Jump to content

t_ilieva

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от t_ilieva

  1. Олеле, това звучи доста сериозно.....
  2. t_ilieva

    HOVER 2013

    Ами да, дизел ще е - ние го гледахме преди около месец.
  3. А в кой сервиз са били монтирани газовите уредби?
  4. О, ние си я взехме с голямо желание колата и изобщо не сме очаквали проблеми, но... просто така се случи. Сега също не очаквам, мисля, че след това писмо са оправили колата сериозно и трябва всичко да е наред.
  5. Ами да, работи добре- засега. Нямаме оплаквания, но все пак са минали само 3 дни.... Вече не прекъсва така газта, седалките подгряват....
  6. Да, обаче ако не може да го играе по тяхната свирка, освен да вземе да се пусне...
  7. Е нали в Китай Great Wall са първи по продажби. Т.е. те са утвърден китайски производител. Тук просто коментираме, че рекламата на автомобила и това, което се говори при закупуването му от търговците, не се покрива в последствие. Нищо лично!
  8. Не беше само за смяна на щипки, имаше и други забележки, които оправиха. Щипките принципно отнемат 1 ден, или поне от сервиза така казаха.
  9. Е, разбира се, че не смятаме, че само ще сипваме гориво и ще караме без подмяна на консумативите, логично!!! Само за инфо - на автомобила, който аз по-често карам, от нисък клас е (Рено Клио Симбол) сменихме накладки на 35 000 км за първи път. Дали няма разлика в пробега, а?
  10. А Н7 дали изобщо ще се внася в БГ?.....Някога....
  11. t_ilieva

    HOVER 2013

    Това не съм сигурна дали ще е по-добре....
  12. Цената е само за предните накладки, само те са сменени, забравила съм да уточня. Накладките са консуматив и не се сменят гаранционно.....според сервиза.....
  13. Ами защото според сервиза са били за смяна.... 22 000 км са изминати досега.
  14. Днес от сервиза ни посъветваха да зареждаме на ОМВ.
  15. Хахахахахахаха! Нали? По тази логика и собственото тегло на колата би трябвало да се брои като безполезен!
  16. Компенсацията е... усмивка по радиото! Днес сутринта най-сетне си взехме автомобила. Всичко е отремонтирано. Сменени са и накладките срещу скромните 125 лева. Вчера на обяд е дошла новата (по-малка) бутилка и е сменена. Според сервизът колата трябва да е в страхотно състояние след ремонта. Ще видим! Абсолютно подкрепям!!!
  17. При нас положението е същото. Средно си харчи 14/100.
  18. Хора, в сервиза ги сменят - гаранционно е.
  19. Вече има щипки - нашите са ги сменили, но още не сме видели какво са направили туй като колата е вече 6 дни в сервиза.
  20. Даааа, може би ще трябва наистина да сменим сервиза... Не знам, наистина е ужасно. Автомобила го вкарахме в бокса на 4. януари - миналия петък. От сервиза на Грейт Ауто супер любезно ни поканиха и казаха, че ще постараят максимално бързо и качествено да отстранят проблемите. Дори можеше в събота колата да е готова.... Да, ама не! В понеделник се чухме с тях и казаха, че всички описани в писмото проблеми са отстранени с изключение на проблемът с газта. Газовата бутилка фабрично нещо не е наред. Чакахме във вторник, чакахме вчера, чакаме днес, както се очертава ще чакаме и утре.... да дойде бутилката от Литекс Моторс и да се подмени. Утре сутрин по принцип имаме важно пътуване, което отлагаме вече 1 седмица точно поради факта, че колата ни е в сервиз. Уж за 1 ден бутилката идва от завода в Ловеч и веднага се подменя.... Утре сутрин мисля да отида до Грейт Ауто и да взема един от изложените там автомобили, за да си свърша работата. Все пак всеки ден ми казват, че утре колата ще е готова... Като стане готова нашата, ще им върна тяхната..... Вие какво ще ме посъветвате?
  21. mistarmi, сервизът е на Грейт Ауто на Ботевградско шосе. admin, за съжаление сте прав по първа точка от поста Ви. По точка 2 - както вече казах и по-горе - писах директно до Литекс Моторс. А бихте ли ми казали на другия потребител в кой сервиз му бяха отстранени качествено проблемите? И по точка 3 - абсолютно - това не е нормално поведение на нов автомобил!!! Ние сме семейство с 2 деца на 4 и 7 години. Просто не можем да разчитаме да пътуваме на разстояния по-далечни от 100 км от София, защото не знаем къде и как ще ни "предаде" автомобила... И да, колата е включвана на режим 4x4 само няколко пъти на хлъзгаво когато валя снега преди около месец. Не е карана оф роуд все още. Аз рядко се качвам на този автомобил, защото много ми гасне. Все пак, в градски условия, при натоварен трафик, е ужасно да ти гасне колата на всеки светофар... Уверявам ви, че в случая проблемът не е в "задкормилното" устройство. Защото като си карам Рено-то нямам изобщо подобен проблем.... На съпругът ми също му гасне често, но той вече свикна... Е, аз не мога!!! За мен просто това не е нормално... кола на 6 месеца започна да гасне когато газта остане на 2 чертички.... Ще ви държа в течение за развитието на проблемите! Хубав и спорен ден от мен!
  22. Благодаря на всички които се включиха. gwfan, постът ми не е насочен лично към феновете. Съжалявам ако така е прозвучало. Опитах се да занимая самите Грейт Уол с проблема, изпратих им това писмо и на тях - много съм разочарована. Зная, че това е фен форум, просто искрено се надявам повече хора да прочетат и да знаят какво им предстои. Надявам се и от Грейт Уол да хвърлят по едно око тук, все пак това са мнения на потребители на тяхната марка.
×
×
  • Създай нов...