Jump to content

Serhio83

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Serhio83

  1. И все пак за тези пари автомобила е много добро предложение , просто трябва да сме наясно какво да очакваме.
  2. Ами съжалявам но пак ще дам пример с обувките .Не може да си купиш обувки за 20 лв. и да очакваш да са удобни здрави и качествени като тези от 300лв.За да се постигне ниска цена се влагат и евтини материали ,няма как Грейт Уоул не е червеният кръст все пак. За толкова пари толкова музика.
  3. А забелязали ли сте че резервната гума при движение не се върти ? Нормално е да има износване по тапицерията , като си купите нов чифт обувки дали очаквате да изглеждат като нови след няколко месеца ползване.
  4. Принципо тази екстра е почти неизползваема в България .
  5. Serhio83

    Моят Волекс (учебен)

    Поздравления за покупката . Изгодна е като цена и с подходящи габарити за учебен автомобил, но единственото отрицателно нещо е бензиновият двигател. За учебен автомобил не е много подходящ , предполага много по трудно потегляне за курсистите от там гаснене и доста по - голяма амортизация на ходовата част съединителя и тн. А и не напоследно място повече късане на нерви за инструктора.Но все пак щом ще се трудиш с него вероятно не те притеснява.
  6. Не мисля че би имал кой знае какъв успех , по - скоро някой клиент с чувство за хумор и излишни пари. Виж за Н6 мисля ,че ще има успех , дизайна не е копи- пейст и изглежда доста симпатично . Аз също се замислям за покупка когато се появи на родна земя.
  7. Преди няколко години (2008) когато купувах моят автомобил (Санг Йонг Кайрон) попадах на какви ли не ужасяващи неща по форумите и коментари от приятели .Джипа бил боклук абсолютно некачествен , след има няма 30 000 км. двигателя вече ще се износи окачването ще се разтропа и какво ли още не. Към днешна дата е на точно 147 500 и до сега съм сменял само масло филтри и накладки .Доволен съм от покупката колата не ми създава проблеми което до сега не ми се е случвало , карал съм почти всички немски и някой френски марки . Общо взето новото си е ново , пък било то и Грейтлоу. Този джип за тези пари е добра оферта ,има своите слаби места но толкова пари толкова музика. П.С. Мой съсед с Туарег на 100 000 смени диференциал, след не дълго му изгърмяха и дюзите .Марката не е гаранция че няма да има проблеми въпроса е колко ще ни струва поддръжката .
  8. Колега моят аетомобил е Кайрон по -малкият брат на Рекстън и няма подобен проблем с лайсните а скоро ще стане на 5години, можеби е некачествено покритието. С времето при последващи модели се надиавам тези детски болести да бъдат отстранени
×
×
  • Създай нов...