Jump to content

latev

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

latev last won the day on December 24 2011

latev had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About latev

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Адрес:
  гр. Пазарджик, ул."Болнична" № 38
 • Карам:
  тойота авенсис
 1. Браво, да Ви е честито! Много здраве и стотици хиляди безпроблемни и щастливи километри!
 2. Аз съм си чиста порода българин и мога да кажа, че направо затаих дъх от радост, когато разбрах, че в България ще се произвеждат автомобили! Изпитвах неистов глад за новини и чаках с огромно нетърпения всяка новина! Благодаря много за тази статия, която временно засити моя глад по българския завод! Моля се да успее Литекс мотърс, защото това ще е успех за всички нас! Сега Бойко Борисов да слезе от ленд круизера и да се качи в български джип, за да даде пример на всички властимащи! Още веднъж голямо благодарско за статията! А тия, които говорят лошо за начинанието, те просто не са българи, а нещастни плужеци!
 3. Честито и от мен, много е яка количката и се радвам, че вече има собственик в България! Разкажи нещо повече за вътрешното пространство, как са седалките, каква материя са, разкажи и за возията, за двигателчето и т. н.!
 4. Каква пластмаса, бе човек? Колата си е доста прилична, а на пръв поглед в сравнение с дачията стои много по-добре! Пластмаса! Очаквал бил кожа! Това да не ти е бентли! Един много добър автомобил, чийто врати се затварят изключително добре с много приятен шум, за разлика например от едно пежо, което дрънка на строшена ламарина! Тия некадърни французи не можаха да се научат как се правят врати (а и не само врати). Преди да отправяте критики към волекса, идете и разгледайте автомобилите от същия ценови диапазон и тогава коментирайте!
 5. Приятелю, аз също се впечатлих от плътното затваряне на вратите на волекса, дори много по-добре от тези на едно пежо например, чието затваряне на вратите наподобява дрънкане на строшена ламарина! Но тойотата е по-добра - това е повече от очевидно! Вратите й се затварят с лек замах и се чува едно глухо "хлъб"! При волекса шумът също е на ниво, но се изисква малко повече сила, докато механизмът захапе! Доста се въртях покрай яриса и волекса, защото ме радваше добрата му изработка, но още има много път да извървят китайците, докато доближат японците! А си мисля, че японците са си японци! Дано и те да открият завод в България!
×
×
 • Create New...