st.videv Публикувано 23 Април, 2013 Share Публикувано 23 Април, 2013 (Редактирано) Търсех си теглич за Жипчо- Хувър Цув,Н3,Н5, но преставам да търся. Направен такъв за 180 лева с монтажа, но без електриката - нея аз ще си я слагам. Ако някой желае ще пусна снимки. Редактирано 19 Януари, 2014 от Говедо Преместване на тема в правилен раздел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 18 Януари, 2014 Share Отговорено 18 Януари, 2014 Може ли снимка, и аз ще слагам но цените са високи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 18 Януари, 2014 Автор Share Отговорено 18 Януари, 2014 (Редактирано) Това е този който е 500 лева + 200 монтаж + не знам кво си..Ако искаш може и по скиците да си го направиш подобен. Но моя виж тук: Редактирано 16 Май, 2014 от st.videv Правопис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 26 Юни, 2014 Share Отговорено 26 Юни, 2014 Здравей,колега ,като нов собственик на Hover 5 ,също ме интересува скица за теглич Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 27 Юни, 2014 Share Отговорено 27 Юни, 2014 Колега Видев,може и ориентир от какво друго превозно средство става теглич ,ако не ти се качват скици,въобще не ми се дават 700-800 лева за теглич,за тия пари ще си купя лека кола с теглич Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 5 Февруари, 2015 Share Отговорено 5 Февруари, 2015 След дълго чакане на добро време най накрая монтирах теглича на Ховъра.Поръчан от Ebay цена 99,99 британски лири,като доставката до адрес в Англия е безплатна и 20 български лева доставка от кралството до дома чрез фирма която превозва багаж и работници в двете посоки.Теглича е комплект с електрическата част,но нямах време да я слагам сега.Монтажа ми отне 3 часа,тъй като модела изисква сваляне на бронята.Произведен е в Италия марка Умбро Риморчи,със сваляема глава.Забравих да спомена ,че е поръчан преди Коледа и пристигна около 10 януари т.г..Сега ще опитам да кача малко снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 5 Февруари, 2015 Share Отговорено 5 Февруари, 2015 Забравих да спомена ,в комплекта има всичко необходимо за монтажа както на самия теглич ,така и на ел.част.Общо цена с доставката при курса около Коледа 270 бълг.лева.Надявам се да съм бил полезен,ако има въпроси съм на среща,не че съм голям специалист но вече съм минал този път. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
newfan Отговорено 26 Март, 2015 Share Отговорено 26 Март, 2015 Честито и безаварийно теглене, На мен ми струваше 2,5 пъти повече в Митвас преди 3г. и без сваляща се глава...."оригинален"! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 26 Март, 2015 Share Отговорено 26 Март, 2015 Благодаря ,то и сега цената в представителството не се е променила.Точно това ме накара да търся на други места. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 23 Март, 2016 Share Отговорено 23 Март, 2016 Купих теглич Босал тежка серия мотирал ли е някой такъв? Срещам разни мнения,че трябва да се разпробива с ф18 рамата за да се вкарат втулките, други не Нужно ли е съгласувателно у-во за светлините(моя е с диодни габарити) или може със стандартно електро оборудване, препоръчват светлините на ремаркето да се сменят също с диодни, други с допълнителни релета ?? Давайте съвети и опит. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 15 Май, 2017 Share Отговорено 15 Май, 2017 On 1/18/2014 at 2:44 PM, Весислав Кангов said: Здравейте, За механичната част на теглич за Н3 са необходими: 1. 1200мм тръба дебелостен с диаметър 57мм. която после се оразмерява на място 2. две планки 150мм на 170мм на 5мм за /закрепване към шасито от двете страни/ 3. две шини 300мм на 100мм на 10мм за захващане на главата на теглича и вероятно дължината им ще зависи от това каква глава ще намерите на пазара 4. сваляема глава от теглич с болтове /14мм в моя случай/ от интернет по възможност хоризонтална. 5. 150грама електроди 3,25 , 150-200грама черна боя 3в1 , малко умения + желание и един ден работа За електрическата част: 1. пет релета на 12в. по 0,35 ст. 2. кабел пет жила 3м. 3. кабел едно жило за да вкл. в релето и десния мигач. Инсталацията се вкл. към лявата страна на автомобила. Крайна цена 75лв с вкл. ДДС,която със сигурност за различните населени места ще варира +/- Сваля се бронята за да се монтира и не се налага изрязване и т.н. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 8 Юли, 2017 Share Отговорено 8 Юли, 2017 Ето истината и умели ръчичики и става...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 15 Октомври, 2017 Share Отговорено 15 Октомври, 2017 Здравейте взаимозаменяеми ли са "орогиналните" тегличи от по старрите Н3 , Н5 (или от Steed ) на Н5 модела от 2011 напред ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 15 Октомври, 2017 Share Отговорено 15 Октомври, 2017 8 hours ago, stm said: Здравейте взаимозаменяеми ли са "орогиналните" тегличи от по старрите Н3 , Н5 (или от Steed ) на Н5 модела от 2011 напред ? НАПЪЛНО!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 19 Декември, 2017 Share Отговорено 19 Декември, 2017 За колегата rumen_75 ето снимки на документацията ,там има модела Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 19 Декември, 2017 Share Отговорено 19 Декември, 2017 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 19 Декември, 2017 Share Отговорено 19 Декември, 2017 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 31 Декември, 2017 Share Отговорено 31 Декември, 2017 On 15.10.2017 г. at 6:09 PM, Kan4o said: НАПЪЛНО!!!! Случайно някои да е проверявал от някои модели на Мицубиши , примерно L200 тегличите дали не са едни и същи ? Не мога да открия теглич втора употреба за моя Ховър Н5 2012 /в една автоморга има , но му искат 500 лв..., при условия че нов е 610 в момента / Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 31 Декември, 2017 Share Отговорено 31 Декември, 2017 Това също е вариант. Намираш евтин и в добро състояние теглич от бус,пикап,джип или лека кола/в зависимост какво искаш да теглиш/. По-лесно би станало ако е по-дълъг от необходимото - местиш само крайните планки и си ОК. Гледай главата на теглича да е хоризонтална или по-добре даже изнесена надолу , че иначе стърчи в "космоса" защото Хувъра си е с доста висока задница по принцип. Режеш и доработваш до нужните размери и си готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milch0 Отговорено 24 Юли, 2018 Share Отговорено 24 Юли, 2018 И аз монтирах такъв италиански теглич.Купих го от немският Ибей ,с доставката до България излезе 370 лв.Монтирам вече втори такъв /първия беше на предишната ми кола - Ситроен/,всичко пасва точно,отнема един ден. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir Balabanov Отговорено 6 Ноември, 2018 Share Отговорено 6 Ноември, 2018 Здравейте колеги, Станах собственик на over H5, търся да купя теглич и да ми го монтират заедно с електрониката, Някой да си предложи труда? Плащам си всичко, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
кристиан Отговорено 13 Ноември, 2018 Share Отговорено 13 Ноември, 2018 И аз имам проблем с намирането на теглич. Имам това. Знаете ли какво ми трябва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 13 Ноември, 2018 Share Отговорено 13 Ноември, 2018 Разгледай по-горе приложените снимки и ще се ориентираш/снимка четири/. Успех. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
кристиан Отговорено 15 Ноември, 2018 Share Отговорено 15 Ноември, 2018 На 14.11.2018 г. at 0:07, Krasimirr написа: Разгледай по-горе приложените снимки и ще се ориентираш/снимка четири/. Успех. А да знаете някъде да се продава само частта която ми трябва? Ако може да ме насочите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir Balabanov Отговорено 18 Ноември, 2018 Share Отговорено 18 Ноември, 2018 Здравейте колеги, Вече съм горд собственик на Hover H5 2,4 с Газ, Някой ще се заеме ли с Монтаж на теглич на моя автомобил? Разбира се срещу заплащане. Благодаря предварително, Красимир 0897 87 87 79 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts