ЯворМитев Публикувано 8 Април, 2013 Share Публикувано 8 Април, 2013 Отварям темата...и прилагам един вариант. Утре ще кача още. Давайте предложения, ако имаме спецове в графиките, нека предложат и те нещо. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 Аз съм за и браво за хубавото предложение може да ги оцветим в трите цвята на Българското знаме 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 Аз на всяка кола слагам стикер:Аз обичам Хасково,. точно така в цветовете на знамето.Добре ме допълни Ники-25 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 8 Април, 2013 Автор Share Отговорено 8 Април, 2013 Всъщност сега се замислям....трибагреника и някъде с малки букви "Произведено в България". Макар че дали няма да дадем повод за насмешки - китайско ли е, българско ли е.....!!!!!!!!!! Давайте идеи още, колеги........някой графичен дизайнер няма ли във форума, да предложи нещо и той ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 (Редактирано) Това което прилагам като снимка е просто отражение на идеите които се обсъждат по-горе, като качеството не е никак добро. Но идеята ми е да има основен фон, може да е сив или червен, като основната тема на форума. Така ще се покаже идейна връзка с форума. Идеята за бяло, зелен и червено ми допада много, но да не се акцентира прекалено много. Идеята ми е да е във вътрешността на емблемата на GW, като така се подчертава, че българската фирма е част от нещо по-голямо. В този случай емблемата на GW може би трябва да е по-голяма за да се забелязват цветовете отвътре. Цветовата схема не е това което е най-подходящо, просто мацнах един цвят за да има фон, моля да не се взема под внимание. Редактирано 8 Април, 2013 от Ванката Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Как ще изглежда ако логото със знамето е най в дясно и е по-голямо до пълната височина на стикера, а адреса на форума е само www.gwm-bg.com? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 (Редактирано) Ванката- адмирации имаш от мен, отпечатах я и да ти кажа не седи лошо. Малко, като че ли фона трябва да се подбере може би да си остане бял. Но за сега имаш 6 по десетобалната система Свалих и предния вариант и го отпечатах и той не стой лошо. Може компилация от двата - на бял фон и логото на фона на знамето. Естествено това е мое мнение, но е изчистен варианта. Редактирано 9 Април, 2013 от st.videv Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Аз си признах, че тази картинка изобщо не е с добро качество, а само онагледява идеята която ми мина през ума вчера. Съгласен съм с poroinik адреса на форума да е по-кратък (gwm-bg.com). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Лично на мен ми допадат и двата варианта.. Имам трето предложение ( само предлагам ). Ако можех да го направя направо щях да ви го покажа, но уви. Фона на целият стикер да се раздели на две - 3/4 българското знаме и 1/4 китайското, отпред емблемата и надписите си остават по местата, а отдолу адреса на форума да е в краткият вариант. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Според мен ще стане много шарено със знаме за фон, а относно китайското - много ще ни ебават ако го сложим на стикера Според мен вътре в емблемата българското знаме е супер като идея, а фона трябва да е едноцветен или дори бял... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lab_man Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 (Редактирано) За 10 - ина минути това успях да измисля Редактирано 9 Април, 2013 от lab_man Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Къде ще се поставят лепенките? По новите закони не е ли забранено да се слагат по страничните стъкла каквито и да било лепенки? Трябваше да махнем всички маркировки за застраховки и т.н. Предполагам за задното стъкло да не е проблем, но все пак е хубаво да кажат хората тук които имат информация до колко е разрешено поставянето на такива стикери. И още един въпрос. При положение че задното стъкло е затъмнено и се залепи стикера от вътрешната страна, няма ли да е слабо забележим? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Господа, наистина ли мислите че админите спят? Ето ви три работни варианта които отдавна отлежават. 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 (Редактирано) Ето ви на Пежо клуб, не казвам да го крадем, но са с традиции от години, семпло и изчистено.Виждате на задното стъкло е -прозрачен и се вижда през него, няма да се заяжда някой при проверка тип холандска Редактирано 9 Април, 2013 от st.videv Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Лепенето на такъв стикер няма проблеми,той е за да покаже,че има фенове на марката,забраната е за застрахователни компании. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Добре Ники Относно размера. Размера основно коментиран до сега 18х3см идеално пасва да е в горния десен или ляв ъгъл на задното стъкло на джипа. За Волексите и пикапа предполагам също ще стой добре, не знам кажете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Willbuy Onesoon Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 (Редактирано) Ето три варианта и от мен - единият е пригоден да се отпечата прозрачен, другият е съобразен с цветовете на сайта им, а третият е за тези, които държат да има българското знаме Редактирано 9 Април, 2013 от Willbuy Onesoon Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 10 Април, 2013 Share Отговорено 10 Април, 2013 Говедо, втория вариант наистина изглежда добре, но съм съгласен с теб, че ще е нечетлив като се отпечата.Така обаче как е? (направих го както можах, ама селекцията ми отряза една малка ивица от емблемата, но за илюстрация какво имам предвид е ОК) 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 10 Април, 2013 Автор Share Отговорено 10 Април, 2013 Я вижте... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 10 Април, 2013 Share Отговорено 10 Април, 2013 Струва ми се, че намерих приемлив вариант логото да стане плоско. Автомобила използван за онагледяване на този вариант на стикера по-долу принадлежи на lab_man Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 10 Април, 2013 Share Отговорено 10 Април, 2013 Прекрасно, само дали може емблемата да е с полутонове и по този начин да създава илюзия за релефна-както е на модела по горе - може да е по по най. Все пак има и с други фирмени емблеми, като мен може и вариант с тях да се направи-всички сме от един завод/на това не държа - но все пак се разминава автомобила и емблемата/ иначе 6+++++++++++ по 6-балната система. :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 11 Април, 2013 Share Отговорено 11 Април, 2013 Аз предлагам да се направят 3 варианта и всеки да гласува. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 11 Април, 2013 Share Отговорено 11 Април, 2013 Говедо, а вътре ако му ръгнеш едно знаменце ко шъ стани? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 11 Април, 2013 Share Отговорено 11 Април, 2013 Не ми допада да е само в един цвят, много е монотонно логото така. Според мен червеният надпис за Great Wall трябва да се запази, цвета си пасва с надписа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 11 Април, 2013 Share Отговорено 11 Април, 2013 1. Стъкло/Светъл автомобил 2. Тъмен автомобил (контура на текста е само за да е видим на бял фон) 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts