Mihail Dimitrov Публикувано 14 Септември, 2012 Share Публикувано 14 Септември, 2012 (Редактирано) След почти двадесет дни я получих... Направо съм размазан от кеф... Колата е уникална....Съотношението качество и екстри с цена е направо недостижимо, за който и да е друг автомобил... Не са ми сложили още газовата уредба, по обективни причини, но до края на месеца и това ще е налице.... Ето го и красавеца, който междъ другото е произведен в БЪЛГАРИЯ( Благодарим Ви г-н Ганчев): Редактирано 14 Септември, 2012 от mishony Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 Българка ли е? Моля те снимай, "етикета", който е залепен на гредата, щом отвориш шофьорската врата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 След почти двадесет дни я получих... Направо съм размазан от кеф... Колата е уникална....Съотношението качество и екстри с цена е направо недостижимо, за който и да е друг автомобил... Не са ми сложили още газовата уредба, по обективни причини, но до края на месеца и това ще е налице.... .............................. Честито! И след ххх млн. км все така да те радва! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 Да ти е честита,наистина ще е интересно да снимаш ВИН номера на рамата,като разбира се замажи последните няколко цифри.Важно е вече дали са ни пуснали на световната сцена като производител. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 Честита! Дано много те слуша, взаимно да се обичате и да си създадете много емоции и хубави спомени заедно Иначе за разликата между вносните коли и българските е, че българските задължително имат дневни лед светлини и китайските имат бял холограмен стикер CCC на предното стъкло горе дясно (не съм сигурен, май означава, че е одобрена за ЕС). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 Иначе за разликата между вносните коли и българските е, че българските задължително имат дневни лед светлини и китайските имат бял холограмен стикер CCC на предното стъкло горе дясно (не съм сигурен, май означава, че е одобрена за ЕС). Не точно... Дневни светлини към момента имат само товарните версии (N1). Относно VIN номерата - все още няма разлики в означенията, спрямо китайските, но скоро и с това ще се похвалим... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 Само товарните? В момента карам напълно стандартен Voleex (поне така си мисля), който е с дневни светлини и от Литекс това ми казаха, че са белезите, когато го взимах вчера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 Относно VIN номерата - все още няма разлики в означенията, спрямо китайските, но скоро и с това ще се похвалим... Това е напълно нормално за сглобените в България (Ловеч) автомобили през годините. Същата ситуация я има и при Москвич сглобяван през 70 години. Първоначално ги наименуват Рила, а после са си с номер все едно са произведени в СССР. След което не може да разбереш кое къде е сглобено. По правилно е щом една кола излезе от конкретен завод да си има коректна информация за произхода. Така в момента не може да има точна информация колко автомобила са излезли от нашия завод. Жалко че българската следа си остава непроменена. Дано качеството е много по-високо от това на другите заводи и да се гордеем с нашата продукция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mihail Dimitrov Отговорено 14 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 14 Септември, 2012 да моята е взех като версии N1 и екстрата тук е, че като се включи двигателя се включват и дневните светлени... което е супер, когато жена ми я кара... често збравя да ги пусне...))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fen Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 Честито! Поздравления за отличния избор! Пожелавам ти безаварийно шофиране и много приятни емоции зад волана! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silver87 Отговорено 16 Септември, 2012 Share Отговорено 16 Септември, 2012 Честито! Със здраве да си я караш, много километри комфорт и приятни емоции! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mihail Dimitrov Отговорено 21 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 21 Септември, 2012 Тук е мястото да отправя поздравленията си към служителите на дълъра на Great wall в Бургас- Спекта Ауто. Перфектни са .... Между другото, от тях разбрах, че аз съм единственият притежател на Volex в Сливен и Ямбол, освен ако някой друг не си е купил такъв автомобил от дълърите в Пловдив и Хасково... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
regoslav Отговорено 26 Септември, 2012 Share Отговорено 26 Септември, 2012 Честито и много приятни и безаварийни пътувания! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts