orionbg Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Здравейте колеги, Най накрая новата ми придобивка пристигна! Всъщност още преди 4 дни, но чак днес успях да направя малко снимки. По-конкретно HAVAL H6 2.0 GDTI Supreme. Mars Red е цветът и е уникално красив, особенно когато е чиста и на слънце. Ако нещо конкретно ви интересува, питайте. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kra_kamenov Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Честито много е красив ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nork Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Честито, със здраве да си я караш! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valkata86 Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Честито. Безаварийни километри и нека много да те радва. Наистина изглежда мега яко 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valery Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Ах че хубава ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Прекрасна е! Благодаря за страхотните снимки! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan2010 Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Честито колега със здраве да си я караш. Супер е . Като изключим глезотиите като вървене като разход спрямо Hover 6 как е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted March 10, 2019 Author Share Posted March 10, 2019 На 8.03.2019 г. at 23:11, ivan2010 написа: Честито колега със здраве да си я караш. Супер е . Като изключим глезотиите като вървене като разход спрямо Hover 6 как е Ами като вървене е бая бърза, хем все още я галя докато се разработи двигателя (в книжката пише поне 1000км). Иначе спрямо Hover-a като литри/100км е горе долу същото (поне по начални наблюдения), но поне цената на бензина в момента е по-поносима от на дизела. Единственото нещо което не ми допада кой знае колко е скоростната кутия и то само при едно определено условие: катерене на голям баир с много малка скорост на задна. Живея малко на баир и имам около 10 метра които са на около 35 - 40 градуса наклон, и трябва да ги издрапам назад (назад, защото паркирам до стена и няма как да паркирам наобратно) за да изляза на улицата. С ръчните скорости на Hover-a бавно на полу-съединител си контролирах и скоростта и маневрите (маневри около колите на съседите... Като в дядовата ръкавичка сме...) докато с автоматика с малко газ не иска да катери, с повече газ върви прекалено бързо и в 4 сутринта всяка сутрин ми е трудно с маневрите и провирането между другите коли. Средно положение няма ама до колкото четох в нета, катеренето бавно е проблем на DCT кутиите по принцип... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted April 14, 2019 Author Share Posted April 14, 2019 Малко допълнение относно забелеьката ми в предишният пост относно скоростната кутия: Като превключа режимът от Normal на Eco, ск. кутия държи полу-съединител в по-голям диапазон от обороти на задна и изкачването ми е доста по-лесно и плавно. За мен, този ми проблем е решен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyko23 Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 On 4/14/2019 at 9:23 AM, orionbg said: Малко допълнение относно забелеьката ми в предишният пост относно скоростната кутия: Като превключа режимът от Normal на Eco, ск. кутия държи полу-съединител в по-голям диапазон от обороти на задна и изкачването ми е доста по-лесно и плавно. За мен, този ми проблем е решен! Колата не държи полусъединител в по-голям диапазон. На Еко режим просто реакцията на педала на газта става по-бавна и това ти дава субективно усещане за повече комфорт в конкретната ситуация... 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted April 16, 2019 Author Share Posted April 16, 2019 преди 20 минути, Boyko23 написа: Колата не държи полусъединител в по-голям диапазон. На Еко режим просто реакцията на педала на газта става по-бавна и това ти дава субективно усещане за повече комфорт в конкретната ситуация... 😉 Така да е. Нямам претенции какво точно става, важното е че ми върши работа. Между другото бат Бойко, ще видим ли Android Auto и Apple Carplay в обозримо бъдеще или... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyko23 Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 И аз питах същото преди дни... Ще се работи активно по въпроса в следващите няколко месеца... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted April 17, 2019 Author Share Posted April 17, 2019 Аз от Декември го слушам това ама да видим... Интересно ми е обаче, Китайския спек си имаше и навигация че и мобилна връзка (има и приложение за телефон за управление на някои неща в колата)... За международните версии тези неща липсват поради факта че нямало лиценз за навигацията извън Китай и сървъри за мобилните екстри. Разбираемо е това въпреки, че ако Китайците са наистина сериозни за стъпване на Европейските пазари ще им се наложи да поработят по въпроса.. Та да се върна на "интересно ми е обаче"... Дали мултимедията в нашите Н6-ци е същата и просто е с друг софтуер със забранени/липсващи неща или липсва и GPS модула и другите "екстри" за мобилната връзка... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Весислав Кангов Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Честито, много е красива. Като возене как е, имам предвид комфорта и обезшумена ли е добре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 На 21.04.2019 г. at 13:26, Весислав Кангов написа: Честито, много е красива. Като возене как е, имам предвид комфорта и обезшумена ли е добре? Благодаря! Като за SUV на 19ки колела по Български пътища, добре се представя! Иначе обезшумяването е на много добро ниво! Онзи ден " прелитах ниско" по магистралата и не се усещаше скоростта изобщо.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan2010 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Здравейте, искам да се похваля какво снимах в петък това са надявам се познахте HAVAL F7X в момента са в България надявам се за панаира в Пловдив и изложението в София. Страхотни са . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radowolf Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Красавци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Привет! В началото на ноември и аз ще се сдобия с един от тези красавци. Силно ме интересува обаче дали фабричната мултимедия ще може да се замени с андроидна, че много ми иска да си имам навигацийка, нет, и тв. До сега никъде в интернет не намирам за този модел афтърмаркет мултимедии. Мнения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrianivanov Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Купих ме HAVAL H6 преди около 2 седмици Проблема който неразбирам е че от Apple казват че се подържа навигация чрез CarPlay а реално няма Мисля да направя запитване при тях! Крайно наложително е защото се подвеждат хора Това е функция която всяка марка има през 2020 година! Ненамирам и мултимедии които да заменя с оригиналната... Случайно преди дни в интернет видях че подържат за HAVAL H2 CarPlay което ме изненада но повече информация нямам Става дума за Ирак, ако не се лъжа... HAVAL H6 е по висок клас и същата липсва! Допълнителния минус е че... Ненамирам един официален онлайн магазин или подръжка софтуерно в сайтовете на компанията Edited June 24, 2020 by andrianivanov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrianivanov Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Ъпдейт Разговарях с Apple Отностно проблема По доло прикачам снимка че компанията подържа CarPlay но по незнайни причини услугите неработят в изброените коли Както и да Обясниха ми че трябва да сменим региона на телефона Примерно немски вместо български и да опитаме GPS в колата ще тръгне ли? Edited June 24, 2020 by andrianivanov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyko23 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Как да тръгне Apple CarPlay, като колата за Европа няма такава функционалност и никъде не е рекламирано, че има? каквато и държава да изберете на телефона, ще продължи да липсва на автомобила! Или сте попаднали на някой джуниър тек съпорт от Apple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts