valery Публикувано 6 Октомври, 2014 Share Публикувано 6 Октомври, 2014 Здравейте, От миналия ден, най-неочаквано ми спряха пръскалките на предното стъкло. Странното е че отзад си пръска. Възможно ли е да има две моторчета, макар че течността идва от 1 място ? Другото което ми хрумна е да са на отделни бушони ? Имали ли сте проблеми с това ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 6 Октомври, 2014 Share Отговорено 6 Октомври, 2014 (Редактирано) Ще ти спрат я, признай си какво си наливал освен вода...веро, течен сапун и прочие и не си ги чистил. Я бегай в сервиза ще те оправят.... Редактирано 2 Декември, 2014 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niksan_nng Отговорено 6 Октомври, 2014 Share Отговорено 6 Октомври, 2014 (Редактирано) Valery, най-вероятно ти се е откачил маркуча за пръскалките. Погледни в двигателния отсек, ако е мокро, това е. Корите са на щипки и лесно може да се провери. Аз моята още като я взимах от дилъра имаше същия проблем. Пръскаше само на задното стъкло. Оказа се че липсва маркуч или тройник, не помня вече. Редактирано 6 Октомври, 2014 от Niksan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 6 Октомври, 2014 Share Отговорено 6 Октомври, 2014 Има две отделни помпички за предното и задното стъкло. При мен беше отказала помпичката на задното стъкло. Доколкото разбрах, сменя се в комплект всичко - резервоарът заедно с помпите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 2 Декември, 2014 Автор Share Отговорено 2 Декември, 2014 Да прав си Андреев. Моторчетата са две, предното ми изгоря. Хубавото е че са еднакви и заменими. Тъй като сервиза има проблем с доставката на части, временното решение беше да разменим задното с предното. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 2 Декември, 2014 Share Отговорено 2 Декември, 2014 (Редактирано) Сервизите нямат проблем с доставката на части. Проблем имат Литекс моторс. Обещанията за доставка на части в рамките на 24 часа си остават само обещания. Редактирано 2 Декември, 2014 от nmnikolov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johnnie Отговорено 2 Декември, 2014 Share Отговорено 2 Декември, 2014 Ще ти спрат я, признай си какво си наливал освен вода...веро, течен сапун и прочие и не си ги чистил. Я бегай в сервиза ще те оправят.... Прави ми впечатление, че много обичаш да се заяждаш с хората. Не мога да си обясня защо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 3 Декември, 2014 Автор Share Отговорено 3 Декември, 2014 Николов не се хващай за дреболии. Ако литекс моторс имат проблеми с доставката на части, респективно и сервизите имат проблеми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 3 Декември, 2014 Share Отговорено 3 Декември, 2014 Валери, сервизите страдат от този проблем, но в случая те не са виновни. Аз сега чакам да видя след като ходих в сервиз след колко време Литекс моторс ще пратят ново табло, което да ми сменят заради изгоряла led крушка на скоростомера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 3 Декември, 2014 Share Отговорено 3 Декември, 2014 ... ново табло, което да ми сменят заради изгоряла led крушка на скоростомера. Това сериозно ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 3 Декември, 2014 Share Отговорено 3 Декември, 2014 (Редактирано) Това сериозно ли? Да, нямало как да се смени защото било лед осветлението на таблото и заради това ново табло. Може да видиш на снимката как изглежда на тъмно с включени фарове. Снимката е с телефон и не е с добро качество. Редактирано 3 Декември, 2014 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 4 Декември, 2014 Share Отговорено 4 Декември, 2014 Добре би било да става веднага, обаче не става, винаги... Ако резервната част е налична в сервиза - става веднага, ако е нещо, което го има на склад в Ловеч става за 1 ден, обаче ако е нещо по-екзотично, тогава две седмици е нормален срок, според мен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 4 Декември, 2014 Share Отговорено 4 Декември, 2014 Отново разводнихте темата с мнения за сервизното обслужване. По темата: На мен ми се е случвало вече на два нови автомобила да изгорят машинките за миене на стъклата. Едната спря отзад, а другата беше за предното стъкло. Не знам какво натоварване виждат тези машинки или пък ги правят прекалено калпаво, че да горят така. А това е изключително неприятно, особено в условията на кал или киша. И пак по повод на сервизирането. За едната машинка чаках цели 3 седмици доставка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 4 Декември, 2014 Share Отговорено 4 Декември, 2014 На мен ми се е случвало вече на два нови автомобила да изгорят машинките за миене на стъклата. От кой модел са тия нови автомобили, ако не е тайна? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 5 Декември, 2014 Share Отговорено 5 Декември, 2014 Едната е Ситроен, другата Шевролет, но има ли значение, ако ще и Мерцедес да беше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 9 Декември, 2014 Автор Share Отговорено 9 Декември, 2014 (Редактирано) Обадиха ми се, утре вкарвам колата за смяна на моторчето. Стана бързо. Ще искам и ъпдейхт на софтуер на газовата, че моят е от миналата година началото. Редактирано 9 Декември, 2014 от valery Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 12 Декември, 2014 Автор Share Отговорено 12 Декември, 2014 Смениха го. Прави ми впечатление че е доста по-шумно от оригиналното, но това е бял кахър. Няма нова версия на софтуера за газовото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Декември, 2014 Share Отговорено 13 Декември, 2014 (Редактирано) И аз съм с ново табло. Както и подозирах си взех колата на 0км. Кара втора младост Редактирано 13 Декември, 2014 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 27 Декември, 2014 Share Отговорено 27 Декември, 2014 Продавай я като нова! Иначе не виждам какъв е проблема в Литекс да има по 2 бройки от всяка резервна част. Едва ли ще им струва повече от 100000 лева инвестиция?!?!?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts