hpotter Публикувано 4 Юни, 2012 Share Публикувано 4 Юни, 2012 Не мога да не се похваля! Чакам застраховка, номера и .... :headbang: Благодаря на всички от форума за полезната информация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 4 Юни, 2012 Share Отговорено 4 Юни, 2012 Да ти е честита hpotter! Чакаме да кажеш как е веднъж щом седнеш зад волана Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 4 Юни, 2012 Share Отговорено 4 Юни, 2012 Честито! Убиец е със спортната решетка. А това не е ли "Тойота-Венци", гр. Габрово? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 4 Юни, 2012 Share Отговорено 4 Юни, 2012 Честито и много безаврийни километри и от мен!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fen Отговорено 4 Юни, 2012 Share Отговорено 4 Юни, 2012 Поздравления за чудесния избор! Да ти е честита новата кола, милиони безаварийни километри и много приятни емоции зад волана на "Волекс"! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rattenfaenger Отговорено 5 Юни, 2012 Share Отговорено 5 Юни, 2012 Честито и от мен!Качи някоя друга снимка,ако не ти е проблем . П.П.Между другото,не че това е най-удачната тема за това,но дали може някъде да се намери инфо,колко китаеца са продадени до този момент в България и в Европа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
torettos Отговорено 5 Юни, 2012 Share Отговорено 5 Юни, 2012 Честито и от мен, много ме кефи , и само безаварийни километри! п.с: Честно казано и на мен ми е интересно, колко са продани, защото уж за начало се предлагаха само 250 бройки (Great Edition) с топ цена, а и до момента още се предлагат - тоест или не са продадени, или това си бе рекламен трик. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 5 Юни, 2012 Share Отговорено 5 Юни, 2012 Честито и безаварийно и от мен! п.с: Според мен са продадени първоначалните бройки, но са решили да удължът промоцията, защото иначе интереса драстично ще падне. Виждам вече и доста служебни коли Волекс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 5 Юни, 2012 Share Отговорено 5 Юни, 2012 Честито за придобивката ! Като отвориш вратата има стикер, с подробна информация за производственият процес на колата.От коя държава е, дали е limited edition и т.н Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
regoslav Отговорено 6 Юни, 2012 Share Отговорено 6 Юни, 2012 (Редактирано) Честито и пари само за бензин да даваш, съответно газ ако ще и слагаш! Сивото определено ми е втория фаворит за цвят след оранжевото. Редактирано 6 Юни, 2012 от regoslav Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 6 Юни, 2012 Share Отговорено 6 Юни, 2012 (Редактирано) Малииии Страшна е !! Не бях виждал сребрист със спортна решетка,направо задминава оранжевия с една идейка!!! Много е готин,със здраве да си го яздиш и да те слуша!! p.s Даже и на изложението в експото нямаше такъв,даже от 4 изложени бройки нито една нямаше със спортна решетка!! ходих в неделя Редактирано 6 Юни, 2012 от Niki.A. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hpotter Отговорено 8 Юни, 2012 Автор Share Отговорено 8 Юни, 2012 Благодаря на всички от форума за добрите пожелания! Също така и на екипа на "Тойота - Венци" Габрово, за професионализма и страхотното отношение към клиента. Шапка им свалям! От вчера съм с номера и вече на сериозните 68 км. Надявам се през уикенда да се поразходим повече. Относно Волекса: забележките ми за момента са свързани с качеството или по-скоро с начина на закрепване на пластмасовите детайли. Но това многократно се е коментирало тук и го очаквах. А и не ме притеснява особенно. Друго което мога да кажа за сега е, че колата е някак като "спъната". Уж върви, ама реагира мудно. Дразни ме, но се надявам като се поразработи да не е така. Тестовия Волекс който карах, се държеше по съвсем различен начин! Заради "спорта" закачих ELM327 bluetooth адаптер. Разпознава се перфектно. Така че на който му липсва борд компютър, може да си го има на смартфона Като цяло, засега съм доволен като слон и много му се кефим на Волексчето с жената. Ако някой го интересува нещо конкретно, ще се радвам да бъда полезен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 8 Юни, 2012 Share Отговорено 8 Юни, 2012 Е то на всички е ясно, че тестовите коли винаги гледат да ги поддържат в идеално състояние без никакви дефекти по тях. А и може и 98 да им сипват хаха. При Волекса климатика направо стопява конете на колата. А и този климатик като работи се чува просто отвратително. Наистина изобщо не са се постарали с изолацията на колата. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 8 Юни, 2012 Share Отговорено 8 Юни, 2012 Аз те мярнах днес в Габрово ... на живо изглежда още по-добре със спортната решетка. Да те кефи много и да не те ядосва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 11 Юни, 2012 Share Отговорено 11 Юни, 2012 Много е яка наистина.Честито и от мен! Не съм виждал и аз сребрист цвят досега, страхотно изглежда, направо ми стана фаворит Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts