Jump to content

mir4o68

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

mir4o68 last won the day on Февруари 12 2014

mir4o68 had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Burgas
  • Карам:
    DACIA LOGAN

mir4o68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. При разход 5.8 нафта на 100км. по 2.59-15лв. и 02ст. При разход средно 8л. газ на 100км. по 1.25- 9лв. и 25 ст. На тази тема може да се спори доста.
  2. Твърдо заставам зад мнението на nikid
  3. Бях на изложението,избрахме автомобил Мазда 6 с всички екстри и договорихме цена за 68000лв. ,ще чакаме за август за да я получи братчето ми .Но извинявайте за тази цена на Ховър 6 за 45000лв .-не е кокурентно способна ,щели да я изнасят на Английския пазар .Хора прости вече няма .Позаинтерисовайте се как стоят нещата на Италиянския пазар за този модел на Ховър 6 .
  4. Айде честито и от мен и да имаш възможност по на татък и на детето като отрасне да купиш ама джипчи.
  5. Еха,евала,точно този цвят и маска ме кефят най много.Честито и безаварийни километри.
  6. Отностно евентуална продажба на Рено Симбол-не се надявайте.Няма да има дори предлагане на нашия пазар.Инфото е от достоверен източник имащ пряко отношение с пазарите на Рено-Нисан.Всички коли са на база Логан така ,че купувай народе без да се замисляш.За предпочитане е произведеното в Ловеч.
  7. mir4o68

    И аз като вас!

    Първата,първата е колега я погледни маската.
  8. Проблемен си е акумулатора.Аз съм с 5 годишен РОМБАТ и в София при -17гр.след двуседмично пребиваване на улицата ,цялата кола затрупана в сняг, запали си от раз без никакъв проблем.Имам си съответните аларма и други простотии-консуматори но проблеми от такова естество-не.
  9. mir4o68

    Изпрати ме до вкъщи

    Какво ти пука бе колега,това онова светело.Аз като си взех Датчията преди 5 год.ме взеха за най лудия на света-в купето светлините загасват със закъснение,подгрев ,на огледалата,борд компютър и куп глезотии-не е мръднала,а ако може да говори горкичката до сега да беше прегракнала.С огромно нетърпение чакам моделът на Ховър Н6,ако нещо не ми дойде на сърце без да се мая грабвам Н5.За Волекса съм го обещал на дъщерята,но след като я приемат в Университет.Аз ако съм на твое място,ще я тунингувам с допълнителни светлини от всякъде-колицата си е СУПЕР.
  10. Просто реклама.
  11. Честито и от мен.Да си я караш дълго време и безаварийни километри.Един съвет от мен-не я жали,изпитана е при всякакви екстремни ситуации.
  12. Браво .Браво .Браво .
  13. Няма луд Китаец,има мрънкащ Българин.Хората си произвеждат автомобили за цял свят а ние мърморим колко е ниско качеството на производство.Вече 6та година работя на лаптопа си SoNY VAIO китайско производство от когото и ви пиша-не е мръднал горкия,а такъв тормоз -с кафе,вино и какво ли не е заливан ,незнам коя машинария би издържала-цял свят е обиколил с мен по морета, океани и по въздух.Нека оставим хората от Ловеч да работят,да трупат умения и да им пожелаем бъдещи успехи.
  14. Честито колега,да си караш колицата със здраве.За карането на газ като нова хич да не ти пука-всички рискове са пресметнати от производителя,стига с това соц.мислене.
  15. Когато става дума за пазар всеки производител се стреми към най доброто,има едничка дума- технически ШПИОНАЖ.Работил съм в Китай и имам директен поглед върху дадени прозводствени дейности,използват се предимно чужди технологии.Разполагат с огромен умствен ресурс,бедна ви е фантазията на кокво са способни тези хорица в полза на негово величество клиента.Да не забравяме,че много правителства е мъдрят как да не допускат китайски стоки на Европейския пазар-камо ли Американския.Между другото в Америка е бъкано с Китайска от високо качество стока.Днес един приятел ме повози на новия си Ховър-голям кеф и беше го кръстил ЧАЙНАТАУН,целува волана и и говори кото на малко дете-абе на жена си и децата толкова внимание не обръща-луднал е човечецът.Имах РОВЪР уж произведен в Англия-сбирщайн си беше,частите му ГДР,Унгария,Полша и някои други Европейски държавици-биваше докато дойде момента за части,четах му молитвата по най бързия начин-поне спечелих да не бера ядове.
×
×
  • Създай нов...