Jump to content

Поздрави от нов член на "клуба"...

ЯворМитев
 Share

Recommended Posts

Поздрави и от мен. Както вече уточних в темата за представянето - Явор от Варна / предимно /. Частен бизнес, любител - фотограф, фен на Формула 1 и разбира се автомобилите.

Волексчето го взехме преди дни, но тъй като нямах време, пиша сега.

Цвят "оушън блу", страхотен мъник, върви на дзвер и гори малко.

Разработва се още, води се "товарен автомобил", досещате се защо и в дупето си носи газова бутилка.

С официално разрешение на ръководството качвам снимки, защото е брандирано.

Поздрави на всички и успех

Още от първия ден вече е "на работа"... :icon_cyclops_ani:

20130328_113942_94a44_30485576.jpg

20130328_113959_095b9_30485578.jpg

20130328_114016_7d0ec_30485587.jpg

Колега, ако ги барнеш снимките в ЧБ ще са супер:) (Това малко като коментар от едни други форуми). Количката си е супер, цвета ми харесва много:)

• 3 weeks later...

Честито колега със здраве да го караш,ако имаш свободно време запиши се за събора на язовир Копринка на 08.-09.06.2013г.,повече инфо в темата срещи и мероприятия :)

• 1 month later...

Още едно в гаража до седмица някъде....за съпругата. C10 Fashionable Orange със спортната решетка, която смятам да сваля някоя нощ, докато половинката спи и да я метна на служебната !!!! :headbang: :headbang: :headbang:

......ще кача снимки като я вземем. Поздрави на всички.

Опааа....ето снимки. Към края на седмицата ще я вземем. Вече е платена, всичко и е оправено. Чудесна комбинация на цвят и салон. И както забелязвате - спортна маска.

А служебния волекс е вече на 12000 км. Никакви проблеми, само дето два или три пъти сутрин не ще да пали, т.е. върти малко повечко, но....пали все пак и до сега не ме е оставял никъде на пътя.

965790_618674411476165_560021633_o_f62d7

976916_618673961476210_2079551671_o_f120

980423_618673574809582_1452751614_o_018b

• Upvote 1

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Изложих се като кифладжия. Онзи ден спирам да чакам ферибота белославския, който по закона на Мърфи тръгна под носа ми. Слязох от колата и запалих цигара....по едно време гледам, че фаровете светят. И тъй като предстоеше 40 минутна почивка, реших да ги изключа да не светят. Отворих вратата и се наведох напред без да влизам за да изключа фаровете...в момента, в който пуснах вратата, тая смотаната се върна точно в момента, в който се навеждах. И със страшна сила се наденах на горния ръб. Резултат - сцепена брада, кървища яко / там е много силно кръвоснабдено място / и шашната дъщеря, която беше в колата. Хора там от чакащите ми даваха мокри кърпички, не мога да я спра тая кръв.

И сега ходя със сцепена брада и за ужас на жена ми с оправдание защо ще пускам брада.... :evil3: