mitko_to Публикувано 13 Декември, 2011 Share Публикувано 13 Декември, 2011 Здравейте , обмислям да си взема hover5. Дали ще се предлага с автоматична скоростна кутия ? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Декември, 2011 Share Отговорено 14 Декември, 2011 Да, ще се предлага с автоматична скоростна кутия, но това ще се случи най-рано лятото (но пък е доста вероятно наистина тогава да стане). Ще има и версия с дизел + автоматик. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobsen Отговорено 15 Декември, 2011 Share Отговорено 15 Декември, 2011 Да, ще се предлага с автоматична скоростна кутия, но това ще се случи най-рано лятото (но пък е доста вероятно наистина тогава да стане). Ще има и версия с дизел + автоматик. Така чакания дизел ако го има като опция за лятото ще е много добре.Бях чел някъде, че за 2013г. ще се предлага дизеловия мотор дано по-рано стане инак автомата и сега го има като опция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 автоматика го има само за пикапа. обаче не знам дали не се обезмисля всичко като се сложи автоматик. цената скача до тази на европейски или японски автомобили. 3-4 хил за дизел и още 3-4 за автоамтик. аз също съм привърженик на автоматици и дизели. всичките ми коли са били автоматици, но при тези цени.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 Автоматика няма да струва 4хил . както и дизела не е с 4хил по- скъп, ще се върже на газовата уредба . Моите наблюдения са , че автоматик при дизела качва доста разхода и го доближава до бензинов вариант. При варианта с автоматик на Н5 отпадат блокировката май и ако ще се ползва за оф-роуд не знам дали е удачно. Все пак това си е истински джип с рама. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 32699 - 28499 = 4200 лв. разлика между бензин и дизел. ценовата листа ми е у дома и това, което показвам сега е от сайта на GW. а това, което казах в предния си пост е от личен разговор с представителя. аз карам 3000 сс дизел автоматик в момента. разхода ми градско е 11. извънградско около 7-7.5. на същото купе с 3000 сс бензин автоматик разхода е около 18-20+ градско и 10-12 и горница извънградско Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 Разликата при автоматика няма да е чак 4000, но дори да е, не мога да се сетя джип или пикап с автоматик и дизелов двигател за 36-37 хиляди с подобни възможности (мощност, размери, рама, гаранция и подобно оборудване от към екстри). 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 32699 - 28499 = 4200 лв. разлика между бензин и дизел. ценовата листа ми е у дома и това, което показвам сега е от сайта на GW. а това, което казах в предния си пост е от личен разговор с представителя. аз карам 3000 сс дизел автоматик в момента. разхода ми градско е 11. извънградско около 7-7.5. на същото купе с 3000 сс бензин автоматик разхода е около 18-20+ градско и 10-12 и горница извънградско Колега , 28 499 е базовия бензин 4х2 , топ нивото 4х4 е 32 999лв. , а относно автоматика имам наблюдения , че преразхода от автомата спрямо ръчните в проценти е по-голям при дизела . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 аз сравних еднакво ниво оборудване на двата мотора за да покажа, че дизеловият вариант е с 4200 лв повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 Не знам доколко вярно е това за преразхода на дизелови автомобили с автоматични скоростни кутии ама имам познати с пежо 407 дизел автоматик и лендровър фрилендър 2 също автоматик и правят някакви разходи по около 6.5-7 литра на 100 км. За такива големи и мощни машини не ми се струва никак голям. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mehudi Отговорено 17 Декември, 2011 Share Отговорено 17 Декември, 2011 аз имах хюндай санта фе 2.2 дизел автоматик (новия модел). разликата в харченето с ръчните скорости по данни на сервиз бе с литър и малко повече, зависи как се кара. а удобството е несравнимо. особено в софийските задръствания. относно цената - при цена от 40к лв вече е сложно да се правят сравнения. разхождах се из mobile.de - за €20к има коли на по няколко хиляди км (демонстрационни и тн) - т.е. ако си готов да извадиш накуп тез пари опциите са доста. отделно като се внася отвън ще се спести ддс-то (за фирмите говоря), а тук ще тр да се плати и да се приспада после. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 19 Декември, 2011 Share Отговорено 19 Декември, 2011 mehudi, така е, но то скоро и тук ще има Hover-и на по няколко хиляди километра - тестови или върнати от лизинг, които няма да са по 30 хиляди, а ще са по 20-25. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nstancheff Отговорено 6 Април, 2012 Share Отговорено 6 Април, 2012 Сега погледнах greatwall.bg и никъде не виждам опция за автомат? автоматика го има само за пикапа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 8 Април, 2012 Share Отговорено 8 Април, 2012 много интересно, че и аз не го намирам, но съм убеден, че преди време имаше и автоматична скоростна кутия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 8 Април, 2012 Share Отговорено 8 Април, 2012 Може да са изчерпани бройките, ако ги е имало с автоматик. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pepo Отговорено 9 Април, 2012 Share Отговорено 9 Април, 2012 (Редактирано) Дизел и България са две взаимно изключващи се думи. Редактирано 9 Април, 2012 от Pepo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_ Отговорено 9 Април, 2012 Share Отговорено 9 Април, 2012 Както казва колегата за дизела и България си е точно така, защото автоматична кутия се предлага само за дизеловият агрегат а тои не се предлага в България, така че интересно от къде е дошло подвеждането с автоматичната кутия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 10 Април, 2012 Share Отговорено 10 Април, 2012 дизел се предлага в БГ. даже го има в конфигуратора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 10 Април, 2012 Share Отговорено 10 Април, 2012 Дизел има само при пикапа Steed 5. Автоматични скоростни кутии няма и не е имало до момента за родния пазар! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivoachov69 Отговорено 10 Април, 2012 Share Отговорено 10 Април, 2012 (Редактирано) доколкото разбрах от дилъра в благоевград с H5 квотата за внос е изпълнена, защото автомобила е евро4, така, че ще можем да купуваме само внесените до сега автомобили(за Hover 5 само), а следващото ,което ще се предлага ще е H6...., ако някой има такава информация моля да я сподели, иначе и аз ще чакам върнати от лизинг джипове, май Редактирано 10 Април, 2012 от ivoachov69 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nstancheff Отговорено 17 Април, 2012 Share Отговорено 17 Април, 2012 А имаш ли представа дали може да очакваме скоро автомат? Мерси, Ники Дизел има само при пикапа Steed 5. Автоматични скоростни кутии няма и не е имало до момента за родния пазар! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts