Jump to content

kty

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kty last won the day on March 13 2019

kty had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About kty

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

314 profile views
 1. Изглежда чудесно, разкажи малко повече за мултимедията.....колко струва от къде я купи и т.н.
 2. Благодаря за отговорите момчета , ще пиша как съм решил проблема
 3. Здравейте колеги, знаете ли каква е цената на нов воден радиатор за Ховър сув ,дали става от Л200 или друг автомобил ? По моргите са по 100 лв, не е висока цената но не знаеш какво купуваш.
 4. мицубиши Л 200 2006 та година пасва всичко......също и от тези марки и модели
 5. Честит да ти е , ако имаш грижи първо търси тук с търсачката (има всичко). Съвет от мен "разтовари" четвърти цилиндър докато е време и следи датчика на температурата и дали включват перките както трябва., останалото е като на всяка кола
 6. аз го направих с обикновен бронз и тъй като се наложи да престържа и опашката (защото беше задълбана) втулката ми стана по дебела :)
 7. Аз го смених този "лагер" това е бронзова втулка, прави се от който и да е стругар. Смени и семеринга и той е заминал. При мен беше се износила дори опашката на кардана, та се наложи да я минем и нея на струга......от там следва по дебела втулка и семеринг с различен от оригиналният размер, но не беше проблем защото избора на семеринги в специализираните магазини е голям.
 8. Има ли начин да се точи бензин от резервоара ? Правилно ли ви работи измервателният уред за горивото или е фабричен бъг да си показва каквото иска?
 9. Благодаря за изчерпателният отговор, за сега тя ще си румоли а аз ще усилвам музиката , а после ще се плаща то е ясно
 10. Точно така, и при мен е по скоро румолене , колко пари ти струваше вала и лагерите, и от къде купи вала. Питам за да си направя сметка дали да ремонтирам кутията (като дойде време за смяна на съединител ) или да купя някоя втора употреба.
 11. Mоят пък вие на първа трета и най много на пета ............ако някой е запознат и има желание може да сподели, ремонтира ли се кутията и какво се сменя? На четвърта не се чува , а на пета все едно си в уазка
 12. На 59 тата секунда се вижда че е на долният маркуч
×
×
 • Create New...