Jump to content

fellows5

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fellows5

 • Rank
  Member
 1. fellows5

  Фалстарт

  Честито! :-) Да нямаш повече негативни саги , а само хубави приключения с Волекса! :-) ... и чакаме снимки ;-)
 2. Благодаря за подробната информация. Аз не съм ползвал такъв кит за ремонт на гуми, но самият факт да нямаш резервна гума малко ме стряска. Може би опира до навик да мъкнеш 1 гума в багажника... :-)
 3. Да, затова съм сложил "екстри" и "гаранция" в кавички. Много е относително, но се опитах да опиша мисълта си с по-малко думи. Като цяло моята представа за това да си закупя нов автомобил с 5 години гаранция (без значение висок или нисък клас) е: - поне 3 години единствено и само да сипвам гориво и спрямо сервизните интервали да сменям каквото е нужно. - от 3-та до 5-та година, АКО нещо се прецака да хвърля колата в сервиза и да не заплатя нищо за гаранционното отстраняване на проблема - независимо какъв е той. И общо взето бях на косъм от това да поръчам едно китайче. Но за съжаление гледам тук коли на по-малко от 6 месеца с не малки проблеми. Благодаря ти за карспендига за твоя автомобил. Общо на km: 0.67лв. поне според мен е доста прилично за 2 години ползване: дет се вика все едно си ползвал такси за това време, а от сега нататък цената на километър само ще пада :-)
 4. Отзивите от последния 1 месец почти напълно ме отказват от инвестицията в китайското "чудо". Явно ще се насоча към някое 7-8-годишно немско возило за приблизително същите пари :-( Плюсовете са: -повече "екстри" -резервни части -сервизи -по-нисък данък за същата мощност (БГ е сбъркана държава...) -по-евтино каско -не плащаш за "гаранция" -имаш кола, която можеш да продадеш много по-лесно утре Минуси: -Стара кола = много километри = потенциални проблеми -По-често висене в сервизи или под колата
 5. Дай повече подробности за газовата, моля те. Колко литра е бутилката, на каква база километри си отчел, че разхода се запазва и други неща ако се сещаш. Също ми е интересно колко място остава в багажника като има резервна гума. Все пак багажника е малък. Качи някоя снимка при възможност.
 6. http://www.greatwall.bg/modules/autos/price-equipment/1/2011-12-voleex-c10-5.pdf Тук на 3-та страница определено пише, че ESP, странични въздушни възглавници и въздушни завеси отпред и отзад са опция. За съжаление никъде няма цени или каквато и да е информация.
 7. Това че са ти отговорили е добре... аз от 10 дни чакам отговор относно опцията за ESP... ама отговор няма, което ме навява на мисълта, че въпреки че в рекламите на Волекса ESP е посочено като опция едва ли има шанс да мога да си го поръчам. А това от своя страна значи, че колата няма да е Волекс... но да видим, може и да ми отговорят.
 8. Забелязах, че остатъчната стойност след 5 години лизинг (т.е когато изтича и 5-годишната гаранция) е 5% (800лв.) Някой има ли някаква представа каква ще е търговската стойност на автомобила тогава (да предположим, че е бил добре поддържан и както е модерно да се казва е "без забелеШки"). Интересно ми е, ако някой има наблюдения от други държави където се предлага този модел.
 9. Това е обнадеждаващо, дано скоро я има тази опция. Имаш ли информация кога и на каква цена? А круиз контрол си е удобство и дори бих се замислил да си добавя сам... ама не знам тогава какво става с гаранцията?
 10. Като цяло - ЗА, но Едно голямо ПРОТИВ: ESP и круиз контрол и липсват на тази кола. В момента това ме спира да си взема един Волекс. Ако ги има тези опции веднага поръчам. Някой има ли информация дали ще се предлагат?
×
×
 • Create New...