Jump to content

TheNiKe

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от TheNiKe

  1. Честито!!! Пожелавам ти много безаварийни километри и след като изтече гаранцията пак НОВА кола!!! Чуството да извадиш нова кола от магазина е просто уникално.
  2. Здравейте ! Последните дни нямах много свободно време, но днес най-накрая успях да я снимам. Снимките са правени с телефон, така че качеството не е много добро. За утре имам час при личния лекар на калинката ( Оторизирания сервиз на Great Wall в Благоевград ) и да се надявам да отстранят проблема в багажника. Другото нещо което ми направи впечатление е че при ниски обороти, колата издава някакъв странен звук, като на някакво странно триене. Незнам може да е нормално :S Така я намерих сутринта ! Лошото е че в момента времето не позволява. Иначе с удоволствие бих я снимал след баня за да може да се забележи, колко е добър черния цвят.
  3. Здравейте, благодаря на всички за хубавите пожелания! Снощи обещах да споделя първите ми впечатления и така, да започвам. В момента който се качих в колата разбрах, че това е моята кола. Напълно надмина очакванията ми, интериора е доста добре и има доста глезотийки. Спирачките са добри, не са като на други нови коли, в които се налага да галиш педала за да не ти се метнат на главата пътниците от задната седалка. Предните фарове са много приятни, като цяло колата отпред има много хубава визия. Стоповете отзад, дори с оранжеви мигачи изглеждат доста добре.Моторчето на тихи обороти просто мърка, вече над 3к оборота се усеща 16V-то . Като за 100км само тези неща ми направиха впечатление. Единствената забележка която намерих е в затварянето на багажника, просто не е нагласен както трябва и при малко по-силно затваряне се допира до стопа. Точно там където се е допирало е отчупено мъничко от боята. В понеделник ще я занеса в сервизът и да се надявам, че ще успеят да решат проблема успешно, като при колегата poroinik. Утре ще кача малко снимки
  4. Здравейте. Взех колата вчера към 16:00 часа. Избрах черния цвят с тъмния интериор. Калинката в момента е на 51км а я взех на 19км . Вече е доста късничко, затова утре или други ден ще кача малко снимки и ще споделя първите ми впечатления.
  5. Честито и със здраве да си я караш. Какво стана с фабричната газова уредба?
×
×
  • Създай нов...