valery Публикувано 19 Септември, 2012 Share Публикувано 19 Септември, 2012 Колеги, Кой какво знае по този въпрос.На няколко места, прочетох ревюта на Ц10 ( писани от българи), на който изрично споменават, че предоставеният автомобил от Литекс, е с управление на аудио системата от волана.Аз още като купувах колата, исках тази опция, но ми казаха, че е неналична.Днес звънях в сервиза, и от там ми казаха че не знаят нищо по въпроса, но тогава как има такива коли на пазара ? Ще се радвам, нови и стари собственици да споделят имаха ли възможност на избор ? Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silver87 Отговорено 21 Септември, 2012 Share Отговорено 21 Септември, 2012 (Редактирано) Здравей колега! Аз си взех колата преди две седцмици някъде и нямам управление на аудиото от волана. Една моя колежка си взе и нейната кола преди няколко дни и също няма управление на аудиото от волана. Да ти кажа не съм питал за това дилъра, но и не знаех, че има такъв вариант на автомобилите. Между другото и моята и нейната кола ги взехме от Митвас-един от дилърите в София. По-скоро ако има някой собственик с тази екстра трябва да сподели или някой от дилърите да коментира темата. Интересно е да се разбере как стоят нещата. Поздрави, Редактирано 21 Септември, 2012 от silver87 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 21 Септември, 2012 Share Отговорено 21 Септември, 2012 Нещата са ясни - няма вариант за управление от волана. Положението е същото както "опцията" за ESP - да забравим за тях! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 28 Септември, 2012 Share Отговорено 28 Септември, 2012 не е точно така, има възможност за монтаж на мултифункция на волана, но просто ги няма налични модулчетата, иначе е сравнително лесна инсталацията, защото има подготовка фабрично. на малко по-късен етап може би ще го има като опция за поръчка, така че надежда има, и то голяма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 1 Март, 2013 Автор Share Отговорено 1 Март, 2013 Малкно новини по въпроса. Тези модулчета ще дойдат заедно с C20. Чака се типово одобрение от ЕУ. Моят дилър ми каза че може да очакваме тази екстра около средата на лятото - Юли Август. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 1 Март, 2013 Share Отговорено 1 Март, 2013 Е, C20 нали въобще няма да идва... Да нямаш предвид C30? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 2 Март, 2013 Автор Share Отговорено 2 Март, 2013 Не знам дали став въпрос за България или за ЕУ като цяло. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 2 Март, 2013 Share Отговорено 2 Март, 2013 Не знам дали став въпрос за България или за ЕУ като цяло. Интересно, каква е разликата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 3 Март, 2013 Share Отговорено 3 Март, 2013 Хм. Тоест C20 може би ще се сглобява в Ловеч, но няма да се продава в България? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 3 Март, 2013 Share Отговорено 3 Март, 2013 Най-вероятно е да се сглобява в Ловеч. В крайна сметка целта на завода е да обслужва ЕС, не конкретно българския пазар, който е безумно малък. Ако колата се предлага в други държави в ЕС и за нея има търсене, то вероятно бройките ще идват от нашия завод. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 28 Юни, 2013 Автор Share Отговорено 28 Юни, 2013 Разгеле, поставих го тоя модул най-сетне. Звънкате на вашият сервиз сипвате 130 лв и се кефите на копчета от волнаа вече Сега съм си наумил да разпитам дали може да се сложи автопилот/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 29 Юни, 2013 Share Отговорено 29 Юни, 2013 Качи снимка де....Скръндза Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 29 Юни, 2013 Share Отговорено 29 Юни, 2013 А какво управляваш от волана? Предполагам само музиката. Ако е така, то за мен това са си 130лв. за нещо излишно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 30 Юни, 2013 Share Отговорено 30 Юни, 2013 Да ви кажа за мен лично тази ектра си е много удобна в много случаи докато караш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 1 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 1 Юли, 2013 Да, само аудиото е. Кеф цена няма 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 2 Юли, 2013 Share Отговорено 2 Юли, 2013 А снимка има ли ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 3 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 3 Юли, 2013 Ето снимките 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 4 Юли, 2013 Share Отговорено 4 Юли, 2013 Аз мисля,че е добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 4 Юли, 2013 Share Отговорено 4 Юли, 2013 Аз с интерес ще следя темата с автопилота... Валери, разчитам, че ще се похвалиш ако успееш да сложиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 28 Юли, 2013 Share Отговорено 28 Юли, 2013 Аз също се интересувам горещо от темата за темпомата.... малко ще е неудобно с тези ръчни скорости, все пак това е една от най-важните екстри за хората които пътуват извънградско! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 28 Юли, 2013 Share Отговорено 28 Юли, 2013 Да ви кажа това си е голяма екстра и си става и за коли с ръчни скорости,особено сега с тази магистрала като го заковеш на 130 мисля,че е една добра скорост Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 15 Август, 2013 Автор Share Отговорено 15 Август, 2013 ОК пичове, значи фирмата която произвежда автопилотите се казва WAECO. Ето един примерен комплект: http://rheamp.bg/magazin/WAECO_MagicSpeed_MS50.htm Все още проучвам детайлите, примерно дали нашето серво е "вакумно" каквото и да значи това. Наумил съм си да ходя да се моля в тукащния сервиз да видим дали можем да монтираме такова животно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 15 Август, 2013 Share Отговорено 15 Август, 2013 Не бих рискувал с тая измишльотина.Вакуумно серво е дали с вакуум се помага на спирачките или електронно.Повтарям,не рискувай ! Темпоматите,които се слагат фабрично (както и тоя по описанието) при натискане на който и да е педал,веднага изключват,а този дали ще сработи е интересно...Ще ти се наложи нещо нажежено,рязко да спреш и ще има да помпиш спирачката или съединителя,а той да си дава газ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 1 Ноември, 2014 Автор Share Отговорено 1 Ноември, 2014 Здрасти хора, искам отново да ви върна на темата за аудио системата. Като си пусна музика от флашката и загася и запаля отново колата винаги ме връща от началото на песен 1. Най-интересното е че няколко пъти тъпата функция Resume сработи и музиката продължи точно от момента в които е спряна. Аз ли не разбирам нещо или има някаква хватка това да се случва всеки път ? Не разбирам защо когато слушам от сд, функцията бачка безпроблемно но когато е флашка е цял късмет да сработи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 1 Ноември, 2014 Share Отговорено 1 Ноември, 2014 Явно зависи от флашката. При мен, с "малките" флашки - 128MB и 256MB работи както трябва, продължава си оттам, докъдето е било стигнало. При по-големите от 512MB вече наистина след запуск всичко започва отначало. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts