Jump to content

garrett04bg

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от garrett04bg

  1. Снимките не се виждат колега
  2. За една календарна година - точно 30000
  3. garrett04bg

    Джанти за c10

    Качи снимки да ги видим ако имаш върможност.
  4. garrett04bg

    Подлакътник за Ц10

    Здравейте, Аз съм собственика на сайта. Не си хабете още парите за подлакътника...не е добро решение, няколко месеца след ползване, винтовете изтърват тъй като поставката за Яриса е по широка и не уплътнява правилно. В момента работя по друго решение и в най-скоро време ще ви кажа дали е ок. Аз съм малко педант така че ще гледам да стане здраво и фабрично. Ако има нещо драскайте ми съобщение.
  5. Здравейте, Имах проблем с климатика при закупуване на автомобила, чуваше се доста силно тракане. Екипът на сервиза във Варна, бяха много адекватни и отзивчиви и веднага решиха проблема като смениха компресора. Към момента климатика охлажда перфектно. Проблемът (или дразненето) е че при включване при по-високи обороти (над 1500) се чува виене, което се усилва при покачване оборотите на колата. Начинът на управление се изменя доста. Колата става значително по-шумна, и при потегляне е трудно да се овладее съединителя за разлика от нормално тръгване без пуснат климатик. При скорост от около 130км/ч виенето е доста силно и дразнещо особено към 4000 оборота. Интересува ме вие имате ли подобни наблюдения или оплаквания? Има ли осезаема дразнеща разлика в звука при вас?
  6. Здрасти на всички. Има ли варненци, желаещи за GW аперетивка
  7. Къде бих могъл да отида за шумоизолация и какво биха направили за тази цена колега?
  8. garrett04bg

    Джанти за c10

    Прати снимки да видя
  9. Здрасти, на английски е защото искам да рабера какво мислят хората в другите държави, пък и форума тук е достатъчно богат за да дупликирам съдържание. Интерсно ми е как се развива и продава модела извън България и дали хората в чужбина са на същото мнение като нас.
  10. Честито...моята дойде вчера.... Малко бях скиптичен тъй като предната ми кола беше e46, но днес цял ден карам и съм очарован и то много...страшна въшка тъй като с това се занимавам реших да пусна и сайт на който ще дискутирам мнения, препоръки и случки с колата. Ако някой има интерес може да го разгледа http://www.myvoleex.com Честито още веднъж!
  11. garrett04bg

    Джанти за c10

    Привет на всички, Другата седмица очаквам да пристигне малката злобарка c10 и имам доста планове за визията, тъй като ще е фирмен/рекламен автомобил. Искам да и сложа 17" джанти (ако е възможно). Някой запознат ли е с размер на джантите или модел от който мога да заимствам?
  12. Утре я поръчвам...нямам търпение Честито на вас.
  13. Браво...мн яко. Тъкмо и аз ще поръчвам дребосъка...нямам търпение. А на теб, честито.
×
×
  • Създай нов...