poroinik Публикувано 26 Октомври, 2011 Share Публикувано 26 Октомври, 2011 Честит имен ден на всички Митковци. Да са живи и здрави(и те и тенекиите им). Във форума само admin знам, че носи това хубаво име, но нека ако има други да се обадят и за тях да пием една ракия довечера Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 26 Октомври, 2011 Share Отговорено 26 Октомври, 2011 Ха наздраве! И от мен едно "да са ви живи и здрави имената и ви е покрай тях"! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 26 Октомври, 2011 Share Отговорено 26 Октомври, 2011 Да илядиш,админа,както и всички останали.А днес празнуват също и металурзи,инженери много други.Честито и на тях,а аз мисля довечера да ударя по едно за всички Димитровци и производните им,както и за всяка една професия,която празнува Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sea Dragon Отговорено 26 Октомври, 2011 Share Отговорено 26 Октомври, 2011 Честито Митко, да си жив и здрав ! И браво за хубавия форум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 26 Октомври, 2011 Share Отговорено 26 Октомври, 2011 Като един от именниците - благодаря за пожеланията. Поздрави на всички носещи и неносещи името (неносещите е добре пак да носят - на почерпка). Ако някой Димитър не ви е дошъл или посрещнал с бутилка и бонбони, значи са ви излъгали! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
apocalypto Отговорено 27 Октомври, 2011 Share Отговорено 27 Октомври, 2011 На патерица и от мен поздрави на всички Димитъри и Димитърки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts