ivand911 Публикувано 3 Февруари, 2012 Share Публикувано 3 Февруари, 2012 Откриването било на 21.02. Поканени били собствениците на колите. Това е инфо от нов собственик с тема за Волекс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 6 Февруари, 2012 Share Отговорено 6 Февруари, 2012 Колеги, ако някой иска да дойде на откриването на завода в Ловеч, тръгвам с баща си от София на 21-и февруари сутринта с ховъра, ако имате желание може да пътувате с нас като си разделим горивото (тогава ще е на газ), ако има желаещи може да се свържете с мен на лично съобщение или тук в темата. А за тези които имат желание, но нямат покана могат да се обадят до представител на марката да се разберете дали може да присъствате. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
besty Отговорено 8 Февруари, 2012 Share Отговорено 8 Февруари, 2012 Здравей , Xhizors надявам се да е валидно все още предложението за споделяне на пътуването до с.Баховица ,тъй като искам да пътувам с вас!Очаквам до 2 дена покана , която по всяка вероятност ще включва двама . Нека и да се представя -казвам се Илияна , представител съм на студентска неправителствена организация BEST , локален представител на Board of European Students of Technology за България. http://www.bestsofia.org/ Поканата ни бе отправена от административния директор на Литекс Моторс , г-жа Дудова ,след среща в офиса на фирмата вчера по случай бъдещото ни сътрудничество с отдел човешки ресурси към Литекс Моторс и Технически университет. Както споменах ,до края на седмицата очакваме персонална покана за Борда на студентите от BEST ,тогава ще се знае колко души делегацийка сме.До тогава отправям питане дали имате желание, ти и твоят татко да ни вземете за компания по пътя? И би ли споделил колко свободни места има при вас? тел.за връзка 0884 47 39 56 , mail : iliyana.sales@gmail.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 8 Февруари, 2012 Share Отговорено 8 Февруари, 2012 Разбира се, все пак предполагам сме колеги от ТУ, задната седалка е празна, тоест има място за 3ма човека. Ако имате желание може да ми пишете в форума или на е-майл: kaloyan_kalchev@yahoo.com Поздрави! Калоян Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
besty Отговорено 8 Февруари, 2012 Share Отговорено 8 Февруари, 2012 Страхотна новина!!! Ще ти пиша мейл , за да се уточним. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 13 Февруари, 2012 Share Отговорено 13 Февруари, 2012 Да получих официална покана да пресъствам с обаждане по телефона за потвърждение, но съм доста далече и се чудя дали да отида. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 15 Февруари, 2012 Share Отговорено 15 Февруари, 2012 Колеги и аз ще бъда там. На 13.02.2012 потвърдих присъствие. Къде ще се видим ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 15 Февруари, 2012 Share Отговорено 15 Февруари, 2012 Преместих последните мнения тук,нека да се спазва идеята на темите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobsen Отговорено 20 Февруари, 2012 Share Отговорено 20 Февруари, 2012 Преместих последните мнения тук,нека да се спазва идеята на темите. Тези, които ще ходят после да разкажат подробно какво са видели ако може и снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 20 Февруари, 2012 Share Отговорено 20 Февруари, 2012 Който ще идва да си вдигне ръката поне да се видим :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mirko Отговорено 21 Февруари, 2012 Share Отговорено 21 Февруари, 2012 Какво стана с откриването? Никой нищо не пише кой какво е видял? Ще има ли скоро ден на отворени врати за хора без покани? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasilisa Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 Да, Мирко. Ще има ден на отворените врати - на 09.03.2012 г. За голямо съжаление и по телевизията нищо не излъчиха за откриването на завода. Изненанада съм, толкова голяма инвестиция, хиляди гости , Б.Б. открива и реже лента и нищо като медийна информация... Много жалко, голяма част от хората изобщо не са чували, че има в България такъв завод. А като се замисля кой завод работи в България, има ли такъв с подобни мащаби..... И как ще си оправим икономиката и БВП само с туризъм и търговия, без индустрия, производство, селско стопанство, износ на продукция.....? Така че, успех на завода ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 Василиса, съгласен съм Дано да тръгне както трябва този пътИ дано да успеят да изградат и трета фаза на завода Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 Да бе , какво стана на откриването ? Тука се готвихте да ходите сума народ , а сега пълно мълчание Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xerth Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 @Василиса споменаха само по новините че с е отваря отново завод за производство на Бг автомобили, и толкова, единствено по ТВ7 имаше по обстоен репортаж и по България Он Айр Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 Аз бях там, добро представяне, най-важното поговорих си малко със валя балканска, това е то, иначе ядене и пиене на корем имаше. Добра организация, нямаше задаване и отговаряне на въпроси, поне в програмата го нямаше. Главния свещеник, който беше там ме подмина по пътя с скорост от около 150 км/ч с една нова s-класа, която той караше, въобще не го е*е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 .............. Главния свещеник, който беше там ме подмина по пътя с скорост от около 150 км/ч с една нова s-класа, която той караше, въобще не го е*е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БориславГеоргиев Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 Колеги бях там, но ми направи впечатление, че ТВ не ги е еня. Завод за коли и толкова. Сега свалям снимките от апарата и ще ги побликувам. Проведох и доста разговори с колеги и проблемите които ги съпътстват и за тях с подробности малко по-късно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xerth Отговорено 22 Февруари, 2012 Share Отговорено 22 Февруари, 2012 @бгг71, очаквам да споделиш какво стана там, успя ли да говориш с някой от екипа на ЛМ, относно проблемите и т.н. А също така и снимките. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anton76 Отговорено 10 Март, 2012 Share Отговорено 10 Март, 2012 Литекс Моторс проведе ден на отворени врати в завода си за автомобили http://www.auto-press.net/BG_%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE/a:%D0%9B%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%9C%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts