Jump to content

XerX

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от XerX

  1. Сменяло се заради различните климатични условия в Китай сравнено с тук. Такова беше обяснението.
  2. Според мен всичко идва от това, че очаквахме цените на автомобилите да са по-ниски. И така се натрупа (малко) разочарование.
  3. Някъде по форума не споменахме ли, че тези окончателни цени не са баш окочантелни и може да са съвсем други? (според източник от Литекс)
  4. Ми, лизингът така е съставен. 40% плащаш в началото, 55% се съставляват от вноските през 5-те години и остават 5%, които се плащат накрая и като ги платиш автомобилът си става лично твой официално. В зависимост колко процента е тази остатъчна сума се променя големината на месечната вноска.
  5. За Волекса питах дилър и ми каза: Първа смяна на 5000 км -масло -маслен филтър -масло за скоростната кутия 186+25лв труд И после през 15000 км средно по 200-210 лв.
  6. XerX

    В какъв етап е ?

    Още 3 модела пише
  7. Да, днес се очакваше да качат калкулатор, ще видим. Иначе на мен ми направиха схема: Цена на автомобила: 15989,99 лв -Първоначална вноска 40% = 6395,99 лв -Еднократна комисионна по обслужване на сделката 1,5% = 143,92 лв -КАТ, данък до края на годината, оборудване съгласно ЗДвП, маркировка, данък по ЗМДТ = 254,25 лв -Каско към Уника = 733,94 лв -Гражданска = около 180 лв -Аларма = 270 лв -Екотакса = 146 лв Общо дължима сума при сключване на лизинга - 8124 лв -Месечна вноска = 171 лв и се увеличава (На всеки 3 месеца увеличението подлежи на обновяване според EURIBOR http://www.euribor-r...te-3-months.asp Около 15 стотинки на месец) -Срок на лизинга - 60 месеца -Остатъчна сума - 5% = 799,50 лв, не можело да е 10% ако е 60 месеца -Колите са със летни гуми!
  8. Начи тия лизинги най-вероятно са грешни според 1 дилър. В сряда се очаква да качат лизингов калкулатор.
  9. Линкът в имейлите е http://forums.gwm-bg.com/index.php?showtopic=&view=getnewpost Липсва номерът на темата след showtopic= затова праща на главната страница. Ако може да го оправите.
  10. Пуснали са секцията "Лизинг" с по две примерни лизинг програми http://www.greatwall.bg/lizing.html
  11. Бъг: Като съм абониран за теми да ми праща и-мейли и като кликна на линка в съобщението не ме праща на мнението ама си ми отваря главната страница на форума. Ползвам Firefox, а и-мейлът ми е в Gmail.
  12. Гледаме актьорската вечер в понеделник и това се случи да е тогава.
  13. Току-що в Шоуто на Слави изтеглиха някво момче и спечели Voleex C10. Супер късмет. Само ги няма години все още, за да си го подкара (легално).
  14. А като казвате "да четем етикета" какво трябва да пише? Едва ли ще пише "това е краткотраен и некачествен антифриз". Питам понеже не разбирам много от коли, но ми е интересно.
  15. Това не означава ли, че чак когато построят тези два цеха ще почнат да правят автомобилите? Не трябваше ли до края на тази година вече да има готови коли?
  16. Мда, видях ги, но конкретно ме интересува този на Цар Борис, другите са ми далече.
  17. Вчера ходих до представителството на Литекс Моторс на адрес Бул. Цар Борис III № 168 в София и казаха, че все още не отворен официално и няма дистрибутор, който да продава там. Някаква идея откога ще заработи и ще може човек да разгледа/тест драйв и да купи евентуално?
  18. XerX

    Воликс или Волекс

    Чете се Волийкс. За да се чете Волекс трябва да се пише Volex, с 1 "е".
×
×
  • Създай нов...