ЯворМитев Публикувано 28 Март, 2013 Share Публикувано 28 Март, 2013 Поздрави и от мен. Както вече уточних в темата за представянето - Явор от Варна / предимно /. Частен бизнес, любител - фотограф, фен на Формула 1 и разбира се автомобилите. Волексчето го взехме преди дни, но тъй като нямах време, пиша сега. Цвят "оушън блу", страхотен мъник, върви на дзвер и гори малко. Разработва се още, води се "товарен автомобил", досещате се защо и в дупето си носи газова бутилка. С официално разрешение на ръководството качвам снимки, защото е брандирано. Поздрави на всички и успех Още от първия ден вече е "на работа"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 28 Март, 2013 Автор Share Отговорено 28 Март, 2013 И да отбележа....специални поздрави към екипа в Бургас. Страхотно отношение, страхотен професионализъм. Евала пичове, наближаваме Европа / ме карате да се замисля / Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 28 Март, 2013 Share Отговорено 28 Март, 2013 Честито, колега! Хубави снимки! Гледам ги и си мисля, че няма нищо по-хубаво от Волекс Ц-10 "оушън блу", Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 29 Март, 2013 Share Отговорено 29 Март, 2013 Честито и от мен, колега, със здраве да я караш, наистина цветът е много як. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 29 Март, 2013 Share Отговорено 29 Март, 2013 Колега, ако ги барнеш снимките в ЧБ ще са супер (Това малко като коментар от едни други форуми). Количката си е супер, цвета ми харесва много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 2 Април, 2013 Share Отговорено 2 Април, 2013 Да ти е честита и много да те слуша! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 17 Април, 2013 Share Отговорено 17 Април, 2013 Честито колега със здраве да го караш,ако имаш свободно време запиши се за събора на язовир Копринка на 08.-09.06.2013г.,повече инфо в темата срещи и мероприятия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 18 Април, 2013 Share Отговорено 18 Април, 2013 Честито и от мен и много безаварийни километри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 3 Юни, 2013 Автор Share Отговорено 3 Юни, 2013 Още едно в гаража до седмица някъде....за съпругата. C10 Fashionable Orange със спортната решетка, която смятам да сваля някоя нощ, докато половинката спи и да я метна на служебната !!!! :headbang: ......ще кача снимки като я вземем. Поздрави на всички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 4 Юни, 2013 Share Отговорено 4 Юни, 2013 Ееееее браво колега,хайде чакаме снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 4 Юни, 2013 Share Отговорено 4 Юни, 2013 Честито! Служебната вече колко километра навъртя? Сигурно се кара стабилно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 10 Юни, 2013 Автор Share Отговорено 10 Юни, 2013 Опааа....ето снимки. Към края на седмицата ще я вземем. Вече е платена, всичко и е оправено. Чудесна комбинация на цвят и салон. И както забелязвате - спортна маска. А служебния волекс е вече на 12000 км. Никакви проблеми, само дето два или три пъти сутрин не ще да пали, т.е. върти малко повечко, но....пали все пак и до сега не ме е оставял никъде на пътя. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 10 Юни, 2013 Share Отговорено 10 Юни, 2013 Еми хайде честито,да си я карате с здраве много е хубава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mir4o68 Отговорено 11 Юни, 2013 Share Отговорено 11 Юни, 2013 Еха,евала,точно този цвят и маска ме кефят най много.Честито и безаварийни километри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 17 Юни, 2013 Автор Share Отговорено 17 Юни, 2013 Айдееее......взехме се. Съпругата е доволна, а познайте кой най-много..../ дъщеря ми / Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mir4o68 Отговорено 18 Юни, 2013 Share Отговорено 18 Юни, 2013 Айде честито и от мен и да имаш възможност по на татък и на детето като отрасне да купиш ама джипчи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 18 Юни, 2013 Share Отговорено 18 Юни, 2013 Мамууу, да сте живи и здрави и да я ползвате безаварийно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 5 Август, 2013 Автор Share Отговорено 5 Август, 2013 Еми....ето: http://forums.gwm-bg.com/topic/733-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 13 Август, 2013 Автор Share Отговорено 13 Август, 2013 Изложих се като кифладжия. Онзи ден спирам да чакам ферибота белославския, който по закона на Мърфи тръгна под носа ми. Слязох от колата и запалих цигара....по едно време гледам, че фаровете светят. И тъй като предстоеше 40 минутна почивка, реших да ги изключа да не светят. Отворих вратата и се наведох напред без да влизам за да изключа фаровете...в момента, в който пуснах вратата, тая смотаната се върна точно в момента, в който се навеждах. И със страшна сила се наденах на горния ръб. Резултат - сцепена брада, кървища яко / там е много силно кръвоснабдено място / и шашната дъщеря, която беше в колата. Хора там от чакащите ми даваха мокри кърпички, не мога да я спра тая кръв. И сега ходя със сцепена брада и за ужас на жена ми с оправдание защо ще пускам брада.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 13 Август, 2013 Share Отговорено 13 Август, 2013 Колега не се ядосвай,ще ти мине,сега ще ходиш малко като белязан,но ще ти мине Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts