orionbg Публикувано 26 Февруари, 2019 Share Публикувано 26 Февруари, 2019 Здравейте колеги, Най накрая новата ми придобивка пристигна! Всъщност още преди 4 дни, но чак днес успях да направя малко снимки. По-конкретно HAVAL H6 2.0 GDTI Supreme. Mars Red е цветът и е уникално красив, особенно когато е чиста и на слънце. Ако нещо конкретно ви интересува, питайте. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 26 Февруари, 2019 Share Отговорено 26 Февруари, 2019 Честито много е красив ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 26 Февруари, 2019 Share Отговорено 26 Февруари, 2019 Честито, със здраве да си я караш! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valkata86 Отговорено 27 Февруари, 2019 Share Отговорено 27 Февруари, 2019 Честито. Безаварийни километри и нека много да те радва. Наистина изглежда мега яко 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 2 Март, 2019 Share Отговорено 2 Март, 2019 Ах че хубава ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 6 Март, 2019 Share Отговорено 6 Март, 2019 Прекрасна е! Благодаря за страхотните снимки! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan2010 Отговорено 8 Март, 2019 Share Отговорено 8 Март, 2019 Честито колега със здраве да си я караш. Супер е . Като изключим глезотиите като вървене като разход спрямо Hover 6 как е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 10 Март, 2019 Автор Share Отговорено 10 Март, 2019 На 8.03.2019 г. at 23:11, ivan2010 написа: Честито колега със здраве да си я караш. Супер е . Като изключим глезотиите като вървене като разход спрямо Hover 6 как е Ами като вървене е бая бърза, хем все още я галя докато се разработи двигателя (в книжката пише поне 1000км). Иначе спрямо Hover-a като литри/100км е горе долу същото (поне по начални наблюдения), но поне цената на бензина в момента е по-поносима от на дизела. Единственото нещо което не ми допада кой знае колко е скоростната кутия и то само при едно определено условие: катерене на голям баир с много малка скорост на задна. Живея малко на баир и имам около 10 метра които са на около 35 - 40 градуса наклон, и трябва да ги издрапам назад (назад, защото паркирам до стена и няма как да паркирам наобратно) за да изляза на улицата. С ръчните скорости на Hover-a бавно на полу-съединител си контролирах и скоростта и маневрите (маневри около колите на съседите... Като в дядовата ръкавичка сме...) докато с автоматика с малко газ не иска да катери, с повече газ върви прекалено бързо и в 4 сутринта всяка сутрин ми е трудно с маневрите и провирането между другите коли. Средно положение няма ама до колкото четох в нета, катеренето бавно е проблем на DCT кутиите по принцип... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 14 Април, 2019 Автор Share Отговорено 14 Април, 2019 Малко допълнение относно забелеьката ми в предишният пост относно скоростната кутия: Като превключа режимът от Normal на Eco, ск. кутия държи полу-съединител в по-голям диапазон от обороти на задна и изкачването ми е доста по-лесно и плавно. За мен, този ми проблем е решен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 16 Април, 2019 Share Отговорено 16 Април, 2019 On 4/14/2019 at 9:23 AM, orionbg said: Малко допълнение относно забелеьката ми в предишният пост относно скоростната кутия: Като превключа режимът от Normal на Eco, ск. кутия държи полу-съединител в по-голям диапазон от обороти на задна и изкачването ми е доста по-лесно и плавно. За мен, този ми проблем е решен! Колата не държи полусъединител в по-голям диапазон. На Еко режим просто реакцията на педала на газта става по-бавна и това ти дава субективно усещане за повече комфорт в конкретната ситуация... 😉 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 16 Април, 2019 Автор Share Отговорено 16 Април, 2019 преди 20 минути, Boyko23 написа: Колата не държи полусъединител в по-голям диапазон. На Еко режим просто реакцията на педала на газта става по-бавна и това ти дава субективно усещане за повече комфорт в конкретната ситуация... 😉 Така да е. Нямам претенции какво точно става, важното е че ми върши работа. Между другото бат Бойко, ще видим ли Android Auto и Apple Carplay в обозримо бъдеще или... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 16 Април, 2019 Share Отговорено 16 Април, 2019 И аз питах същото преди дни... Ще се работи активно по въпроса в следващите няколко месеца... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 17 Април, 2019 Автор Share Отговорено 17 Април, 2019 Аз от Декември го слушам това ама да видим... Интересно ми е обаче, Китайския спек си имаше и навигация че и мобилна връзка (има и приложение за телефон за управление на някои неща в колата)... За международните версии тези неща липсват поради факта че нямало лиценз за навигацията извън Китай и сървъри за мобилните екстри. Разбираемо е това въпреки, че ако Китайците са наистина сериозни за стъпване на Европейските пазари ще им се наложи да поработят по въпроса.. Та да се върна на "интересно ми е обаче"... Дали мултимедията в нашите Н6-ци е същата и просто е с друг софтуер със забранени/липсващи неща или липсва и GPS модула и другите "екстри" за мобилната връзка... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 21 Април, 2019 Share Отговорено 21 Април, 2019 Честито, много е красива. Като возене как е, имам предвид комфорта и обезшумена ли е добре? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 29 Април, 2019 Автор Share Отговорено 29 Април, 2019 На 21.04.2019 г. at 13:26, Весислав Кангов написа: Честито, много е красива. Като возене как е, имам предвид комфорта и обезшумена ли е добре? Благодаря! Като за SUV на 19ки колела по Български пътища, добре се представя! Иначе обезшумяването е на много добро ниво! Онзи ден " прелитах ниско" по магистралата и не се усещаше скоростта изобщо.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan2010 Отговорено 17 Септември, 2019 Share Отговорено 17 Септември, 2019 Здравейте, искам да се похваля какво снимах в петък това са надявам се познахте HAVAL F7X в момента са в България надявам се за панаира в Пловдив и изложението в София. Страхотни са . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 18 Септември, 2019 Share Отговорено 18 Септември, 2019 Красавци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Supporter Отговорено 28 Октомври, 2019 Share Отговорено 28 Октомври, 2019 Привет! В началото на ноември и аз ще се сдобия с един от тези красавци. Силно ме интересува обаче дали фабричната мултимедия ще може да се замени с андроидна, че много ми иска да си имам навигацийка, нет, и тв. До сега никъде в интернет не намирам за този модел афтърмаркет мултимедии. Мнения? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andrianivanov Отговорено 24 Юни, 2020 Share Отговорено 24 Юни, 2020 (Редактирано) Купих ме HAVAL H6 преди около 2 седмици Проблема който неразбирам е че от Apple казват че се подържа навигация чрез CarPlay а реално няма Мисля да направя запитване при тях! Крайно наложително е защото се подвеждат хора Това е функция която всяка марка има през 2020 година! Ненамирам и мултимедии които да заменя с оригиналната... Случайно преди дни в интернет видях че подържат за HAVAL H2 CarPlay което ме изненада но повече информация нямам Става дума за Ирак, ако не се лъжа... HAVAL H6 е по висок клас и същата липсва! Допълнителния минус е че... Ненамирам един официален онлайн магазин или подръжка софтуерно в сайтовете на компанията Редактирано 24 Юни, 2020 от andrianivanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andrianivanov Отговорено 24 Юни, 2020 Share Отговорено 24 Юни, 2020 (Редактирано) Ъпдейт Разговарях с Apple Отностно проблема По доло прикачам снимка че компанията подържа CarPlay но по незнайни причини услугите неработят в изброените коли Както и да Обясниха ми че трябва да сменим региона на телефона Примерно немски вместо български и да опитаме GPS в колата ще тръгне ли? Редактирано 24 Юни, 2020 от andrianivanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 9 Юли, 2020 Share Отговорено 9 Юли, 2020 Как да тръгне Apple CarPlay, като колата за Европа няма такава функционалност и никъде не е рекламирано, че има? каквато и държава да изберете на телефона, ще продължи да липсва на автомобила! Или сте попаднали на някой джуниър тек съпорт от Apple Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts