Jump to content

kty

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    4

Всичко публикувано от kty

  1. На този от последната снимка като му дръпнеш буксата и перките тръгват на макс . До като си отстраниш повредата може да си изкараш едно ключе с което да охлаждаш принудително системата и да си ползваш автомобила.
  2. потърси ги по размер или слагаш цял апарат от фронтера.
  3. А знаете ли какъв датчик трябва да взема за 4G64 CUV . До колкото знам е по различен и включва перките на 98 градуса (може и да греша) , ако има вариант за друг датчик който да включва на 95 например ,би било още по добре.
  4. И аз имам същият проблем, по принцип знам че стават задните апарати от фронтера А , но в случай ,че ги сменяш целите. Ремонтен комплект от фронтера не става тъй като буталото на ховъра е 41 мм а на фронтерата 42 мм. Аз лично почистих перфектно гумичките, каналите и всички елементи, смазах обилно и вече не задържат.
  5. Изглежда чудесно, разкажи малко повече за мултимедията.....колко струва от къде я купи и т.н.
  6. Благодаря за отговорите момчета , ще пиша как съм решил проблема
  7. Здравейте колеги, знаете ли каква е цената на нов воден радиатор за Ховър сув ,дали става от Л200 или друг автомобил ? По моргите са по 100 лв, не е висока цената но не знаеш какво купуваш.
  8. kty

    съединител за смяня

    мицубиши Л 200 2006 та година пасва всичко......също и от тези марки и модели
  9. Честит да ти е , ако имаш грижи първо търси тук с търсачката (има всичко). Съвет от мен "разтовари" четвърти цилиндър докато е време и следи датчика на температурата и дали включват перките както трябва., останалото е като на всяка кола
  10. kty

    Great Wall Hover H3

    аз го направих с обикновен бронз и тъй като се наложи да престържа и опашката (защото беше задълбана) втулката ми стана по дебела :)
  11. kty

    Great Wall Hover H3

    Аз го смених този "лагер" това е бронзова втулка, прави се от който и да е стругар. Смени и семеринга и той е заминал. При мен беше се износила дори опашката на кардана, та се наложи да я минем и нея на струга......от там следва по дебела втулка и семеринг с различен от оригиналният размер, но не беше проблем защото избора на семеринги в специализираните магазини е голям.
  12. Има ли начин да се точи бензин от резервоара ? Правилно ли ви работи измервателният уред за горивото или е фабричен бъг да си показва каквото иска?
  13. Благодаря за изчерпателният отговор, за сега тя ще си румоли а аз ще усилвам музиката , а после ще се плаща то е ясно
  14. Точно така, и при мен е по скоро румолене , колко пари ти струваше вала и лагерите, и от къде купи вала. Питам за да си направя сметка дали да ремонтирам кутията (като дойде време за смяна на съединител ) или да купя някоя втора употреба.
  15. Mоят пък вие на първа трета и най много на пета ............ако някой е запознат и има желание може да сподели, ремонтира ли се кутията и какво се сменя? На четвърта не се чува , а на пета все едно си в уазка
  16. На 59 тата секунда се вижда че е на долният маркуч
  17. Сподели ако обичаш след ремонта дали влиза по бързо в температурен режим от преди ?
  18. Според мен всеки който има бор машина и подходящ заваръчен апарат може да го направи. Покажи тази тема на този който ще ти разглабя главата ,в началото е описано всичко стъпка по стъпка УСПЕХ
  19. Това е моят Ховър , от Плевен съм , ако има и други от града с удоволствие бих приел среща на по бира
  20. Така де , но по пътя на логигата трябва да се подобри и работата на парното ......в този клип го казват и показват
  21. Здравей колега, подобри ли ти се парното след подобрението ?
×
×
  • Създай нов...