Jump to content

hpotter

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hpotter

  1. Относно Bluetooth: Аз използвам това - Belkin AirCast Auto (цена) и съм много доволен. Перфектен звук, както за разговори, така и за музика. Закачил съм го на конектора зад ръчната спирачка. Всички кабели могат да се скрият идеално.
  2. Благодаря на всички от форума за добрите пожелания! Също така и на екипа на "Тойота - Венци" Габрово, за професионализма и страхотното отношение към клиента. Шапка им свалям! От вчера съм с номера и вече на сериозните 68 км. Надявам се през уикенда да се поразходим повече. Относно Волекса: забележките ми за момента са свързани с качеството или по-скоро с начина на закрепване на пластмасовите детайли. Но това многократно се е коментирало тук и го очаквах. А и не ме притеснява особенно. Друго което мога да кажа за сега е, че колата е някак като "спъната". Уж върви, ама реагира мудно. Дразни ме, но се надявам като се поразработи да не е така. Тестовия Волекс който карах, се държеше по съвсем различен начин! Заради "спорта" закачих ELM327 bluetooth адаптер. Разпознава се перфектно. Така че на който му липсва борд компютър, може да си го има на смартфона Като цяло, засега съм доволен като слон и много му се кефим на Волексчето с жената. Ако някой го интересува нещо конкретно, ще се радвам да бъда полезен.
  3. Не мога да не се похваля! Чакам застраховка, номера и .... :headbang: Благодаря на всички от форума за полезната информация.
  4. Благодаря за информацията. Имам една молба. Би ли могл да тестваш, дали твoят адаптер се разпознава от iPhone или друго iOS базирано устройство. Аз си купих ето този адаптер, но се оказа че iPhone не го разпознава. Иначе на Android устройство си работи нормално. От някакви съображения за сигрност, Bluetooth при iPhone е "леко кастриран". Притежателите на iPhone да го имат впредвид! Ако искаш, темата може да се разшири за да е максимално полезна за всички: - адаптери съвместими с различни устройства и OS - софтуер за различни платформи и впечатления от него
×
×
  • Създай нов...