Jump to content

На 21ви откриване на завода, тръгване от София.


ivand911
 Share

Recommended Posts

Колеги, ако някой иска да дойде на откриването на завода в Ловеч, тръгвам с баща си от София на 21-и февруари сутринта с ховъра, ако имате желание може да пътувате с нас като си разделим горивото (тогава ще е на газ), ако има желаещи може да се свържете с мен на лично съобщение или тук в темата. А за тези които имат желание, но нямат покана могат да се обадят до представител на марката да се разберете дали може да присъствате.

Link to comment
Share on other sites

Здравей , Xhizors

 

надявам се да е валидно все още предложението за споделяне на пътуването до с.Баховица ,тъй като искам да пътувам с вас!Очаквам до 2 дена покана , която по всяка вероятност ще включва двама .

Нека и да се представя -казвам се Илияна , представител съм на студентска неправителствена организация BEST , локален представител на Board of European Students of Technology за България. http://www.bestsofia.org/

Поканата ни бе отправена от административния директор на Литекс Моторс , г-жа Дудова ,след среща в офиса на фирмата вчера по случай бъдещото ни сътрудничество с отдел човешки ресурси към Литекс Моторс и Технически университет.

Както споменах ,до края на седмицата очакваме персонална покана за Борда на студентите от BEST ,тогава ще се знае колко души делегацийка сме.До тогава отправям питане дали имате желание, ти и твоят татко да ни вземете за компания по пътя? И би ли споделил колко свободни места има при вас?

 

тел.за връзка 0884 47 39 56 , mail : iliyana.sales@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Разбира се, все пак предполагам сме колеги от ТУ, задната седалка е празна, тоест има място за 3ма човека. Ако имате желание може да ми пишете в форума или на е-майл: kaloyan_kalchev@yahoo.com

Поздрави!

Калоян

Link to comment
Share on other sites

Да получих официална покана да пресъствам с обаждане по телефона за потвърждение, но съм доста далече и се чудя дали да отида.

Link to comment
Share on other sites

Преместих последните мнения тук,нека да се спазва идеята на темите.

Тези, които ще ходят после да разкажат подробно какво са видели ако може и снимки.

Link to comment
Share on other sites

Да, Мирко. Ще има ден на отворените врати - на 09.03.2012 г. За голямо съжаление и по телевизията нищо не излъчиха за откриването на завода. Изненанада съм, толкова голяма инвестиция, хиляди гости , Б.Б. открива и реже лента и нищо като медийна информация... Много жалко, голяма част от хората изобщо не са чували, че има в България такъв завод. А като се замисля кой завод работи в България, има ли такъв с подобни мащаби..... И как ще си оправим икономиката и БВП само с туризъм и търговия, без индустрия, производство, селско стопанство, износ на продукция.....?

Така че, успех на завода !

Link to comment
Share on other sites

@Василиса споменаха само по новините че с е отваря отново завод за производство на Бг автомобили, и толкова, единствено по ТВ7 имаше по обстоен репортаж и по България Он Айр :)

Link to comment
Share on other sites

Аз бях там, добро представяне, най-важното поговорих си малко със валя балканска, това е то, иначе ядене и пиене на корем имаше. Добра организация, нямаше задаване и отговаряне на въпроси, поне в програмата го нямаше. Главния свещеник, който беше там ме подмина по пътя с скорост от около 150 км/ч с една нова s-класа, която той караше, въобще не го е*е.

Link to comment
Share on other sites

.............. Главния свещеник, който беше там ме подмина по пътя с скорост от около 150 км/ч с една нова s-класа, която той караше, въобще не го е*е.

:toothy12:

Link to comment
Share on other sites

Колеги бях там, но ми направи впечатление, че ТВ не ги е еня. Завод за коли и толкова. Сега свалям снимките от апарата и ще ги побликувам. Проведох и доста разговори с колеги и проблемите които ги съпътстват и за тях с подробности малко по-късно.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...