feikot Отговорено 20 Август, 2012 Share Отговорено 20 Август, 2012 За шумовете от СК е писано,че след смяна на масла се оправят,същото и за накладките,остават ти няколко дребни други неща,които евентуално можеш да провериш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 20 Август, 2012 Share Отговорено 20 Август, 2012 Едно честито и от мен. Много безаварийни километри и се надявам да се видим на идната месечна среща началото на септември Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 23 Август, 2012 Автор Share Отговорено 23 Август, 2012 Привет на форума Вече направих 1к км на волексчето. Сложиха му газова - специални благодарности на екипа на Митвас - въпреки объркване с датите и трудностите оставих колата в понеделник и във вторник ми звъннаха да я взема. Днес ходих до Враца - сутринта без клима - върви си перфектно на газ - не се усеща никаква разлика. Но следобяд се прибирах на климатик - брррррр първо нещо постоянно цъка в ляво от волана и като цъкне хоп и дойде мощност.... не знам от какво и как но на клима колата я няма никаква. Другата седмица ще споделя и за разхода на газ Поздрави от мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
numan Отговорено 25 Август, 2012 Share Отговорено 25 Август, 2012 (Редактирано) Здравей, ако вече не е късно и от мен една препоръка. Грейт Ауто (Ботевградско), не са оферта щом за теб е важно гаранционно обсулжване от сервиз. 1 Липса на транспорт до сервиза. 2 Отне им 4 дни да ми поставят газова бутилка 3 Липсва статистика кога за какво е бил автомобила при тях 4 След диагностика на датчика за фаровете и чистачките, ми оставиха капачката да пада докато дойде новата част 5 Няма къде да седнеш, ако ти се наложи да изчакаш нещо дребно Относно Митвас: 1 Сервиз с опит, не само с марката Great Wall 2 Добра статистика за всеки автомобил 3 Добра чакалня с интернет и може да виждаш какво се случва с автомобила ти 4 Има градски транспортр до сервиза Моя автомобил съм го взел от Литекс моторс и съм ного доволен, когато съм имал проблем винаги са съдействали за бързото му решаване. Дано съм бил полезен. Ами там работят хлапета. За колко искаш да_ти_я сложат._Дано да нямаш проблеми, защото аз си патих много от ГРЕЙТ АУТО. Редактирано 25 Август, 2012 от Говедо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 26 Август, 2012 Share Отговорено 26 Август, 2012 ZealoT,най-вероятно това цъкане ще е (ако има такова) предполагам като на моя пасат-при рязко подаване на газ и при натиснат 100%педала и неналично ускорение (това си го смята ЕКУ-то) изкючва компресора за да има нужната мощ.Чува се щракане на реле,а вече не знам дали Волекс го има това като вариант. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veselin Отговорено 26 Август, 2012 Share Отговорено 26 Август, 2012 (Редактирано) Ще си купя кола от Литекс моторс, когато ме вземат да работя за Литекс Моторс. Като се замисля и това им е много, защото в заводите в Европа подаряват коли и апартаменти ако някой сключи трудов договор с тях. Редактирано 26 Август, 2012 от Говедо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 26 Август, 2012 Share Отговорено 26 Август, 2012 Ще си купя кола от Литекс моторс, когато ме вземат да работя за Литекс Моторс. Като се замисля и това им е много, защото в заводите в Европа подаряват коли и апартаменти ако някой сключи трудов договор с тях. По принцип не съм чул досега някои да е задължен да си купува дадена стока или не. Затова живеем в Демокрация, за да има право всеки да си решава сам за себе си какво да прави и в частност какво да си купува. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 28 Август, 2012 Автор Share Отговорено 28 Август, 2012 ZealoT,най-вероятно това цъкане ще е (ако има такова) предполагам като на моя пасат-при рязко подаване на газ и при натиснат 100%педала и неналично ускорение (това си го смята ЕКУ-то) изкючва компресора за да има нужната мощ.Чува се щракане на реле,а вече не знам дали Волекс го има това като вариант. ами да си кажа това цъкане и като че ли губене на мощност го има само на пуснат климатик вчера и днес поради факта че излизам сутринта в 6 и се прибирам по тъмно не пусках климатик и цъкането го няма.... прави го и на газ и на бензин...... май като ходя да ми слагат алармата че като се прибера в софия ще ми трябва ще се наложи да се хвърли едно око на този проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 29 Август, 2012 Share Отговорено 29 Август, 2012 Що ли си мисля, че цъка релето на перката на радиатора, която се пуска като се включи компресора на климатика и от там асоциираш липсата на мощност с това цъкане, а реално е климатика. Един съвет като караш на климатик (особено градско с тръгни/спри) - дръж я в по-високи обороти и всичко си идва на мястото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 29 Август, 2012 Share Отговорено 29 Август, 2012 не си спомням дали не беше коментирано, но цъкането идва от включването на компресора на климатика. той не работи постоянно, а само при нужда. направено е за икономия, затова на някой автомобили има копче EC (economy), а не стандартното АС. компресора на климатика отнема чувствителна част от мощността на автомобила и затова се усеща това. особено осезателно при мен е като карам със 100 и се включи климатика. все едно внезапен насрещен вятър се появява, а като се изключи и страхотна тяга се освобождава. това е нещо нормално и е в реда на нещата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts