jnenchev Публикувано 29 Август, 2012 Share Публикувано 29 Август, 2012 Все още не съм я получил, но вече пътува насам и се радвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 30 Август, 2012 Share Отговорено 30 Август, 2012 ЧЕСТИТО! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 30 Август, 2012 Автор Share Отговорено 30 Август, 2012 Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boy3M Отговорено 30 Август, 2012 Share Отговорено 30 Август, 2012 Да ти е честита новата колица. Със здраве да си я карате.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 30 Август, 2012 Share Отговорено 30 Август, 2012 Честито още веднъж, много да те радва! Чакаме снимки и споделени впечатления Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 31 Август, 2012 Share Отговорено 31 Август, 2012 Честито и от мен и само да и сипваш без никакви ядове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elpix Отговорено 31 Август, 2012 Share Отговорено 31 Август, 2012 Честито и безаварийно каране Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 3 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 3 Септември, 2012 Приятели, днес я докараха и до 1-2 дни очаквам да я взема Бихте ли ми казали как се качват снимки... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 3 Септември, 2012 Share Отговорено 3 Септември, 2012 (Редактирано) Натискаш бутона "Още опции" в полето за нов отговор. След това най-отдолу бутона "Browse", за да избереш снимка и накрая бутона " Прикачи файла" Редактирано 3 Септември, 2012 от Migel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 3 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 3 Септември, 2012 Мерси много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 3 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 3 Септември, 2012 Ето и първите снимки Малко са кофти, но са правени с телефон в сервиза докато и правеха check Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 3 Септември, 2012 Share Отговорено 3 Септември, 2012 Ето и първите снимки Малко са кофти, но са правени с телефон в сервиза докато и правеха check Супер е! Честито! Много щастливи километри и безаварийни пътувания! Има ли нещо по което може да разбереш, че е произведена в Баховица, освен по дневните светлини? На някоя табелка, пише ли Made in Bulgaria или EU Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 4 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 4 Септември, 2012 Мерси Утре я получавам и ще я разгледам, за да ти кажа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johnnie Отговорено 5 Септември, 2012 Share Отговорено 5 Септември, 2012 Има ли нещо по което може да разбереш, че е произведена в Баховица, освен по дневните светлини? На някоя табелка, пише ли Made in Bulgaria или EU Би трябвало сглобените в България коли да са с различен VIN номер (номера на шасито). Първите три букви от номера показват мястото на сглобяване. Ако започва с LGW - сглобката е китайска X9X - руска сглобка Източник: http://chinamobil.ru/doc_text.php?docid=1656&modelid=14&p_chid=1000 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 5 Септември, 2012 Share Отговорено 5 Септември, 2012 Би трябвало сглобените в България коли да са с различен VIN номер (номера на шасито). Първите три букви от номера показват мястото на сглобяване. Ако започва с LGW - сглобката е китайска X9X - руска сглобка Източник: http://chinamobil.ru...=14&p_chid=1000 Много благодаря за подробната информация. Все пак ще се радвам някои да се похвали с конкретен БГ пример. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 6 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 6 Септември, 2012 (Редактирано) Здравейте Вчера след обяд взех колата и днес навъртях около 300km и съм много приятно изненадан от средният разход - малко над 5l/100km Редактирано 6 Септември, 2012 от Говедо Шльокавица и правопис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 6 Септември, 2012 Share Отговорено 6 Септември, 2012 Здравейте Вчера след обяд взех колата и днес навъртях около 300km и съм много приятно изненадан от средният разход - малко над 5l/100km В кое населено място го засичаш този разход? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garrett04bg Отговорено 6 Септември, 2012 Share Отговорено 6 Септември, 2012 Честито...моята дойде вчера.... Малко бях скиптичен тъй като предната ми кола беше e46, но днес цял ден карам и съм очарован и то много...страшна въшка тъй като с това се занимавам реших да пусна и сайт на който ще дискутирам мнения, препоръки и случки с колата. Ако някой има интерес може да го разгледа http://www.myvoleex.com Честито още веднъж! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silver87 Отговорено 7 Септември, 2012 Share Отговорено 7 Септември, 2012 Здравейте Вчера след обяд взех колата и днес навъртях около 300km и съм много приятно изненадан от средният разход - малко над 5l/100km Честито! С много здраве и приятни емоции да си я караш безпроблемно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 7 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 7 Септември, 2012 В кое населено място го засичаш този разход? По пътя София - Плевен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jnenchev Отговорено 7 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 7 Септември, 2012 Честито! С много здраве и приятни емоции да си я караш безпроблемно! Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 8 Септември, 2012 Share Отговорено 8 Септември, 2012 А защо сайтът е на английски!!?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garrett04bg Отговорено 9 Септември, 2012 Share Отговорено 9 Септември, 2012 Здрасти, на английски е защото искам да рабера какво мислят хората в другите държави, пък и форума тук е достатъчно богат за да дупликирам съдържание. Интерсно ми е как се развива и продава модела извън България и дали хората в чужбина са на същото мнение като нас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
regoslav Отговорено 26 Септември, 2012 Share Отговорено 26 Септември, 2012 Честито и от мен и много везаварийни километри да й навъртиш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts