Jump to content

Нов Steed във форума

almarkov
 Share

Recommended Posts

Честито! Цветът е страхотен и много му подхожда (макар и да се "цапа" много в калта :D)! Едни MT гуми и ще заспи из черните пътища.

Убийствен е! Фаровете май не изглеждат фабрично така, а ти си ги направил? Ако споделиш как го издокара така ще отделя постовете в отделна тема, понеже ми харесва адски много!

Да ти е честит и да ти върши много работа и никакви грижи!

Браво, да Ви е честито! Много здраве и стотици хиляди безпроблемни и щастливи километри!

Убийствен е! Фаровете май не изглеждат фабрично така, а ти си ги направил? Ако споделиш как го издокара така ще отделя постовете в отделна тема, понеже ми харесва адски много!

Да ти е честит и да ти върши много работа и никакви грижи!

Благодаря! Фаровете си ги направих сам с фолио от по-дебелото,но го лепих на място и не се получи много добре.Преди съм лепил на други фарове и стопове,но предварително ги свалих и се получи перфектно.Цялата работа ми излезе 9 лева и 20-30 минути работа.

Във форума Стийд-овете сякаш са най-малко, така че е страхотно твоето включване!

Лично аз, а предполагам и останалите, ще се радваме на повече преки впечатления от модела!

Честито!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Много ми се иска да видя Steed в CarSpending.com вече, независимо дали бензинов, бензинов с газ или дизелов. almarkov ако имаш желание, ще съм ти благодарен ако се включиш :)

Колега, страхотно изглежда! С кой двигател е? Какво изпълнение ONE или Star? 4х4 или 4х2? :)

Стийда е Дизел,2.0 исузу, високото ниво на оборудване плюс хардтоп на Carriboy, 4x4.

За сега проблеми няма,все пак едва на 3500км.,но се очертава да излезе здрава машина.Аз колите си не ги щадя въобще/ разбирайте,че им спирам тока отвсякъде/ и Стийда влиза в това число.Миналата седмица го тествах с 50 торби мазилка от по 20 килограма по стръмен прав асфалтов участък в населено място /Айдемир/ излезе догоре със 100 на пета скорост без да се задъха.Разхода към момента при моя стил на каране е около 9.5-10л. дизел смесено,което аз приемам за нормално.По-нататък ще кача малко снимки в действие.

Edited by almarkov
  • Upvote 2

• 9 months later...

Zdravei kolega ! Kazvam se Svilen i sam ot Silistra !

Ako e vazmojno da se zapoznaem , zashtoto i az se interesuvam ot tozi pikap , sled dve sedmici shte bada vav Silistra . Shte ostavia email za vrazka Stany1980@abv.bg  blagodaria predvaritelno !

Здравей колега ! Казвам се Свилен и съм от Силистра ! Ако е възможно да се запознаем,защото и аз се интересувам от този пикап,след две седмици,ще бъда в Силистра. Ще оставя имейл за връзка Stany1980@abv.bg  Благодаря предварително !

Edited by feikot
Маймуница.И да е за последно !

• 4 weeks later...

Колега хубав е,пожелавам ти много да му се радваш и да не те ядосва,с здраве да си го караш

Благодаря, силно се надявам да се сбъднат пожеланията!