admin Публикувано 17 Септември, 2012 Share Публикувано 17 Септември, 2012 Разбрах, че Литекс Моторс ще имат щанд на пловдивския панаир от 24ти (понеделник) до 29ти (събота). Не знам дали събота вече няма да приключва панаира, та да се организираме някаква група да отидем да видим колите, а и другите щандове. Знам, че там ще могат да се видят новите модели на Great Wall - Hover H6, C30, C20R, вероятно и други бъдещи модели и прототипи. Дори да не се съберем група от форума, ще се радвам ако хората, които отидат, споделят впечатления и снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 18 Септември, 2012 Share Отговорено 18 Септември, 2012 Може да мина от там ,но до вторник ще съм в София и не знам кога ще пътувам към централната част на страната.На 50 % съм засега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 18 Септември, 2012 Share Отговорено 18 Септември, 2012 Аз,кво да кажа вече ме е срам да обещавам! Но много ми се ходи,ще гледам за това вече да се освободя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nlikyov Отговорено 19 Септември, 2012 Share Отговорено 19 Септември, 2012 Скъпи съмишленици, собсвеници и почитатели на марката, От името на Литекс Моторс официално ви каня на изложбения щанд на Грейт Уол на Есенен Пловдивски Панаир 2012. На него ще можете да се докоснете до бъдещето на марката в България в лицето на новите ни модели Voleex C20R, Voleex C30 и флагмана Hover H6, а в четвъртък от 11:30 официално ще бъде връчена наградата от фейсбук играта ни. Ще се видим там! P.S. - Митко (admin), пак успя да ни изпревариш с пост :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
root666 Отговорено 25 Септември, 2012 Share Отговорено 25 Септември, 2012 Колеги, има ли някой от вас, който е посетил щанда на ГВ на пловдивския панаир, да сподели снимки и впечатления? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 25 Септември, 2012 Share Отговорено 25 Септември, 2012 Колега, като гледам ти трябваше да "поведеш хорото" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 26 Септември, 2012 Share Отговорено 26 Септември, 2012 (Редактирано) Тук е официалната информация за пресата с източник Литекс Моторс: http://www.gwm.bg/2012/09/26/%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81-%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D0%BF%D0%BB/ Още интересна информация по темата: http://www.monitor.b...ticle?id=355723 Редактирано 26 Септември, 2012 от Boyko23 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 26 Септември, 2012 Share Отговорено 26 Септември, 2012 Ето малко снимки от автосалона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petergos Отговорено 26 Септември, 2012 Share Отговорено 26 Септември, 2012 (Редактирано) Няма ли някой да каже колко е цената на Волекс c30 на панаира? Също така има ли лизингови схеми и т.н.? Редактирано 26 Септември, 2012 от petergos Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 26 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 26 Септември, 2012 Според мен това за сега е просто демо Колите още не се продават, а като започнат, ще видим на сайта на greatwall. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 26 Септември, 2012 Share Отговорено 26 Септември, 2012 Аз в петък ще се расходя до Пловдив да хвърля едно око на моделите,щот на снимки малко ми грознеят някой от тях ! Друго си е на живо да осетиш лините на колата,габаритите стойката и др. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garson Отговорено 27 Септември, 2012 Share Отговорено 27 Септември, 2012 Аз в петък ще се расходя до Пловдив да хвърля едно око на моделите,щот на снимки малко ми грознеят някой от тях ! Друго си е на живо да осетиш лините на колата,габаритите стойката и др. На живо са още по-зле. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Berg Отговорено 27 Септември, 2012 Share Отговорено 27 Септември, 2012 C20R изглежда доста добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 28 Септември, 2012 Share Отговорено 28 Септември, 2012 А вчера на панаира са връчвали колата награда, сега четох: http://www.auto-press.net/BG_%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE/a:%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB-Great-Wall-Voleex-%D0%A110-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%8F-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 29 Септември, 2012 Share Отговорено 29 Септември, 2012 Ми ходих разгледах и пробвах!!! Отидох заради H6 другите само им хвърлих едно око,защото одавна не ми допадат малките коли и седани виж ако С30 беше компи с леко спусната заднца нямаше да бъде зле (лично мнение). Очаквах повече от паркетничето,много симпатично на външен вид с пъти по удобни седалки от на H5 наnapаво се размазах от кеф като седнах ,не са плитки и твъди както при Н5. Двата подлакатника на предните седалки са като в влак електричка ме издразниха много но гледам и на други SUV-та е вязла тази мода. Много държах да видя автоматичната скоросна кутия но уви не беше с такава и се отказах да гледам под капака какво има. И не разбрах защо Н5 присъста като експунат като нали е спран по първи дани от прозвотство. Иначе, браво 5 модела автомобили за кратък пеиод в БГ похвално! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ceko_vv Отговорено 30 Септември, 2012 Share Отговорено 30 Септември, 2012 Колеги, във събота имах удоволсвието да посетя щанда на Литекс Мотос и аз лично съм приятно изненадан от премиерните автомобили, С20 прави много добро впечатление със по добрите на визия материали използвани за таблото и интериора, според мен той също би се продавал добре у нас особена за малките населени места кадето пътишата са доста зле /друг е въпосът кой може да си позволи нова кола/ , С30 на живо по ми хареса от на снимките който съм виждал и по мое мнение е един добър семеен седан /ако го пуснат на добра цена/, а за Н6 ще кажа, че много ми хареса двойната кора във багажното отделение като горната е щора а долната е от по дебела пластмаса и позловолява поставяне на по тежки предмети, на мен също както и на колегата по горе не ми харесаха подлакатниците на предните седалки, но това не е болка за умиране.Пожелавам успех на новите модели и много продажби у нас и във чужбина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 1 Октомври, 2012 Share Отговорено 1 Октомври, 2012 А някой да е разбрал подробности за дизеловия мотор? Чета, че би разработка на Грейт Уол, а според руските презентации - доста добър. Ако някой си взел Стийд с дизеловия двигател, нека да сподели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
revenue Отговорено 1 Октомври, 2012 Share Отговорено 1 Октомври, 2012 И аз ще споделя моите впечатления от автомобилчетата. Минах през щанда да ги разгледам, защото преди това ги бях гледал само по улиците. Малкия C10 е доста приличен автомобил. Интериора е сносен и не ми се стори паянтов. За жалост се убедих, че колата е малка за мен ( по-точно аз съм голям за нея ). Като цяло повечето неща, които не ми харесаха са коментирани във форума и може би заради това ми направиха впечатление. Това е начинът по които се затваря вратата на багажника ( звукът е подобен на звукът при затваряне на контейнер за боклук) и воланът е леко странен, и "хлъзгав". Тези неща не са големи и се оправят, но основното което не ми хареса е липсата на подкалник отзад. Зимата има предпоставка да се запълни с лед. В общи линии автомобилът е доста добър за парите си. Личния ми фаворит e C20r и бях развълнуван да го видя наживо. Не бих казал, че е красив, но е доста симпатичен автомобил. Има добър клиренс и има по-сериозен вид. Интериорът предлага повече пространство от C10 и ми се стори оптимален за мен. За жалост пластмасата използвана в купето изглежда нискокачествена и не ми вдъхна много доверие. Не мисля, че купето ще се разтропа и нацепи, но определено след 5-6 години ще е доста захабено. С нетърпение чакам да се обява цената на C20 и да се появят някакви отзиви за него. Конкурсът за красота се печели от H6. Не го разгледах подробно, но интериорът изглежда леко евтин. Пластмасите отново не впечатлиха и седалките скърцаха доста досадно като седнеш. Според мен е добре отвъре, но са сгрешили със стремежа да изглежда луксозно. Останалите автомобили не ги разгледах подробно защото единствения автомобил, които мога да си позволя в близкото бъдеще е C10 или C20r. Разгледах H6 защото изглеждаше сериозно. Като цяло автомобилите на външен вид са доста добре. Дизайна не е много модерен, но за бюджетни автомобили са добри. Интериорът на автомобилите имаше леко "евтин" вид главно на автомобилите от по-високия клас заради желанието да изглеждат по-лъскави. Имах малко резерви към автомобилите заради неутвърдената марка, но вече смятам че са сериозни автмобили. Повечето им недостатъци ( по-скоро компромиси ) са за да се постигне ниска цена. Лично аз бих си взел Great Wall в бъдеще Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts