ЯворМитев Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 Хвърлихте ме в тъч.......и как така си карате. Дилърите къде са. Оплаквания правите ли. Аз бих вдигнал страшна врява. Това е несериозно. Едно е да не виждам километража, друго е да "гърмя" по този начин. Ужас. Не ми се сърдете, извинявам се, ако засегна някой, но ми е странно лежерното отношение към проблемите ви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Яворе, не са сериозни нещата, че да търся сервиз. Както казах те се случват на бензин, а колата се кара на газ. Питах в началото дали е нормално и те казаха - да. И честно казано от тогава даже не съм се и замислял повече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Вероятно бензинът е мнооого калпав, щом има детонации. При мен се кара само на бензин и няма никакви детонации, нито мини, нито макси, моторът жужи тихичко, като пчеличка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 15 Април, 2013 Share Отговорено 15 Април, 2013 Преди 2-3 дни забелязах, че на предна дясна врата избива... ръжда. Намира се по средата между двете панти и явно е започнала отзад и не се е виждала в началото, но вече е на ръба и скоро ще се покаже и на видимата част на вратата. Определено не ми се струва нормално на кола на година да и избива ръжда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 15 Април, 2013 Share Отговорено 15 Април, 2013 Дай снимка и да го изкоментираме и после ще го прехвърлим към темата за мнения на собственици (искам да я запазя чиста от дискусии, за да има само факти)... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 Вчера писах за ръждата и днес ми звъннаха от Литекс Моторс и поискаха да видят колата. Видяха за какво става въпрос и след празниците ще я закарам в сервиз да оправят ръждата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 Щракни една снимчица на ръждата, моля те. Сигурно и на други им е интересно къде точно е избило. Все пак сам каза, че при кола на година не е нормално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 16 Април, 2013 Share Отговорено 16 Април, 2013 (Редактирано) Да, ще щракна задължително. Ето и снимки на ръждата на дясната врата. Ето ги и в по-голяма резолюция, за да можете да zoom-нете: http://store5.data.bg/nmnikolov1/DSC_3992%20-%20Copy.JPG'>Снимка 1 http://store5.data.bg/nmnikolov1/DSC_3995%20-%20Copy.JPG'>Снимка 2 Редактирано 18 Април, 2013 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 7 Май, 2013 Share Отговорено 7 Май, 2013 Цената на Ц10 пак е 14990 с техния лизинг според главната страница на сайта им. Ако отворим ценовата листа обаче виждаме старите цени - 16990 кеш и 15990 на лизинг. Някой скоро да е купувал да ни светне? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 8 Май, 2013 Share Отговорено 8 Май, 2013 На сайта има 3 активни оферти за Волекс. Явно на лизинг цената е 14 990 лв. а при кеш имаш право на избор на база посочените им оферти: http://greatwall.bg/oferti/special-offer-great-wall-voleex-c10/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 8 Май, 2013 Share Отговорено 8 Май, 2013 Това заиграване с цената е малко изнервящо. Долу-горе-долу-горе... Опипват почвата май. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 4 Юни, 2013 Share Отговорено 4 Юни, 2013 Точно в момента може би не е супер добра идея да ходите към Турция, иначе накрайника е напълно стандартен интернационално. Не знам колко LPG-то е популярно там, но ако го има, няма с какъв друг накрайник да го зареждат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 5 Юни, 2013 Share Отговорено 5 Юни, 2013 Няма проблеми с LPG-то там,има на всяка бензиностанция и много е важно в коя част на Инстанбул ще ходиш това ме радва като мнение и че си доволен от колата защото аз си правя извод,успех и още много дълги безаварийни километри ти пожелавам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 6 Юни, 2013 Share Отговорено 6 Юни, 2013 здравейте колеги, аз съм писал в http://forums.gwm-bg.com/topic/517-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-volex-c10-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/ а вие ми отговаряте тука интересна политика на админите иначе по въпроса с газта - в австрия и германия е различен от този в българия, а в холандия е трети вид, та затова питах дали да търся преходници за турция или си е като у нас накрайника Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 7 Юни, 2013 Share Отговорено 7 Юни, 2013 Логиката си е съвсем точна и целта е да няма офтопик в другата тема. Според теб като започне да се обсъздат накрайниците за газта в турция в другата тема не е ли офтопик това? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 10 Юни, 2013 Share Отговорено 10 Юни, 2013 Бре....колегата ме шашна. Не мисля, че поста ми е претенциозен по отношение на колата. Напротив, изключително съм доволен. Просто горе изразих обективни впечатления. Иначе за "извънградско" аз съм с Е66 / 4,4 / 333 - и поздрави от колегата "mphvarna" от БМВ-форума, раздел 7-ма серия Е65/Е66... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 11 Юни, 2013 Share Отговорено 11 Юни, 2013 Колеги пускам един линк където родните братя руснаци пишат всичко за Voleex C30 и C10 http://www.greatwall-passion.org.ua/forum/index.php?board=39.0 ако намеря още нещо ще го пусна пак тука за сега толкова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 23 Юни, 2013 Share Отговорено 23 Юни, 2013 Колеги, да знаете случайно къде "живее" филтъра за купето.....на последната степен на вентилатора духа едва едва.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 23 Юни, 2013 Share Отговорено 23 Юни, 2013 Колега пробвай зад или под жабката,другия вариант е да под кората при чистачките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 24 Юни, 2013 Share Отговорено 24 Юни, 2013 Жабката се сваля (като я отвориш ще разбереш как) и там е филтъра за купето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 24 Юни, 2013 Share Отговорено 24 Юни, 2013 Колега yavorphoto, опитай също да размърдаш превключвателя на режимите на вентилация няколко пъти открай докрай. При мен веднъж нещо беше заседнало и също не искаше да духа, но след това се оправи и повече не е имало проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 24 Юни, 2013 Share Отговорено 24 Юни, 2013 Смених го колеги.....много лесно. Беше страшна гнеж. Сега пада голямо духане в мойта кола 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 25 Юни, 2013 Share Отговорено 25 Юни, 2013 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 25 Юни, 2013 Share Отговорено 25 Юни, 2013 (Редактирано) Колко пари струва филтъра за купето? Всъщност по-интересно е с какъв филтър идва колата при покупка. С активен въглен ли е или е от по-евтините, че не съм го разглеждал досега? Редактирано 25 Юни, 2013 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 25 Юни, 2013 Share Отговорено 25 Юни, 2013 Най-обикновен хартиен филтър. Не съм се занимавал да търся по магазините дали има такъв размер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts