t_ilieva Отговорено 16 Февруари, 2013 Share Отговорено 16 Февруари, 2013 Ние се заредихме болни... един след друг и не успяхме този път.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 7 Март, 2013 Share Отговорено 7 Март, 2013 а днес на кафе, фанта или нещо друго...? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 8 Март, 2013 Share Отговорено 8 Март, 2013 Вчера нямаше среща. Никой не се появи. Не знам дали си заслужава да е актуална темата. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 8 Март, 2013 Автор Share Отговорено 8 Март, 2013 Исках да дойда, ама останах в офиса до много късно Следващия месец ще е по-организирано. А и се надявам като се позатопли да са повече кандидатите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 2 Април, 2013 Автор Share Отговорено 2 Април, 2013 Предлагам срещата този месец да остане за 11ти Април. Има ли навити? Ако повече хора клонят към 4ти Април тази седмица, ще е тази седмица и пак ще гледам да дойда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 3 Април, 2013 Share Отговорено 3 Април, 2013 Нека да е другата седмица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 3 Април, 2013 Автор Share Отговорено 3 Април, 2013 Добре, значи остава за 11ти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 3 Април, 2013 Share Отговорено 3 Април, 2013 За мен не е проблем и 4-ти и 11- ти април. Явно се ориентираме към 11-ти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 11 Април, 2013 Автор Share Отговорено 11 Април, 2013 Днес към 20:00-20:30 на ЕКО? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yanko Отговорено 11 Април, 2013 Share Отговорено 11 Април, 2013 Ако приемате гости, ще и аз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 11 Април, 2013 Share Отговорено 11 Април, 2013 Съжалявам, аз винаги последния четвъртък съм в София.В петък имам заседание на УС на КИИП и вечерта съм в парк хотел Москва- така , че може ако някои желае и тогава да се видим.Втора сбирка- от много глава не боли . 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 11 Април, 2013 Автор Share Отговорено 11 Април, 2013 20:30 ще съм там, Ванката също потвърди, че ще дойде 20:30. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 8 Май, 2013 Share Отговорено 8 Май, 2013 Някой да има време и желание за среща по деветомайски? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 8 Май, 2013 Автор Share Отговорено 8 Май, 2013 Аз ще пиша утре дали ще идвам - ако времето позволява, с колелцето. Ако не, ще видим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 8 Май, 2013 Share Отговорено 8 Май, 2013 Не знам дали ще има кола,днеска баща ми взе задните накладки,но не знам кога ще ги сложим,ще видя ако намеря автомобил може и да дойда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 6 Юни, 2013 Share Отговорено 6 Юни, 2013 И днес може да има среща, на която да обсъдим подробности по предстоящото пътуване в събота..... желаещи? Аз мисля да намина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 6 Юни, 2013 Share Отговорено 6 Юни, 2013 Аз ще видя,но може и да мина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 6 Юни, 2013 Share Отговорено 6 Юни, 2013 Аз съм нощна смяна днес и няма да мога да дойда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 23 Юни, 2013 Share Отговорено 23 Юни, 2013 Колеги скоро може да се запознаеме най сетне ще ми баде приятно само трябва да уцеля срещата ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 31 Юли, 2013 Share Отговорено 31 Юли, 2013 Колеги освен мен и Ванката ще има ли други кандидати да дойдат на срещата утре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 1 Август, 2013 Автор Share Отговорено 1 Август, 2013 Мислех да дойда, но имам някакво хранително натравяне, което ме съсипа тази нощ Още не съм добре и днес съм си в нас. Ако се пооправя ще дойда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 29 Септември, 2013 Share Отговорено 29 Септември, 2013 Съществуват ли все още тези срещи, имат ли посещаемост, бих желал да се присъединя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 29 Септември, 2013 Share Отговорено 29 Септември, 2013 По принцип съществува. Особено сега през есента и зимата има по-голяма вероятност, да се събират повече хора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 29 Септември, 2013 Share Отговорено 29 Септември, 2013 Колеги ако има желаещи ще се съберем този четвъртък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 30 Септември, 2013 Автор Share Отговорено 30 Септември, 2013 Ще гледам да се включа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts