Jump to content

Vasilisa

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vasilisa

  1. Добре написана статия, въпреки че и в нея прозира духът на Уикилийкс. Изглежда няма смисъл повече да се чудим защо нашите медии не отразиха събитието, а другите чужди медии отделиха рекламно и телевизионно време за българската инвестиция. Преди около месец при подписване на договора между Лукойл и италианстата компания за изграждане на ново производство, което ще струва около 3 мрд., медиите отразиха в рамките на около половин минута новината. Нямам думи, просто......Явно по-важно е да се акцентира на клюките, едни и същи "дъвки" и "балони" на Б.Б. и сие.
  2. Това не е ли антиреклама на родното ни производство? Поне на мен на това ми прилича, като чета статията. Моля, споделете и вие вашите мнения за нея?
  3. Да, Мирко. Ще има ден на отворените врати - на 09.03.2012 г. За голямо съжаление и по телевизията нищо не излъчиха за откриването на завода. Изненанада съм, толкова голяма инвестиция, хиляди гости , Б.Б. открива и реже лента и нищо като медийна информация... Много жалко, голяма част от хората изобщо не са чували, че има в България такъв завод. А като се замисля кой завод работи в България, има ли такъв с подобни мащаби..... И как ще си оправим икономиката и БВП само с туризъм и търговия, без индустрия, производство, селско стопанство, износ на продукция.....? Така че, успех на завода !
  4. Гордея се със всичко това, което тощу що прочетах, гордея се , че това се случва в България, гордея се с младите специалисти, които имат този хъс за работа и искат да докажат, че по нищо не отстъпват на колегите си от другите страни. Дано това да бъде оценено подобаващо от сънародниците ни и най-вече от властимащите. Та именно последните са тези, които могат да тласнат напред развитието на завода , а и не само на него. Навремето в България, Стамболов е издал закон-да се потребява в България само българско производство , с което се стимулира родната промишленост. Е, сега е времето правителството да излезе с подобен закон или решение. Желая успех и нека да покажем, че сме по-добри от другите.
×
×
  • Създай нов...