Jump to content

Круиз контрол


Mikosh
 Share

Recommended Posts

Здравейте на всички аз съм нов във форума и ме интересува ховър 5 има ли Круис контрол изобщо понеже във опциите никаде не пише за него и ми е любопитно някой,който има да ми отговори ще съм му благодарен?

Link to comment
Share on other sites

Благодаря за отговора,жалко че така няма круис контрол за скороста мислех че вече новите модели ги правят всичките със круис контрол но увии :(

Link to comment
Share on other sites

На мен повече ми липсва Тракшън контрола, който е необходимост в определени ситуации, а не Круиз контрола, който е глезотиика. (Лично мнение)

Link to comment
Share on other sites

Принципо тази екстра е почти неизползваема в България .

 

Аз пък не мисля, че е почти неизползваема в България.

 

Вчера за около 1 час си ъпгрейднах колата с круиз контрол и направих проби в градски условия. Разбира се, че в града няма нужда от него, но не мисля, че е нужен само за дълъг път по магистрала. Спокойно може да се използва извън града на обикновен път и където има дълги участъци с ограничение на скоростта (напр. 60 км/ч). Освен това ми направи впечатление, че моментния разход на БК е много равномерен и по-малък спрямо крачното натискане на педала. Т.е. освен като глезотия за шофьора може да се разглежда и като начин за икономично каране и нисък разход на гориво.

Е...сега....., който обича да шофира " по-динамично" :) едва ли се нуждае от тази екстра.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

По темата - няма, H6 ще има (ако не във всички, поне в по-горните нива на оборудване). Екстрата е напълно използваема у нас, редовно по магистралата я ползвам когато движението не е отвратително. Лепиш си 120км/ч, караш спокойно, не ти изморява глезена, не те изкушава да караш бързо, води до големи икономии на гориво. На модерните коли круиз контрола ти запомня зададената скорост, като намалиш (заради временно ограничение или възникнала ситуация) след това имаш копче с което да възстанови последно зададената скорост автоматично. Поддържа равномерна скорост и на баира нагоре и надолу и по равно. А ако тръгнеш на път в чужбина, е просто безценна. Сега като завършат магистралата между София и Бургас и у нас ще можем да усетим по-ясно удобството й.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

По принцип колеги питам понеже скоро ще се сдобия със този джип и ми трябва за дълаг маршрут в прочем не е за България и сте прави че тука неможе да се ползва, трябва ми за в чужбина както и да е все пак е добре да го има но уви.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Някой реши ли проблема с круиз контрола при Н5. Моля ако има такива да споделят. Имам желание да сложа.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...