Jump to content

Още един горд собственик на Волекс

Mihail Dimitrov
 Share

Recommended Posts

След почти двадесет дни я получих... Направо съм размазан от кеф... Колата е уникална....Съотношението качество и екстри с цена е направо недостижимо, за който и да е друг автомобил...

Не са ми сложили още газовата уредба, по обективни причини, но до края на месеца и това ще е налице....

Ето го и красавеца, който междъ другото е произведен в БЪЛГАРИЯ( Благодарим Ви г-н Ганчев):

217849_3636178829945_1780884852_n.jpg

Edited by mishony

След почти двадесет дни я получих... Направо съм размазан от кеф... Колата е уникална....Съотношението качество и екстри с цена е направо недостижимо, за който и да е друг автомобил...

Не са ми сложили още газовата уредба, по обективни причини, но до края на месеца и това ще е налице....

..............................

Честито! И след ххх млн. км все така да те радва!

• Upvote 1

Да ти е честита,наистина ще е интересно да снимаш ВИН номера на рамата,като разбира се замажи последните няколко цифри.Важно е вече дали са ни пуснали на световната сцена като производител.

• Upvote 1

Честита! Дано много те слуша, взаимно да се обичате и да си създадете много емоции и хубави спомени заедно :)

Иначе за разликата между вносните коли и българските е, че българските задължително имат дневни лед светлини и китайските имат бял холограмен стикер CCC на предното стъкло горе дясно (не съм сигурен, май означава, че е одобрена за ЕС).

Иначе за разликата между вносните коли и българските е, че българските задължително имат дневни лед светлини и китайските имат бял холограмен стикер CCC на предното стъкло горе дясно (не съм сигурен, май означава, че е одобрена за ЕС).

Не точно...

Дневни светлини към момента имат само товарните версии (N1).

Относно VIN номерата - все още няма разлики в означенията, спрямо китайските, но скоро и с това ще се похвалим... :angel9:

Само товарните? В момента карам напълно стандартен Voleex (поне така си мисля), който е с дневни светлини и от Литекс това ми казаха, че са белезите, когато го взимах вчера.

Относно VIN номерата - все още няма разлики в означенията, спрямо китайските, но скоро и с това ще се похвалим... :angel9:

Това е напълно нормално за сглобените в България (Ловеч) автомобили през годините. Същата ситуация я има и при Москвич сглобяван през 70 години. Първоначално ги наименуват Рила, а после са си с номер все едно са произведени в СССР. След което не може да разбереш кое къде е сглобено. По правилно е щом една кола излезе от конкретен завод да си има коректна информация за произхода. Така в момента не може да има точна информация колко автомобила са излезли от нашия завод. Жалко че българската следа си остава непроменена. Дано качеството е много по-високо от това на другите заводи и да се гордеем с нашата продукция.

да моята е взех като версии N1 и екстрата тук е, че като се включи двигателя се включват и дневните светлени... което е супер, когато жена ми я кара... често збравя да ги пусне...)))

Тук е мястото да отправя поздравленията си към служителите на дълъра на Great wall в Бургас- Спекта Ауто. Перфектни са .... Между другото, от тях разбрах, че аз съм единственият притежател на Volex в Сливен и Ямбол, освен ако някой друг не си е купил такъв автомобил от дълърите в Пловдив и Хасково...