Jump to content

Национална среща Копринка 8-9 Юни 2013


Присъствен лист за Копринка 2013  

6 members have voted

 1. 1. Кой ще присъства на националната среща "Копринка 2013"?

  • 1. Ще присъствам с резервация на хотел.
   5
  • 2. Ще присъствам на палатка.
   1
  • 3. Ще присъствам, без нощувка.
   0


Recommended Posts

Абсолютно подкрепям идеята за опознавателни срещи. :)

 

Едно място което смятам че е подходящо е язовир Копринка http://bg.wikipedia.org/wiki/Копринка_(язовир). Не съм ходил там, но знам че се провеждат доста срещи от подобен вид. Подходящо е за нощувка и на палатка и на хотел. Нямам много информация, но не пречи да се проучи. 

 

Другата възможност е за лятото към морето :)

 

За подобни срещи може да избираме и райони с пресечен терен (Стара Планина, Странджа, Рила, Родопите, Пирин). За да е горе долу справедливо за всички да е района на централна България (Казанлък, Габрово, Велико Търново и др).

 

Дано да се получи!

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  Аз съм съгласен с Ванката , че трябва да се ориентираме към централна българия,за да е справедливо за всички! Ако се спрете на вариянта за яз.Копринка се наемам аз.Съпругата ми е от Казанлък и ходиме всяка година до язовира за по няколко дена . Мястото и природата са прекрасни + ще имам време да организирам и идно малко "окалване" за желаещите :headbang: Колкото до морето може да го правиме и по-често,поне на регионално ниво при наличие на желаещи !!

 

Искам да помоля модераторите (ако е възможно),да направят подраздел в рубриката от типа: Фен клуб HOVER - Варна,Фен клуб HOVER - София.....и.т.н,в който всеки желаещ за "развлечения" от съответната област да се представи с име и телефон......и разбира се предложения ! Да се определят места за срещи за съответния клуб,за кафе,биричка :occasion14:  и др. :love6:  !

Вярвай те ми,че така се раждат идеи и се заформят истински приятелства....функционира.....гарантирам !

След като се оформят"запалянковци",нещата ще тръгнат сами , вече ще се говори и за национални сбирки,евенименти и какво ли още не.. :headbang:  

 

Който е за идеята ,нека даде своя "like"

Edited by emorodev
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Съгласен давам го. Давай дата и естествено хотел и ресторант и цени. Аз и голямата ми любов с Жипчо естествено. :icon_cheers: от мен литър ракия ВИДЕВКА лух , като лекарство е....

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

Хохохохо ами че вие ми идвате у нас на гости :) Аз си стоя в Казанлък,вече по-често и по язовира обикалям постоянно,имам и виличка там.Чак като го прочетох и не вярвах,че някой предлага точно яз.Копринка. Да се позатопли малко и аз се наемам с организацията за сбирката (място,хотел/полянка за палатки и пр) Ванката,ти гледам не си писал тук http://forums.gwm-bg.com/topic/86-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC/ добре ще е добре да го направиш

Link to comment
Share on other sites

feikot, тъкмо се чудех как да стане организацията. Много е хубаво, че ще си имаме толкова гостоприемен домакин. :) Каквото е необходимо ще съдействаме за организацията.

 

P.S. Вече се разписах в темата за представяне. ;)

Link to comment
Share on other sites

Колеги, имам предложение за дати и места:

 

1. място - яз. Копринка - дата -8.9.Юни.

2. Място - около Варна ( Дурланколак, Калиакра този район) 29.30 Юни. С цел които желае да остане за посрещането на първият юлски ден  :)

3. Място - южно черноморие през Юли или Август, с оглед преселението на населението към морето. 

4. Място яз. Копринка през началото на Септември за закриване на сезона на мащабни национални сбирки.

5. място - Плевен или Ловеч според желанието на максимален брой евентуални посетители и времето.

6. място - Смолян или Пампорово или Банско, според желанието на максимален брой евентуални посетители и времето.

 

Така смятам че ще постигнем максимално удобство за максимален брой желаещи да се съберат на едно място без да има изцало отдалечен район от страната.

 

Ако ви се струват далечни датите може да ги изтеглим, но така мисля че повече хора ще могат да се организират спокойно.

 

Всякакви коментари са добре дошли.

Edited by Ванката
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Предлагам да се изпълни първо- 1 точка и да се съберем на Копринка, а там да решаваме на студена бира нататъчните си действия. Важното е да започнем от някъде......щото отлага ме ли с времето.Става е.....,че оттървана. :lol:))

Записвай- Станислав Видев+ съпруга=2 човека за нощувка , тел 0885960579

Edited by st.videv
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Емил Родев  +40 769 051 041

Там съм,без пропуск !За съжаление ще съм сам.Скоро станах татко за 2-ри път,така че съпругата няма да може да дойде.Кой ще се заеме с резервациите и организацията на едно малко "трасе за добро настроение".Няма да е лошо да определим и крайна дата за записване , за да нямаме изненади с настаняването!?Един от вариантите е този :  http://www.zlatna-kotva.com/

Link to comment
Share on other sites

Колегата feikot заяви готовност да съдейства за организацията на място, като с каквото можем (идеи и други неща ще помагаме). Надявам се да има и други хора от района с готовност да организираме събитието.

Лично аз не съм ходил на почивка в този район и нямам преки впечатления, но знам че е супер :)

Link to comment
Share on other sites

Пишете ме и мен с приятелката ми :)

1.Ванката с Янко

2. Видев и съпруга/Пенка/

3.Тодоров и приятелка ми :) -0878-58-56-50-Ники

Link to comment
Share on other sites

1.Ванката с Янко


2. Видев и съпруга/Пенка/


3.Тодоров и приятелка ми  :) -0878-58-56-50-Ники


4. admin (Димо) и мотора ми
Link to comment
Share on other sites

Мисля че е уместно да се реши :

ДатИ-кога ще е удобно на всички

Начин-дали има желаещи за палатки или за хотел

Съчетаване с други събития-Тук искам да акцентирам на Празник на розата (фестивал от м.г.) и тъй като не сте идвали тук (повечето) ще ви бъде интересно и забавно да се съчетаят двете неща.Сопот-въздухария,ако има почитатели на парапланеризма. "(в скоби с о.м. сбирката на серго на бузлуджа  :toothy9: ) или обиколка на гробниците.

 

С две думи преди юни не е особено подходящо за мероприятия,защото хем е студено за палатка,хем и за хотелчето няма да се ползва с пълна сила защото става хладно вечерта  (лятно време мастите са навън),а пък и на тоя хотел не знам колко ще е приятно сега,че до него се строят едни бунгала и няма да е особено почивно.

 

Аз съм тук,разберете се вие,защото не виждам да имам някакви ангажименти в тоя период освен-21.07 сватба и 10-14. 07 защита на дипломна.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря за изчерпателната информация feikot.

 

За сега друга дата не е потвърдена освен 8-9 Юни. Около 10-на човека основни присъстващи плюс придружаващи. Аз лично оставам с такова впечатление.

 

Относно хубавите поводи, които спомена не виждам нищо лошо да се разходим повече от един път, дори да не е толкова мащабна сбирката.

Link to comment
Share on other sites

1.Ванката с Янко


2. Видев и съпруга/Пенка/


3.Тодоров и приятелка ми   :) -0878-58-56-50-Ники


4. admin (Димо) и мотора ми

5. Монката + жената. Купих си палатка скоро от sportsdirect та може да я пробвам тогава... Плюс че съм рибарче и язовир звучи супер :)
Link to comment
Share on other sites

1.Ванката + Янко

2.Видев + Съпругата/Пенка/

3.Тодоров + приятелка

4.Димо + мотора  

5.Монката + Съпрутага

6.Емо Родев + 2 джипа(един и за Димо)

 

Колкото до настаняването,дали палатка или хотел,нека всеки си каже мнението.Аз нямам претенции,може в хотел,може и палатка ( стига да има достатъчно такива )!

 

п.п. Някой знаели къде се изгуби Стефан ??

Edited by emorodev
Link to comment
Share on other sites

Така като гледам май няма хора, които да са против първата национална сбирка да се проведе на 8-9 Юни 2013 на яз. Копинка.

 

За да не спамим темата с детайли кои с кого ще ходи, ако сте съгласни да отворим нова тема "Национална среща Копринка 8-9.Юни.2013" (или нещо от сорта). Там да се поставя информация за хотели и др важни неща за информираността на присънващите. 

 

Да определим кои ще прави списъка на предварително заявилите, че ще дойда и по-конкретно с или без резервация, с палатка или не и др. такива.

 

Сигурен съм че като дойде денят на срещата ще се присъединят и още хора, които въобще не са взели становище до момента дали искат да присъстват или не. Отделно от това също съм много сигурен, че ще дойдат и хора на които просто им е интересно да видят тези коли извън представителствата, така че списъците са просто пожелателни.

 

Според мен целта на тази дискусия тук беше да се види има ли воля за такова събитие от форумците и определено виждам такъв ентусиазъм.

 

Дано да се получи :):hello2:  :hello2:  :hello2:

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Точно за 8ми-9ти юни аз ще съм зад граница и ще пропусна :( Ако никой до тук няма против, може да го изместим седмица напред. Но иначе всеки ще е зает по някое време, "някъде", така че ако някой си има планове за 15ти-16ти Юни, нека остане 8ми и 9ти.

Link to comment
Share on other sites

Няма лошо, да се види за кога има места в хотела и до десетина дни да се определи твърдата дата.То винаги ще има някой зает...

Link to comment
Share on other sites

Именно,аз за това казах датИ.Не е проблем и да се измени,ще пуснем по една анкета за дати и май като гледам палатка или хотел отпада,така че само за датата ще е .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...