Jump to content

Още един собственик на Voleex C10. Разработване.


ivanrudnik
 Share

Recommended Posts

Честито и от мен . Пожелавам ти само консумативи да сменяш. Гледам си от Бургас.Може би ти си първия който е взел уолито в Бургаска област.На мен ще ми е интересно като пристигнат фабричните газове устройства как ще ги понесе колата .

Няма да е зле да постнеш малко снимки :)

Edited by mistarmi
Link to comment
Share on other sites

Нека ти е честита колата и дано много да те радва и да се грижи за теб! По принцип казват, че е хубаво двигателя да се поразработи на бензин така или иначе. Не знам дали това важи и за този автомобил. Жалко е, че се бавят с газовите уредби.

Link to comment
Share on other sites

Привет на новия собственик и честито за новата придобивка!

 

От предишни твои мнения си правя извода, че си малко по-критично настроен, което е хубаво, защото едвали всичко може да е "розово". Не казвам, че другите собственици не са обективни - просто всеки има различен поглед върху нещата.

По отношение на нивомера - все пак той трябва да е инертен - не може при всяко разклащане на резервоара стрелката да мърда. Но от друга страна щом си минал 62 км - при разход около 7,2 л/100км (poroinik) трябва да си изгорил около 4,5 л., т.е. едно деление по твоите сметки.

Link to comment
Share on other sites

По принцип на повечето съвременни автомобили от ниския клас нивомера е такъв че при пълен резервоар не отчита нормално разхода ... на мен ми се е случвало след като съм напълнил догоре (до автоматично изключване на пистолета, без допълване после) да ми угасне първата чертичка чак след 180-200 км, особено ако пътувам на дълго ... и след това за следващите 50-60 км угасват още 2 чертички (всяка е по около 5 л) така че е нормално да не угасва черичката при изминати само 65 км.

Link to comment
Share on other sites

Честито, Иване.

 

Какъв цвят е?

 

Една поправка - едно деление според моя досегашен опит съвсем не е 5 литра. Деленията не са "еквивалентни" едно с друго. Само да ти кажа, че резервата светва при 2 останали чертички и можеш да побереш около 33 литра тогава. При една черта предпоалагам вече е критично ниско нивото, затова аз не падам под 2. Когато е пълен резервоара първата чертичка ми изгасва между 100 и 120 км, втората към 160... Т.е. за съжаление не може да се каже - една чертичка е 5 литра и толкова.

 

Още нещо - за периода на разработване над колко оборота ти казаха да не вдигаш? 3000 ли?

 

Още веднъж честито и поздрави!

Link to comment
Share on other sites

при мен монтажа трябваше да е до 10.12.2011 но ми казаха вече другата година през януари но по точно кога не се знае вчера пак говорихме за този проблем но точен отговор няма

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...