valery Отговорено 31 Декември, 2013 Share Отговорено 31 Декември, 2013 И аз не съм доволен от този сервиз ,,Алианц" Бургас. Преди бяха тойота и нещата бяха 14312412412 пъти по-добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobsen Отговорено 13 Януари, 2014 Share Отговорено 13 Януари, 2014 (Редактирано) Колега за да ти махат главата трея да имаш някой симптоми. 1.Губиш антифриз 2.Пуши бяло 3.Има неспокойна работа тресене на празен ход и на двете горива. 4.Маркучите на охладителната система са прекалено твърди. 5.По капачката на маслото има бели отлагания Не е задължително тези неща да ги имаш всичките,но пък ако имаш не е здължително проблема да е в главата. Не знам мотор който да е разработен за газ така, че всеки с газово ще трябва да преглътне някой несъвършенства и проблеми стига да са в нормални граници. Моята кола е минала 300к км на газ и все още се движи, но течната фаза е много чувствителна на качеството на горивото. Редактирано 13 Януари, 2014 от bobsen Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 24 Януари, 2014 Share Отговорено 24 Януари, 2014 Колеги, при вас случва ли се като зареждате на бензиностанция с газ и после като се качите в колата да мирише на газ вътре? Това при условие, че докато е зареждана колата всички прозорци са вдигнати и не е отваряна нито врата, нито багажника. Отделно разхода на газ доста ми се вдигна през Януари, а не е бил голям студ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 25 Януари, 2014 Share Отговорено 25 Януари, 2014 Може някой маркуч да се е напукал и от там да ти мирише на газ,иначе не е редно да ти мирише вътре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 27 Януари, 2014 Share Отговорено 27 Януари, 2014 Непосредствено след зареждането - да, но докато карам - никога. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts