valery Публикувано 6 Април, 2017 Share Публикувано 6 Април, 2017 Фалираха Сега ми е чудно дали гаранцията ще бъде изпълнявана коректно ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 6 Април, 2017 Share Отговорено 6 Април, 2017 Има създадена тема за фалита. По-добре е там да се коментира. Що се отнася до гаранцията аз вчера си взех колата, след като я бях оставил преди 1 седмица лично на представител на Литекс Моторс за гаранционни проблеми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mishoangelov Отговорено 20 Септември, 2017 Share Отговорено 20 Септември, 2017 Много тъпо се получи. Големи надежди имахме, но не се осъществиха.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пътна помощ Отговорено 27 Март, 2018 Share Отговорено 27 Март, 2018 (Редактирано) Аз така и не разбрах какво се случи наистина. Всички казват, че фалита бил фиктивен. Редактирано 27 Март, 2018 от Пътна помощ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sstambo Отговорено 10 Април, 2018 Share Отговорено 10 Април, 2018 И аз имах големи надежди за този завод. Надявам се скоро да започне пак работа щом не са съкратили всичкият персонал, според мен залезе заради некадърен маркетинг. Замислям се да си купя Great Wall H6 много ми харесват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 11 Април, 2018 Share Отговорено 11 Април, 2018 А това видял ли си:g/http://auto.offnews.bg/news/Novini_1/Haval-H6-zamenia-Great-Wall-H6-u-nas_28994.html и това http://www.haval.bg/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 12 Април, 2018 Share Отговорено 12 Април, 2018 Не бъркайте завод и вносител. Завода като завод не е работил и един ден. Асемблираха се няколко колички колкото за пред лицензионните органи. Останалото е вадене от контейнерите на готови коли и разпращането им до дилърите. Малка спретната пералня. И като всяка далавера изкара от ден до пладне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 12 Април, 2018 Share Отговорено 12 Април, 2018 Може и така да е..., но поне народа взе малко въздух, защото можеше да купи нещо на по ниски цени и сега като гледам Хавал, цената му е значително по ниска и , като направят 2-3 промоции и ще стане по човешка. Пример 70000 км карам Н3 имам прлекрасни впечатления и резервните части са почти -без пари , а ходи там дето и разни Тойоти и Нисани ходят....т.е. върши работа.Съединител комплект 300 лева и то на ЕХИт , а на онези започван от 1500 лева те това е..... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 12 Април, 2018 Share Отговорено 12 Април, 2018 Н3 и Н5 са съвсем друга бира. И ако наистина започнат производство тук в България, ама да ги произвеждат, а не да ги карат сглобени от Китай и да им сложат нови двигатели наистина отговарящи на евро6 то биха имали пазар. Лошото е че така както е замислен този бизнес не е пазарно ефективен и става по-скъп от конкурентите, а българина би предпочел всяка друга марка при равни други условия (цената например). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 13 Април, 2018 Share Отговорено 13 Април, 2018 On 4/12/2018 at 8:18 AM, radowolf said: Не бъркайте завод и вносител. Завода като завод не е работил и един ден. Асемблираха се няколко колички колкото за пред лицензионните органи. Останалото е вадене от контейнерите на готови коли и разпращането им до дилърите. Малка спретната пералня. И като всяка далавера изкара от ден до пладне. Почти всички автомобили, които се движат по бг пътищата са асемблирани в България. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 13 Април, 2018 Share Отговорено 13 Април, 2018 Аз нямам претенции , но винаги такива чужди думи съм ги гледал с подозрение и ето какво открих в нета:1. събрание; ~ point, point (place) of ~ сборен пункт; ~-room зала за събрания, балове и пр.;2. законодателно или съвещателно тяло, съвет; ~-man член на съвет; General A. Общото събрание на ООН;3. монтиране, монтаж; ~ line монтажен конвейер; производствена линия; ~ hall монтажно отделение в завод за самолети;4. механизъм; агрегат; устройство; turbo-pump ~ турбопомпен агрегат;5. воен. (сигнал за) сбор;6. комп. асемблиране, сглобяване (на компютър). Бойко23 обясни какво имаш предвид в изказването си , че всички автомобили се сглобяват в България- много смело и даже гордо , ако е така... Обясни на по простия си колега от Земеделческият съюз- така се изразяваха членовете на БКП през соца.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 13 Април, 2018 Share Отговорено 13 Април, 2018 Оказа се ,че завода има излишък от гуми продава на сметка за Н3 И Н5 225/65/17 кумхо, купър 2014 на 60лв, което е без пари ...... давайте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 16 Април, 2018 Share Отговорено 16 Април, 2018 Как да го напиша по-разбираемо? Казвам, че почти всички автомобили, които се движат по БГ пътищата са асемблирани в завода в Баховица. Процентът на котайската сглобка е доста по-малък... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 16 Април, 2018 Share Отговорено 16 Април, 2018 (Редактирано) ААА Бойко това сега е друго изказване. От предното :"Почти всички автомобили, които се движат по бг пътищата са асемблирани в България. " Аз разбирам ,че всички автомобили на всички марки са асемблирани в България. Не конкретизираш марката.....това е друго нещо.Разбра ли защо си поисках обяснение и смятам уместно.... Редактирано 16 Април, 2018 от Kan4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 17 Април, 2018 Share Отговорено 17 Април, 2018 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пътна помощ Отговорено 19 Април, 2018 Share Отговорено 19 Април, 2018 По нова информация от приятел, разбрах, че завода реално произвежда. П.П. По-евтино е да се докараат много разглобени автомобили, или демек части за сглобяването им, тъй като ще заемат физически доста по-малко място, отколкото готови сглобки, повярвайте ми 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 19 Април, 2018 Share Отговорено 19 Април, 2018 Вервам ти!!! И какво събира завода????Като марка , освен,че има Н6 към 260 коли дето трябва да даде на Гранична полиция и това е нещо. На руски Висоцки казваше: Наша милиция нас березьот... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
газаджията Отговорено 11 Декември, 2018 Share Отговорено 11 Декември, 2018 (Редактирано) Важното е че ги има направени . П.П. Тук у форума, няма ли някой, който работи или е работил там да подскаже нещо о.О Редактирано 11 Декември, 2018 от газаджията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 11 Декември, 2018 Share Отговорено 11 Декември, 2018 Халетата вече са дадени на немска фирма под наем. В завода не се произвеждат и май не са произвеждани коли в смисъла на автомобило произвоство - от ламарина до готов продукт. Просто се вадят някакви неща от някакви контейнери, уж им се извършват някакви интервенции и после се возят до дилърите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
газаджията Отговорено 27 Декември, 2018 Share Отговорено 27 Декември, 2018 On 11.12.2018 г. at 9:11 PM, radowolf said: Халетата вече са дадени на немска фирма под наем. В завода не се произвеждат и май не са произвеждани коли в смисъла на автомобило произвоство - от ламарина до готов продукт. Просто се вадят някакви неща от някакви контейнери, уж им се извършват някакви интервенции и после се возят до дилърите. Тъжно ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts