ivanrudnik Публикувано 24 Ноември, 2011 Share Публикувано 24 Ноември, 2011 (Редактирано) , Редактирано 4 Януари, 2012 от ivanrudnik Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 24 Ноември, 2011 Share Отговорено 24 Ноември, 2011 То май го писах някъде, но според дилърите мотора е ограничен до 8000 км. След това ще е по-пъргав Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vitku Отговорено 25 Ноември, 2011 Share Отговорено 25 Ноември, 2011 ЗА: .... 2.Добър двигател? Въпроси? ..... 3.Разход? 4.Лоша подготовка - газово .....Нямате гараж.Нямате покрив над колата.След като я освободи тя ничия - няма регистрация,няма каско - на отговорноста на дилъра е. Риска е негов? За газовото- на час по лъжичка,може да се разработва двигателя ?на 10 впръсквания газ - 1 бензин за смазване примерно?Това ми каза дистрибутора .Ако лъжа-лъжат мен. Извинявай, но аз 80% от написаното не го разбрах. Не защото е неграмотно, а защото е неразбираемо - нахвърляни думи, безглаголни изречения, не се разбира какво искаш да кажеш - питаш ли нещо, казваш ли нещо. Темата се казва "За и Против". "За" видях, "Против" - не? Изречения от по една дума - въпроси ли са, констатации ли (на какво?). Пример - в раздел "ЗА" си писал "2.Добър двигател?" - това положителна черта ли е (ЗА) или е въпрос за нещо? Същото и на другите места... Пишеш малко като Димитър Пенев - 2/3 от думите си остават неказани и това прави изказнатията ти неразбираеми.Не те нападам. В никакъв случай. Сигурно си бил развълнуван от покупката. Но сега е времето да направиш поста си по-разбираем за други, освен за теб. Иначе ползата му е малка. Това ме хвърли в тих ужас - "За газовото- на час по лъжичка,може да се разработва двигателя ?". Какво означава написаното? Ако си чужденец (каквите има във форума) и си ползвал Google translate, бих те разбрал. Но на чужденците им е разрешено да пишат и на английски. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlos7ar Отговорено 25 Ноември, 2011 Share Отговорено 25 Ноември, 2011 Като му гледам прякора едва ли е чужденец , но да и аз съм съгласен с теб колега и аз го четох този пост и нищо не схванах. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 25 Ноември, 2011 Share Отговорено 25 Ноември, 2011 И аз се присъединявам към колегите с призив да разясниш какво имаш предвид с поста си. Иначе - добре дошъл във форума! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
revenue Отговорено 25 Ноември, 2011 Share Отговорено 25 Ноември, 2011 Хубаво че не само и аз не съм разбрал. В първия момент се притевних, че нещо ми има Не съм имал досег с количките и затова няма да коментирам, но ги следя с голям интерес. Изглеждат ми доста сносни за цената си и се надявам да са издържливи. Както ги коментирате имайте в предвид, че това са евтини и достъпни коли. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hover h6 Отговорено 25 Ноември, 2011 Share Отговорено 25 Ноември, 2011 Поздрави на Ivanrudnik Аз лично чакам Honer 6 , щото го видях наживо и мноо се накефих, а що се отнася до Voleexa, искам да ти кажа , че това си е toyota бе брат, но за 16000лв., което не може да се случи за сега, а за това че колат е ничия до номерата - явно никога не си си копувал нова кола - питай други колеги да ти пообеснят това онова- обикновенно три месеца се чака и колата е ничия поне месец...... А вземи малко да почетеш и за тези газови - щото правилно ти е казал диларчето - 10/1 газ бензин и се ползва 106ок на газта , аз лично от три години знам за това трето поколение газови.... Ако сте решили , че ви треа дамска кола Voleexa е вашта. А з си чакам H6........, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petkov_ Отговорено 25 Ноември, 2011 Share Отговорено 25 Ноември, 2011 В началото и аз останах с впечатлението че текста е доста объркан, обаче като го прочетох няколко пъти успях да добия представа и понеже ivanrudnik, не се появява да обясни по-подробно какво е искал да каже, с риск да стана нахален ще се опитам да обесня какво аз разбрах пък дано не бъркам. В секцията "за" махаме "?" от втора точка и се получава добър увод В секцията въпроси вече идва малко повече объркване. По логично би било секцията да е "Против", но това са по скоро личните притеснения на клиента от колкото отрицателни мнения, като проблемно за разбиране е само 4-та точка "газово". Според мен се коментира това че дистрибуторите ще поставят газовите а не те да са наистина заводски(предполагам с пускането на завода в Ловеч, наистина да станат заводски). Това с дилъра е малко трудно за разбиране, но като цяло става ясно че конкретния дилър държи тестовия автомибил навън и явно го пуска да се повози човек на него малко повече (тест драйв 40 км, си е една обиколка на София) За "самата кола", махаме "?" и добива смисъл Само това с газовото накрая не го разбрах напълно, кое е "на час по лъжичка" самото газово или информацията която получава за него (кой го монтира,кога го мотира- в началото или след разработването на двигателя, какво представлява, как работи и др.), като става ясно че на всяко 10-то впръскване на газ, вкарва веднъж бензин. Дано съм успял да се ориентирам и да съм внесъл малко яснота в коментара, защото в него има и ценно инфо (за работата на газовото) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 25 Ноември, 2011 Share Отговорено 25 Ноември, 2011 Интересно , че има 2 поста ,а аз намирам само този по-горе . Според мен ползва въпроси от някой форум на чужд език , после копи/пейст през гугъл преводача. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mary+ Отговорено 26 Ноември, 2011 Share Отговорено 26 Ноември, 2011 Визията е добра, но рискът е голям, защото ме е страх от некачествените китайски стоки. Как да разбера в коя страна са продавали този модел и там какви са отзивите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petkov_ Отговорено 26 Ноември, 2011 Share Отговорено 26 Ноември, 2011 Визията е добра, но рискът е голям, защото ме е страх от некачествените китайски стоки. Как да разбера в коя страна са продавали този модел и там какви са отзивите? според мен риска с некачествени китайски стоки е като с всички други стоки. Имам предвид че в един завод могат да се произвеждат ютии еднодневки за 10лв. и хубави качествени изпитани модели за 110лв., ама като отиде ганьо търговеца си взима от тези по 10 лв. за д аможе да ги продаде по-бързо и хоп... "китайските стоки са боклук". Не, просто по-бързо и лесно се продават евтините (отделно си мисля че търговците на скъпите си взимат нарочно ментета, за д амогат да продават по-лесно скъпите) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 26 Ноември, 2011 Share Отговорено 26 Ноември, 2011 mary+ За джиповете и Voleex C30 има много положителни отзиви , както от Русия и Украйна така и в самия Китай и Австралия ,Пикапа пък се купува много в Австралия и Италия . Виж за С10 и аз не съм попадал на конкретни мнения , но не вярвам да има отклонение в качеството от другите модели . С10 се продава по- отдавна в Италия, потърси нещо в мрежата от там . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivanrudnik Отговорено 26 Ноември, 2011 Автор Share Отговорено 26 Ноември, 2011 Като я взема ще приказвам повече, А дотогава поне четете от край до край. Предарително се извинявам - Само за хора поне виждали колата. ...................................................................................................................... Бих се радвал на всички отзиви на хора каращи този автомобил. И на мен ми е ясно че е риск (работя в България на Българска заплата) .За това търся отговори. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivanrudnik Отговорено 3 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 3 Декември, 2011 (Редактирано) ,. Редактирано 4 Януари, 2012 от ivanrudnik Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivanrudnik Отговорено 3 Декември, 2011 Автор Share Отговорено 3 Декември, 2011 (Редактирано) , Редактирано 4 Януари, 2012 от ivanrudnik Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
XerX Отговорено 4 Декември, 2011 Share Отговорено 4 Декември, 2011 И как е? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fellows5 Отговорено 14 Февруари, 2012 Share Отговорено 14 Февруари, 2012 Като цяло - ЗА, но Едно голямо ПРОТИВ: ESP и круиз контрол и липсват на тази кола. В момента това ме спира да си взема един Волекс. Ако ги има тези опции веднага поръчам. Някой има ли информация дали ще се предлагат? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 14 Февруари, 2012 Share Отговорено 14 Февруари, 2012 ESP ще го има като опция, но за cruise control нямам никаква представа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fellows5 Отговорено 14 Февруари, 2012 Share Отговорено 14 Февруари, 2012 (Редактирано) Това е обнадеждаващо, дано скоро я има тази опция. Имаш ли информация кога и на каква цена? А круиз контрол си е удобство и дори бих се замислил да си добавя сам... ама не знам тогава какво става с гаранцията? Редактирано 14 Февруари, 2012 от fellows5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Февруари, 2012 Share Отговорено 14 Февруари, 2012 Имайки предвид, че автора на темата явно си е изтрил поста, всичко ново по нея е офтопик, така че я заключвам. Ако имате конкретни въпроси за автомобила, вижте другите теми или пуснете нова, ако не е обсъждано. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts