kra_kamenov Публикувано 20 Май, 2013 Share Публикувано 20 Май, 2013 Здравейте колеги от вчера ми се появи следния проблем двете червени лампички за превключване на 4х4 бързи бавни ми светят постоянно а 4х4 не е включено .Въпроса ми е проблем ли е и какво може да се е случило благодаря предварително и поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 20 Май, 2013 Share Отговорено 20 Май, 2013 Най-добре се обърни към официалния сервиз за този проблем. Моля да ни информираш какъв е бил проблема след като го дефинирате. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 21 Май, 2013 Автор Share Отговорено 21 Май, 2013 здравейте няма как сега да ида до сервиза но да добавя че не се включват бавните скорости Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 21 Май, 2013 Share Отговорено 21 Май, 2013 Може да е натрупало грешки устройството което превключва и да е забило,пробва да махнеш клемата на минуса,но все пак отиди в сервиза да го погледнат иначе ето ти една малка схема на това чудо http://www.hover-club.ru/forum/topic2211.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 21 Май, 2013 Автор Share Отговорено 21 Май, 2013 мерси колега аз бях свалил плюсовата за около час Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 23 Май, 2013 Share Отговорено 23 Май, 2013 Има ли ефект? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 23 Май, 2013 Автор Share Отговорено 23 Май, 2013 не колега не включва бавните.намерих го тоя контролер зад жапката е само му извадих буксата и пак я сложих но нищо не става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 24 Май, 2013 Share Отговорено 24 Май, 2013 Най-вероятно може самия той да се е бъгнал,за това ти препоръчвам вече да отидеш в сервиза и там да ти кажат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 16 Октомври, 2013 Автор Share Отговорено 16 Октомври, 2013 здравейте колеги проблема със 4х4 е решен .датчик на раздатъчната кутия се е развалил и го смениха с нов и сега всичко е наред Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 16 Октомври, 2013 Share Отговорено 16 Октомври, 2013 Ееееее това е супер и дано да саго имали в наличност за да не чакаш да идва от Китай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 17 Октомври, 2013 Автор Share Отговорено 17 Октомври, 2013 имаха го и на момента ми свършиха работа за около 200лв без труда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 17 Октомври, 2013 Share Отговорено 17 Октомври, 2013 Не би ли трябвало да се оправи по гаранция? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
almarkov Отговорено 17 Октомври, 2013 Share Отговорено 17 Октомври, 2013 Не би ли трябвало да се оправи по гаранция? Аз вече не знам какво всъщност покрива гаранцията на едно мпс.Стийда ми е третата нова кола и досега съм си плащал за всяка повреда по колите с изключение на това което се покрива от каското.За пример ще дам счупена външна дръжка на задната врата на Берлинго иизгоряла подгряваща свещ на Субару Форестър.За мен дефектиралия датчик по време на гаранция трябва да смени безплатно.Ако по магазините се продаваха части за Стийд,щях да си ги купувам и да си ги сменя в избран от мен сервиз дори колата ми да е в гаранция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 18 Октомври, 2013 Автор Share Отговорено 18 Октомври, 2013 аз нямам гаранция понеже си сложих аз газовата уредба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
almarkov Отговорено 18 Октомври, 2013 Share Отговорено 18 Октомври, 2013 аз нямам гаранция понеже си сложих аз газовата уредба Че какво общо има газовата уредба с включването на 4х4.Бъди сигурен ,че дори да беше с фабрична газова пак щеше да си платиш ремонта.Щяха да измислят друга причина да не мине гаранционно,например,че не си изчакал да светне лампата за 4х4 или нещо друго. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 18 Октомври, 2013 Share Отговорено 18 Октомври, 2013 Че какво общо има газовата уредба с включването на 4х4.Бъди сигурен ,че дори да беше с фабрична газова пак щеше да си платиш ремонта.Щяха да измислят друга причина да не мине гаранционно,например,че не си изчакал да светне лампата за 4х4 или нещо друго. Не е така, Литекс Моторс все още гледат да не трупат лоша слава и ремонтират засега всичко (или поне аз не знам за случай да са отказали, но може и да има) без да отказват. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 18 Октомври, 2013 Автор Share Отговорено 18 Октомври, 2013 е поне датчика има 1 година гаранция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 18 Октомври, 2013 Автор Share Отговорено 18 Октомври, 2013 Че какво общо има газовата уредба с включването на 4х4.Бъди сигурен ,че дори да беше с фабрична газова пак щеше да си платиш ремонта.Щяха да измислят друга причина да не мине гаранционно,например,че не си изчакал да светне лампата за 4х4 или нещо друго. исках да кажа че нямам гаранция на пикапа взех го втора ръка и не бяха го обслужвали във сроковете и вече беше отпаднала гаранцията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 18 Октомври, 2013 Share Отговорено 18 Октомври, 2013 Ако си го взел,директно от човек втора ръка е едно ,аа ако си го взел от оторизиран дилър е съвсем друго,и трета ръка да е трябва да има няква гаранция за това какво ти продават. Поне така мисля,все пак се подписва някъв договор. p.s За сега аз съм доволен от признатите заслужени рекламации на дефекти части ,само срока нещо понакуцва и закъснява с няколко месец. Дано не се стига до момента в които ако си монтираш сам "ароматизатор" в колата да отпада гаранцията!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 19 Октомври, 2013 Share Отговорено 19 Октомври, 2013 Ясно е, че пикапа на господин Каменов няма гаранция по обективни причини. Нека спрем да разискваме защо и как в такъв случай Ако желаете да се дискутира отношението на ЛМ към гаранционните рекламации може да го направим в отделна тема. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts