Радмила Марковска Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Здравейте. И аз съм един от първите горди собственици на Voleex C10. Взех червения звяр на 20.10 и до днес не слизам от него. Впечатленията ми от трите седмици шофиране са повече от добри: удобна е като интериор, кара се леко, вози меко, маневрена е и тепърва предстои да става все по-пъргава. Червеният цвят е разкошен, просто уникален! Видях и оранжевия - няма такъв цвят, убиец! Между другото, абсолютно всеки ден ми се случва някой да ме поразпита за колата, я като спра на светофар, я като паркирам някъде... И няма случай да не кажат хората колко им харесва колата, поне на външен вид. Което, не мога да отрека, че ми е мнооого приятно Ще записвам вече часове за огледи ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Здравей, Радмила и добре дошла! Позволих си да отделя мнението ти в отделна тема, защото ти си втория човек във форума с такава кола и много се радваме! Задължително чакаме снимки!!! Да ти е честита, да ти носи само позитивни емоции, да нямаш никакви проблеми с нея и да се гордееш с покупката си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Радмила Марковска Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Благодаря за пожеланията! Името на темата би трябвало да е "Още един горд собственик на Voleex C10" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Корегирано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poroinik Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Какво да кажа освен - Честито! Знам как се чувстваш и наистина е прекрасно това чувство. Интереса към колата наистина е огромен. От къде ли не. Хората гледат, качват се вътре, цъкат всичко, което може да се цъкне, после цъкат с език, защото не са очаквали толкова добре да изглежда. Спряха ме едни катаджии преди няколко дни - давам си документите и като се почна - как върви, каква е цената, ама то като гледам всичко си има... Ами да ти кажа само държаха документите в ръка и нито ги погледнаха, нито ги провериха Предлагам с теб да искаме бонус от Литекс моторс за това, че сме най-добрата им рекламна кампания 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamerbg Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Честито ! Поройник, ами те рекламата са си я направили - първите 200 автомобила са с всички екстри точно поради тази причина, предполагам Аз скоро ще ходя в някой близък град, където я има колата. Вероятността да я купя е не малка , стига и на баща ми да му хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fen Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Честито Радмила, пожелавам ти безаварийни милион километри и само приятни емоции зад волана на Волекс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen74.72 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Честито и от мен, и ще чакаме снимките! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feikot Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Честито,честито,сега трябва да видим и снимки,не ни забравяй и нас. Пък може и да запазя един час за среща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
regoslav Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Честито и дано чрез хора като теб и poroinik се разчупят скруполите за китайското производство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sea Dragon Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Честито и от мен, ще се радвам да прочета и добрите и лошите отзиви от първите собственици. Ще са полезни са всички бъдещи собственици както и за производителите естествено. Пожелавам безаварийна експлоатация!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muf Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 (edited) Само безаварийни километри. Edited November 6, 2011 by muf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fen Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Честито! Пожелавам ти само положителни емоции зад волана на Волекс и милион безаварийни километри! Аз днес видях трите модела във Варна и останах с отлични впечатления! Много ми харесаха автомобилите и чакам до юни да стратира продажбата на Волекс С30! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C2H5OH Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Честито и от мен. Със здраве да се возите и много да се слушате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts