгват на макс . До като си отстраниш повредата може да си изкараш едно ключе с което да охлаждаш принудително системата и да си ползваш автомобила.
 2. потърси ги по размер или слагаш цял апарат от фронтера.
 3. А знаете ли какъв датчик трябва да взема за 4G64 CUV . До колкото знам е по различен и включва перките на 98 градуса (може и да греша) , ако има вариант за друг датчик който да включва на 95 например ,би било още по добре.
 4. И аз имам същият проблем, по принцип знам че стават задните апарати от фронтера А , но в случай ,че ги сменяш целите. Ремонтен комплект от фронтера не става тъй като буталото на ховъра е 41 мм а на фронтерата 42 мм. Аз лично почистих перфектно гумичките, каналите и всички елементи, смазах обилно и вече не задържат.
 5. Изглежда чудесно, разкажи малко повече за мултимедията.....колко струва от къде я купи и т.н.
 6. Благодаря за отговорите момчета , ще пиша как съм решил проблема
 7. Здравейте колеги, знаете ли каква е цената на нов воден радиатор за Ховър сув ,дали става от Л200 или друг автомобил ? По моргите са по 100 лв, не е висока цената но не знаеш какво купуваш.
 8. мицубиши Л 200 2006 та година пасва всичко......също и от тези марки и модели
 9. Честит да ти е , ако имаш грижи първо търси тук с търсачката (има всичко). Съвет от мен "разтовари" четвърти цилиндър докато е време и следи датчика на температурата и дали включват перките както трябва., останалото е като на всяка кола
 10. аз го направих с обикновен бронз и тъй като се наложи да престържа и опашката (защото беше задълбана) втулката ми стана по дебела :)
 11. Аз го смених този "лагер" това е бронзова втулка, прави се от който и да е стругар. Смени и семеринга и той е заминал. При мен беше се износила дори опашката на кардана, та се наложи да я минем и нея на струга......от там следва по дебела втулка и семеринг с различен от оригиналният размер, но не беше проблем защото избора на семеринги в специализираните магазини е голям.
 12. Има ли начин да се точи бензин от резервоара ? Правилно ли ви работи измервателният уред за горивото или е фабричен бъг да си показва каквото иска?
 13. Благодаря за изчерпателният отговор, за сега тя ще си румоли а аз ще усилвам музиката , а после ще се плаща то е ясно
×
×
 • Create New...