admin Публикувано 1 Април, 2015 Share Публикувано 1 Април, 2015 Макар гръмкото заглавие, следва съвсем не дотам гръмка тема. Тъй като минали години за национална среща започваше да се говори на пролет, а вече е пролет, отварям тема, в която поне да видим има ли интерес към такова събитие. Лично аз не мога да се наема с организацията на нищо сериозно, а преди 5ти юли с почти сто процентова сигурност не бих могъл и да присъствам. В същото време ще се радвам да помогна административно, като при евентуално развила се дискусия и повече конкретика, да изпратя един масов имейл до всички регистрирани във форума, с което да ги уведомя за предстоящо събитие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterst Отговорено 2 Април, 2015 Share Отговорено 2 Април, 2015 Аз съм навит за такава среща. Като местоположение на срещата нямам претенции, но предполагам ще е най-удобно някъде в Централна България, за да може да се стига за 3-4 часа от всички желаещи. P.S. (следобед ще слагам гумите за GreatWall национ... ъъъ среща.. ъъъ за кал ) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 21 Април, 2015 Share Отговорено 21 Април, 2015 И аз съм съгласен да е в центъра на България и по-специално от северната страна на Стара планина. Давайте предложение и ще направим гласуване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 21 Април, 2015 Share Отговорено 21 Април, 2015 Ако идеята ви е да е в центъра на България то Узана е вашия избор. намира се точно в географския център ... има хижи, хотели и т.н. има и всякакви местности наоколо за разглеждане със или без автомобил. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 23 Април, 2015 Автор Share Отговорено 23 Април, 2015 Двама съгласни и нищо конкретно Тази година май няма да има среща? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 23 Април, 2015 Share Отговорено 23 Април, 2015 +1 към съгласните ,но 3ма събор не правят !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 23 Април, 2015 Share Отговорено 23 Април, 2015 Моля давайте предложения. Колкото повече толкова по-разнообразни и интересни ще са те. Знам че всеки има някакви идеи, не се притеснявайте да ги споделите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 29 Април, 2015 Share Отговорено 29 Април, 2015 Здравейте,има ли някакво развитие по темата, за района около Узана аз съм ок, но измислете дата за да си направя графика. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 29 Април, 2015 Share Отговорено 29 Април, 2015 Имам идея нека се опитаме да привлечем и Митвас към това събиране нека направят тестдрайв, Бойко ще каже дали може, така биха дошли и хората заинтересовани от колите. Н6 аз лично го пробвах в град но би ми било интересно как се държи в планината. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 17 Май, 2015 Share Отговорено 17 Май, 2015 Още един бял вол е готов за среща на породата, но му трябва точна дата за да подреди нещо по графика. Идеята е супер, още повече, че аз съм малко в периферията /дълбоката провинция/ и пропускам срещите в София. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 18 Май, 2015 Автор Share Отговорено 18 Май, 2015 Срещи в София напоследък мисля, че не се организират. Някои от първоначалните собственици и инициатори не са у нас, или мерака им мина, не знам Напомням, ако се фиксират дати и място, ще пусна поне един масов имейл до всеки регистриран във форума за националната среща и ще стискаме палци повече хора да забележат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 21 Май, 2015 Share Отговорено 21 Май, 2015 Трябва да е събота и неделя, че колкото и да си редя графика, никакъв шанс да е извън уикенд. Според мен юли е ОК (Пример 18.07-19.07). Освен ако няма много отпускари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts