Jump to content

apocalypto

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от apocalypto

  1. Познавам една девойка, която е наета там в нещо свързано с опаковане, но рядко я виждам и не съм я разпитвал. В първия цех, който се води склад, а по модерному- логистика.
  2. Те почти нямат мнения и само четат, но няма как да кажа, сори. Пък и зная, само за трима. Форумът е доста известен там.
  3. На патерица и от мен поздрави на всички Димитъри и Димитърки
  4. В интерес на истината завода според мен е 35-40 процента готов от замисъла му. Вече не ходя да правя снимки, понеже има охрана, която не дава. Последния път ходих с човек, който работи там и снимах отвън. Наистина ще се правят още халета, но всичко се забави, поради причини, които знаят много малко хора. И все пак година и половина, почти 90 % от снимките в нета, които бях пуснал са мои! И Ликьов имаше, но ги скри. Сега просто не ми се занимава, понеже си чупих и колата и съм бил целия в кал. Във форума има много хора, които работят там и те могат да нащракат снимки отвън, ако им дадат. Само, че няма да стане. Изглежда не дават. Тва е. тяхна политика.
  5. То и регистрираните станаха 1 000.
  6. За терена не разбирам, както и за вкопаването, но си има причина! Това са инженерни работи. Строи се там, защото Ганчев иска да направи нещо за Ловеч, понеже града е зле.Това е дълга тема и не е за тук! В Ловеч има история, но примерно не се развива туризъм. Ловеч беше целенасочено почти унищожен икономически 90- те години. 80 % от Беге градовете са така в момента. Дай да концентрираме всичко в три- четири града? Защо? Има и политика на заплащане, която също е важна. Една отсечка свързва пътя за Плевен, а оттам са 20 км до ЖП-то им. Ганчев досега няма грешен бизнес, ако мога така да се изразя. Работите са пресметнати и изчислени. Плюс това един такъв завод променя категорията на малък град, като Ловеч. Ами ако дойдат да правят и автобуси, какво се получава? Плюсовете са много. Няма смисъл всичко да се концентрира в големите градове. Вижда се, че в развитите страни нещата са изравнени, а страни с голяма столица и 100 провинции са пълно зле. Може и да има изключения, но като гледам Европа е така.
  7. Напротив, имаше етап, когато държавата даде знак, че ще направи тази отсечка, все пак това е мащабен проект! После се отметнаха нещо. За снимки? Тези от предната страница са актуални. Проблема е, че охраната е засилена и не ми се занимава да обикалям и да се правя на папарак. Не познавам баш началника лично, иначе бих го питал.
  8. Хора, това са 500 декара, вкопани 8 метра в земята, изкопи, кабели, едно малко чудо, даже хич не е малко. Бил съм там още, когато започнаха да копаят. В момента приоритета е производството, макар и в малки количества. Централната сграда и стола са работа за 2 седмици. Другите две халета ще са по-големи от тези, които са построени сега. Държавата се цигани да направи отсечка от завода да пътя Плевен - Ловеч. Дори чух, че имало предложение Г. Ганчев да го направи и да го подари на държавицата, защото частно лице не може да има свой път по закон. Дали е истина не зная. Да добавя, че отсечката е километър и половина максимум.
  9. Ето снимка на централната сграда и стола, правена на 17.09.2011 г.
  10. Нормално е да се каже в определен срок обещан от потенциалния работодател, дали лицето Х е одобрено или не. Аз съм наясно с политиката на Литекс! Като е печеливша е добре за фирмата. И е малко грубо- не си за тази работа . По- културно е да се каже, че не си одобрен най- вероятно. А, който е кандидатствал и не е получил отговор нека се обажда и да пита. В негов интерес е.
  11. Хората се интересуват от прогреса и е напълно нормално. Добре, ясно е, че вътре в халетата работите са секретни и навсякъде по света е така. Хубаво. С такива изказвания се отблъскват потенциални фенове. Какъв е проблема да се правят снимки на завода отвън и да се следи инфраструктурата? Ако има такъв проблем, нека някой се включи и да разясни с 5 приказки. .......: Не желаем да се появяват снимки, примерно! Дори не е нужно да се обяснява. Този форум прави реклама и е полезен! Жалко, че не се оценява. В детайли от рода на инвестиции, интереси, бъдещото развитие, бъдещата собственост! Естествено, че малък кръг от хора имат достъп до това инфо. Иначе Ликьов си скри албумите в пикаса, защото снимаше халетата вътре, а в момента , в който китайците почнаха да монтират линиите всичко изчезна. Това е ясно.
×
×
  • Създай нов...