Jump to content

milch0

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    София
  • Карам:
    Hover CUV 2010

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

milch0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. И аз монтирах такъв италиански теглич.Купих го от немският Ибей ,с доставката до България излезе 370 лв.Монтирам вече втори такъв /първия беше на предишната ми кола - Ситроен/,всичко пасва точно,отнема един ден.
  2. Опцията е да върна пратката за моя сметка и да получа обратно стойността.Не искам да рискувам,а и както писах,загубата от транспорта е по-голяма.Имам и опция за ремонт/преправяне/- проблема е само във вътрешната втулка т.е.шлиците и към полувала.Тя е демонтируема - държи я една зегер шайба,и един фрезист може да изработи нова.Не съм сигурен само за задължителната термична обработка/качеството и/. Между другото монтирах теглич и ако модераторите преценят мога да пусна някои снимки и информация за колеги,които са решили да го правят.
  3. Да,мога да ги върна,но трябва да платя пак и обратния транспорт ,а той е над 90 долара.А те ще ми върнат 70,колкото е цената на хъбовете.
  4. Здравейте колеги!Купих 2 бр. хъбове от Алиекспрес за GW H5,но вместо поръчаните AVM 480,които са с 17 бр.шлици, дойдоха такива с 27 бр.което отговаря на AVM481 - за Н5 турбодизел.Тъй като транспорта е много скъп,реших да не ги връщам,а да ги предложа за продан - цената е 280 лв.Тел.0888857805.
×
×
  • Създай нов...