admin Публикувано 21 Януари, 2013 Share Публикувано 21 Януари, 2013 Хайде да се посмеем! Който намери виц, който го е разсмял - да го пуска. Цензура за вулгаризми няма да има, но офтопика под форма на коментари е разрешен само ако е придружен с виц И така, започвам с един, който ми пратиха днес: Жена пита мъжа си: -К'во да праиме таа вечер? - Аe да одиме по курви... ти при майка ти, аз при Ленчето.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 21 Януари, 2013 Share Отговорено 21 Януари, 2013 Решават немците понеже са нация техническа да видят къде е предела на технологиите им и правят много малко болтче, по малко от часовникарските и го пращат в Япония за мнение. Получават японците болтчето разглеждат го и понеже и те са нация техническа и не могат да останат назад пробиват в болтчето отвор и го връщат на немците. Немците за да не изостанат от японците в отвора нарязват резба и го връщат на японците, те от своя страна за да не останат по назад за по малката резба изработват болтче и завиват го и го пращат на немците. Получават немците болтчето, чудят се какво да го правят и решават дай да го пратим на българите да видим те какво ще кажат. След 24 часа се получава телеграма със следният текст: Имаше луфт и Ние навихме кълчища! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 21 Януари, 2013 Share Отговорено 21 Януари, 2013 Китаецът прекарал дявала, продал на дявола душата си ... ...и след три дена тя се счупила. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 22 Януари, 2013 Share Отговорено 22 Януари, 2013 Две мутри отиват на лов за мечки с частен самолет. Пилотът ги оставил в гората и ги предупредил: - Самолетът е малък, можем да вземем само една мечка. Разбрано? - Разбрано! Връща се пилотът след два дни. Мутрите стоят на поляната с две убити мечки. Пилотът се хваща за главата: - Ама нали ви казах - една мечка!!?? - Стига бе, ти и миналата година каза една мечка, а когато ти платихме 1000 долара, се нави на две? Тая година ще ти дадем 2000 долара. Пилотът се съгласил и натоварил двете мечки. Полетели и след половин час самолетът не издържал и паднал. За щастие всички останали живи. Едната мутра излиза от развалините и пита: - Къде сме? Втората също изпълзява, оглежда се и отговаря: - Не знам, ама сигурно близо до мястото, където паднахме миналата година. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 23 Януари, 2013 Share Отговорено 23 Януари, 2013 Виц на деня днес в дир-а Лисицата: -Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти! ..гаргата мълчи и стиска сиренцето в клюна. -Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА? Гаргата: -Да! Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гаргата, замислено: -Аз и НЕ да бях казала, все тая... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 2 Февруари, 2013 Share Отговорено 2 Февруари, 2013 (Редактирано) Отишъл шопа на лекар: - Докторе, подуя ми са коленете. - Под уя са ествествено, ти къде искаш да бъдат?! ********************************************************************* Дядо чете лекарствата и съставките им в аптеката: - Фениламин, алкиламин .... - Какво, дядо, не ти харесват цените ли? - пита го аптекарят. - Не. Не ми харесва, че всички свършват на "Амин!" ********************************************************************* - Жена, там ли си? - пита мъж от тоалетната. - Хартия ли искаш? - отговаря жената. - Хартия имам ... Рутера рестартирай! Редактирано 2 Февруари, 2013 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 3 Февруари, 2013 Share Отговорено 3 Февруари, 2013 Разглеждам си аз форума и не вярвам на очите си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 7 Февруари, 2013 Share Отговорено 7 Февруари, 2013 (Редактирано) Надпис в тоалетната: "В случай на бомбардировка - скрийте се зад тази тоалетна чиния. Нея още никой не я е улучил! Чистачката. " ************************************************************ Влизам в банята и чета на шампоана: "За сила, дължина и обем" ... и естествено не си измих само косата! Редактирано 7 Февруари, 2013 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 13 Февруари, 2013 Share Отговорено 13 Февруари, 2013 (Редактирано) Син пита баща си: - А как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата: - Защо мълчиш? Детето се интересува! )) ################################# - Защо си тъжна? Какво се е случило? - Подарих на мъжа си за рождения ден набор риболовни блесни. - Съвсем правилно. Толкова години всеки уикенд ходи за риба. Какво не е наред? - Ами повъртя го, повъртя го в ръцете си и вика: Какво е това? Редактирано 13 Февруари, 2013 от Ванката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emorodev Отговорено 20 Февруари, 2013 Share Отговорено 20 Февруари, 2013 Мъж се прибира пиян-залян по никое време, а жена му го посреща с тупалката. Но преди да почне "тупането", тя го пита: "Мъжо, ти признаваш ли народните поговорки?". "Даааа, жено, `квото е казал народът, `сичко е истина!". "А поговорката "С каквито се събереш, такъв ще станеш", признаваш ли я?". "Даааа, жена, апсолутно верно е!" - отвърнал мъжът. "Е, добре тогава, щом е верно, ти защо не се събереш с някои яки ебачи, ами все с пияници ми се мъкнеш?" - рекла жената и започнала да го "изтупва". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 22 Март, 2013 Автор Share Отговорено 22 Март, 2013 Перничанин се качва в последния момент на влака, няма запазено място за спален вагон, бутнал един двайсетак на шафнера да го сложи на някое свободно място. Шафнерът взел мангизите и го пратил в едно купе, където имало едно грозничко, очилато девойче - само. След един час, момичето отива при шафнера разстроено и се оплаква: - Господине, като дойде този хубав младеж при мен, нищо не казах. Като изкара едно шише и го изпи, също нищо не казах, като ме опипа за гърдите и между краката, също нищо не казах. Като се съблече, също не реагирах. Но ми дойде в повече като ми свали очилата и ги сложи на надървения си член и рече: "- А, сега х*йчо, виж какъв крокодил ще е*ем!" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 19 Юли, 2013 Share Отговорено 19 Юли, 2013 Мъжът бизнесмен, изпраща факс на жена си : "Скъпа, вярвам че ще разбереш, сега, когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш болно като разбереш, че когато получиш този факс, ще съм в хотел "Confort Inn" с Ванеса, 25 годишната ми секретарка. Но не се безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ." Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата : "Скъпи, получих факса ти и много ти благодаря за проявената загриженост. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години. И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел, моя треньор по тенис, който,както и секретарката ти, е също на 25 години. Понеже, освен че си преуспял бизнесмен, си завършил още и математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства, но ... с една малка разлика: "25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25 ..." Следователно, не ме очаквай по-рано от утре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts