Jump to content

Национална среща на форума за 2015


Recommended Posts

Макар гръмкото заглавие, следва съвсем не дотам гръмка тема.

 

Тъй като минали години за национална среща започваше да се говори на пролет, а вече е пролет, отварям тема, в която поне да видим има ли интерес към такова събитие. Лично аз не мога да се наема с организацията на нищо сериозно, а преди 5ти юли с почти сто процентова сигурност не бих могъл и да присъствам. В същото време ще се радвам да помогна административно, като при евентуално развила се дискусия и повече конкретика, да изпратя един масов имейл до всички регистрирани във форума, с което да ги уведомя за предстоящо събитие.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм навит за такава среща. Като местоположение на срещата нямам претенции, но предполагам ще е най-удобно някъде в Централна България, за да може да се стига за 3-4 часа от всички желаещи.

 

P.S. (следобед ще слагам гумите за GreatWall национ... ъъъ среща.. ъъъ за кал   :toothy12: )

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ако идеята ви е да е в центъра на България то Узана е вашия избор. намира се точно в географския център ... има хижи, хотели и т.н. има и всякакви местности наоколо за разглеждане със или без автомобил.

Link to comment
Share on other sites

Имам идея нека се опитаме да привлечем и Митвас към това събиране нека направят тестдрайв, Бойко ще каже дали може, така биха дошли и хората заинтересовани от колите. Н6 аз лично го пробвах в град но би ми било интересно как се държи в планината.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Още един бял вол е готов за среща на породата, но му трябва точна дата за да подреди нещо по графика. Идеята е супер, още повече, че аз съм малко в периферията /дълбоката провинция/ и пропускам срещите в София.

Link to comment
Share on other sites

Срещи в София напоследък мисля, че не се организират. Някои от първоначалните собственици и инициатори не са у нас, или мерака им мина, не знам :) 

 

Напомням, ако се фиксират дати и място, ще пусна поне един масов имейл до всеки регистриран във форума за националната среща и ще стискаме палци повече хора да забележат.

Link to comment
Share on other sites

Трябва да е събота и неделя, че колкото и да си редя графика, никакъв шанс да е извън уикенд. Според мен юли е ОК (Пример 18.07-19.07). Освен ако няма много отпускари.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...